💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 210 808
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 15
  • London
Интересни двойки са засега.Има дразнещи от сега ми е неприятна Веселина - мята се и се хили като напушена.Дано претърпи някаква промяна ( много обичам хората от Добрич).Все още бе мога да запомня имената им, но жената с момчето не е дразнеща поне засега.Това си е избор на момчето.Харесва ми семейството с 4-те деца и не заради това,а защото ми се струва,че са си стиковали характерите.Харесвам и двойката от Търново ,пак по същата причина.

# 16
В чужбина се запознах със семейства от Добрич. Лъха ми комплекса на хората от малкия град. Така едни свестни не видях. Едната даже е едно към едно с Веселина - и говор, и поведение.

# 17
33-годишната има кофти характер и няма шанс с равностоен партньор, над който да не доминира. Момчето е още малко, според мен като чукне 30-така ще потърси друга партньорка.

# 18
Аз не мога да си представя, че разведена жена с малко дете няма да си търси стабилен мъж, ами ще се хване с 20 годишния пишлигар на съседите.

# 19
Благодаря за новата тема.И на мен ми допада хижата повече,някак по уютна ми се вижда.Ники също го харесвам,бързо изхвърча от кухнята,но пък тук добре се представят.Търновци са ми фаворити,много приятна и свежа млада двойка,пожарникарят с малките деца и това са ми май за сега харесваните двойки.

# 20
Благодаря за новата тема!
На мен също много ми хареса хижата.
За двойките нямам още мнение. Тепърва ще се разгръщат в игрите.

# 21
  • earth
На този етап аз оценявам предимно по външен вид.
На базата на 10-те снимки качени:
- Сред мъжете единствен приемлив е Калоян.
- Сред жените Даяна, Веселина, Цветослава (леко ми изглежда състарена за възрастта си) и Гергана (обективно е ОК, но нещо ми е противна).

# 22
Чудо голямо че някой бил по пълен или имал повече бръчки.Аз се интересувам от поведение и характер,както и самото отношение в двойката,това ми е интересно и затова гледам.Като искаш кифли и плочки гледай ергена.Ама там интелектуалното ниво ще е около нулата предполагам,коя себеуважаваща се жена ще тръгне да се състезава с още 21 за "сърцето" на вече обвързан "ерген"?!

# 23
  • ГО
И на мен ми е интересно поведението на двойките и то вътре в самата двойка. Веднага си проличава кой доминира. Повечето все още пазят поведение пред камерите, но ще лъснат 🤪

# 24
Мъжът от втората по възрастна двойка ми е доста неприятен.

# 25
Аз толкова за фон съм гледала предаването, че сега някои снимки все едно за пръв път ги виждам. Ако трябва единствено визуално да говоря и да се абстрахирам от всичко останало, най-симпатични от жените са ми Поля, Милка, Даяна и Петя. От мъжете единствено Борислав и Николай, въпреки че е малко дундьо. Като цяло пак се потвърждава, че симпатични момичета излизат с..., добре че други неща ги свързват.

# 26
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Кои са от Търново? Вече няколко пъти чета, че ги харесват хора.
Двойката с голяма разлика не ме дразни. Не виждам и нищо толкова лошо в отношенията им. Във фейса имаше много коментари, че едва ли не му краде младостта. Нали той си е избрал такова развитие?
Първата по-зряла двойка ми изглеждат по-възрастни отколкото са.
Засега нямам фаворит, но има симпатични двойки от втория епизод.

# 27
От Търново  са жената с Парти центъра и мъжът с голямата ферма,строят и къща сега.

# 28
Това са търновци,хич ме няма в имената мен,с времето ще ги науча 😁.

# 29
Мъжът от втората по възрастна двойка ми е доста неприятен.
Не мога да определя точно причината,но и на мен. Напомни ми за онова семейство от Биг брадър преди години, в което жената беше като слугиня, а мъжът държеше да изглежда винаги добре и той й избираше дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт