💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 889
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 3 030
за сега присъствието на ВИП двойката водещи не ми е интересно, нито ме заинтригува как играят ролята, сценарият е слаб.
Да влезе Ани Владимирова да направи анализ.

# 3 031
Тя е в продукциите на Междинна станция. Нали е съученичка на Иван и Андрей от училище.

# 3 032
На мен само Артьом (ARTi) ми е познат от преди години (youtuber-ите като цяло са ми по-познати от ИГ инфлуенсърите). Гледах преди негови видеа тип "лудият репортер", но сега като гледам изцяло се е променило съдържанието на канала му.

Освен всичко друго има и няколко песни в Пайнер.

Нещо не го виждам в кадрите от следващия епизод, но в интрото ги дават. Да не би да не влязат или ще ги вкарат впоследствие за да заменят двойката водещи?

# 3 033
  • Велико Търново
Е да, но по принцип е руско име, идва от Фьодор... (или както си го пишат в оригинал Фëдор). По същия начин и Артьом, типично руско име (Артëм)
За разлика от Феодор, този Артьом (който ще участва) действително е руснак. Т.е. роден е в Русия, като е бил на 3 години майка му идва в България и той е израснал тук, в Бургас.
И още за името на плевенчанина. При руското Фëдор ударението е на първата сричка (по принцип сричка, съдържаща ë, винаги е ударената в думата) . Докато Феодор го произнасят с ударение на последната сричка, подобно на Теодор (аз дори, докато не го видях написано, все Теодор го чувах). Което на мен ми е странно, защото и аз първосигнално правя аналогията с руското име.

Вярно ли е, че Надежда (от Хасково) била казала, че всички, които са женени и нямат деца, не са семейство?

diziler, не знам точно кои продукциИ на Междинна станция имаш предвид, но Ани Владимирова отдавна не е в екипа на Фермата. Няколко сезона по различни поводи съм гледала специално финалните надписи за нейното име, но го няма.

# 3 034
Е, то има и "Тодорóви" и "Тóдорови", но кой както реши с ударенията. Майка му е решила да се направи на интересна, като е слагала име на бебето.
А той ром ли е, вярно?

# 3 035
Единственото реалити, което очаквах с нетърпение и още с първите кадри на Ракови ми стана неприятно. Не ми харесва да ни  ги пробутват и тук.
Аман от едни и същи лица по всички предавания.
Още нямам фаворити. Дано в следващият епизод има интересни двойки.

# 3 036
На ми мургавее, ама не знам дали е ром.

# 3 037
На мен, на първо четене, са ми неприятни инфлуенсърите от Люлин, особено мъжът, който явно не може да губи.
На второ място се нарежда женената и разведена счетоводителка, която се гримира преспокойно докато всички я чакат в трапезарията.
А кашоните и торбите багаж на адвокатката са без коментар😃🙃

# 3 038
  • Велико Търново
Мургавите Александрина и Феодор са роми.
Ох, някак и на мен ми заприличаха на такива.
Някой написа, че тя му напомняла на Бони. И на мен също. (Сега погледнах - Morkovelka99 е била).
А всъщност се сетих сега, че имах колега (ром) от едно плевенско село, чието бащино име беше Фьодоров.  Нищо чудно да е разпространено име в региона.
Не че ме притеснява етносът им, разбира се. Даже им се радвам, особено затова, че той е успял да се пребори с неприятностите.

# 3 039
Е да, но по принцип е руско име, идва от Фьодор... (или както си го пишат в оригинал Фëдор). По същия начин и Артьом, типично руско име (Артëм)
За разлика от Феодор, този Артьом (който ще участва) действително е руснак. Т.е. роден е в Русия, като е бил на 3 години майка му идва в България и той е израснал тук, в Бургас.
И още за името на плевенчанина. При руското Фëдор ударението е на първата сричка (по принцип сричка, съдържаща ë, винаги е ударената в думата) . Докато Феодор го произнасят с ударение на последната сричка, подобно на Теодор (аз дори, докато не го видях написано, все Теодор го чувах). Което на мен ми е странно, защото и аз първосигнално правя аналогията с руското име.

Вярно ли е, че Надежда (от Хасково) била казала, че всички, които са женени и нямат деца, не са семейство?

diziler, не знам точно кои продукциИ на Междинна станция имаш предвид, но Ани Владимирова отдавна не е в екипа на Фермата. Няколко сезона по различни поводи съм гледала специално финалните надписи за нейното име, но го няма.
защо реши че е руското Фëдор, Фьодр?. Може да е Феодор. Сега е модерно в БГ да се сричкообразува и нови имена да се измислят.

за Надежда, вярно, така каза, но тя нали е специалистка по семейството, от една страна жени младите в Хасково, от друга - развежда в съда.

# 3 040
  • София
DamaPika, да вярно е, каза го Надежда това за женените и детето, доста ограничено изказване предвид, че се борят за второ дете чрез инвитро и се е отказала засега, защото не ѝ понася. А ако беше борбата още с първото дете, нямаше ли да ги сплоти достатъчно това, че да се нарекат семейство.

# 3 041
  • Велико Търново
Pepina_n3, не разбрах кого точно питаш, защото цитатът е двоен, но аз нищо не съм решавала. А в случая дори и diziler не е. Ясно е написал името на участника. Просто прави аналогия.

Да, Niya-, и аз същото си помислих като разбрах за това ѝ "умо"заключение. Дали, ако са имали проблем със зачеването и не са имали късмета да им се получи, щеше да мисли същото. Супер, супер ограничено! Ооооо... голяма черна точка от мен. Rage

# 3 042
Аз приех това й изказване като лично възприятие. За нея е така.

# 3 043
Ооо това съм го пропуснала кога го е казала, още една черна точка и от мен, много ограничено това семейство. Тя няма да е зле да помълчи малко, че с всяка приказка във все "по-блестяща" светлина се представят.

# 3 044
@DamaPika, това, че в момента Владимирова не участва в продукции на Междинна станция, не означава, че не е участвала преди. И Къртицата, и Истински истории, и Фермата, мисля, че и Папараци... Все в предавания на Иван и Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт