Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 46 415
  • 486
  •   1
Отговори
# 480
Игликата се пие с натрупване - месеци, че и години, за да има ефект. Аз предлагам, пък който не иска, да се оправя както си знае.

# 481
Така съм я пила Simple Smile , назначена от лекар.

# 482
Повърждавам за вечерната иглика, при мен също нямаше ефект. Пих я 2 години. Cry Според АГ, единственото решение е хормонална спирала. Лошото е, че последните години цикъла става все по-обилен и това пречи на нормалния ми живот в първите два дни на менструацията. Добре че работя от вкъщи, иначе не знам как щях да ходя на работа. Доста често се замислям относно спиралата, но за момента не съм взела решение да слагам такава. Преди 3г чашките ме спасиха, защото поне 3, 4 часа нямам необходимост от тоалетна, докато с тампон супер, максимума ми беше 1 час.

# 483
И моята последна чашка е китайска, иначе имам и няколко маркови. В нисък цервикс съм и китайската е хем с голям обем, хем плитка, доволна съм от нея (макар че е много мека, се отваря лесно). Иначе ползвах малката Мерула, обаче съм й скъсила много дръжката и може би заради това много ми се върти, особено нощно време, и протича.

# 484
Пих иглика и аз сигурно 1-2 години. Не казвам, че нямаше никакъв ефект, може би леко регулираше хормоните, но количеството си беше същото.

# 485
А как разбирате, че чашката се е напълнила? Аз нямам толкова обилен цикъл и всеки път я вадя на около 6-8 да проверя. Никога не съм изчаквала да видя кога ще протече. За нощем слагам превръзка.

# 486
Започва да разваля вакуума и някак усещам едно наместване, сякаш бълбука, нямам как да го обясня , отделно усещам как ми тежи и има лека болка.Последното и с тампон го усещам.
Иначе след забърсване, ако има ярка кръв, значи има промяна:

Общи условия

Активация на акаунт