Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 48

• 21 112
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Елорче, то нормално да си по-гладна. Една от схемите на хранене, която Фънг препоръчва, е 24 часов фаст през ден с 3 хранения в дните без фаст. Също отбелязва, че в дните без фаст е нормално да се яде повече.

# 451
Не е само шарената сол. Във всички пакетирани подправки (които аз съм виждала) има царевица.
Аз други не купувам, даже и шарената сол понякога си я правя, но последните няколко пъти реших да икономисам труд, но ще го имам предвид. Все пак количествата са доста малки... На 2,5 гр. шарена сол, която слагам да речем на една салата, колко да е царевицата...

Аз вчера бях на фаст, днес огладнях още в 10 сутринта, а по принцип откарвам поне до 11.30 -12 - понякога ми става направо обяд.

# 452
Оф, индианец съм с тоя глюкомер. Контор плюс е.
Значи доколкото разбрах сивия край го пъхам първо в устройството.
После се бода и тогава капвам. Тъй ли!
Сивия край е в устройството, а капвам капката като е навряно!!! Тъй ли!
Ама сега как да се набода бе хора, какво да натисна на малката джиджафка? Нищо не разбирам.

# 453
Дръпни спусъка да щракне назад. Допираш предния край до пръста, натискаш бялото копче. Боц.
Сивото вътре, показва се след звука едно мигащо, чака те да туриш капката в улея.

# 454
Ох, майкоооо...
Накъде да го натисна това бяло копче, то не мърда. Ни навътре, ни надолу.
И на коя степен да го настроя? Сега ми е на три.
А отдолу име някакво бяло дето се разтегля.

# 455
Точно това бялото отзад го разтегляш. И допираш обратната част - острата до възглавничката на пръста.
Бялото копче е едно по средата на писалката.  Като го натиснеш, се чува звук .
Опитай преди да сложиш лентата в устройството за проба, три е добре. Гледай пръстите да са ти топли.
И аз в началото бях същата, сега насън да ме бутнеш, стрелям

# 456
Да му го таковам.
На пет сложих, че малка капка. Дебелокожа съм явно.
Чакам, масажирах надолу и сега Е 2 пише, тоест сигурно е грешка.

# 457
Много време си се замотала и времето е изтекло.
Слагай нова лента.
Щом си усвоила работата с боцкането, другото е лесно. Слагаш лентата, чува се звук, брои от 5 до 1 и се появява рисунка на улея. Тогава докосваш пръста с капката. Малко кръв ти трябва, ще свикнеш. Не си си уцелила кръвоснабдена зона

# 458
А бе Елора, виж дали няма инструкция в нетЯ с видео Simple Smile Те повечето глюкомери и писалки работят на един и същ принцип ако не намериш за точния модел Laughing

# 459
То има, ама е написано надълго и широко.
Все забравях да заредя спусъка и кат почна да натискам копчето и не става, четях по картинките.
И лентата дала фира 😁

# 460
За туй казах с видео Grinning

# 461
Оф, сега стана. Да, търсих видео. Да живее тубата, че има много индианци на тоя свят Joy
Реших да жертвам малкия пръст.
4,4.
Забравих да кажа, че изядох и банан след лабораторията, че да джурна кафе и да запаля фасчето Grinning
Значи 1 банан, 2 кафета с малко мляко.  И едно киви. И 4,4.
Ми бива.
Като спретна скумрията ще видя.
Макар че постиснах малко пръста, че ме издразни. Пак не беше достатъчна  капка. Дали ще е точно, не знам. Четох, че не трябвало да се стиска пръста, ама зодия рак съм, всичко ми е на въпреки.

Азарче, обичам те, да си знаеш Kissing Heart

# 462
Що пък да не трябва да се стиска? То иначе как ще излезе кръв?! При мен поне не излиза, а няма да се коля, че да си премеря захарта я.

# 463
  • София
Не знам дали ви се четат смешки:   баш така докато разучим как се ползва глюкомер, ММ успя да ми избоде всичките 10 пръста на ръцете. Вече научен, боде себе си и писва:"Ауу, то много боли!" Та така, мъжко месо боли повече, аз си изтърпях без глас 10 опита...

# 464
Моят мм, като реша да го контролирам, нали сменям и иглата, стерилизирам със спирт и като седне, си подава  ръката като в лаборатория и започва да мижи с многострадален поглед Joy

Общи условия

Активация на акаунт