Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 707
  • 520
  •   1
Отговори
# 330
Дами, търся отзиви за менструални бански за плуване за дъщеря ми. С по-голяма абсорбция и голям размер търся. Намерих модели в нета, но големите номера са изчерпани.

# 331
Дами, търся отзиви за менструални бански за плуване за дъщеря ми. С по-голяма абсорбция и голям размер търся. Намерих модели в нета, но големите номера са изчерпани.
https://eu.modibodi.com/
Идват м/у 3 и 7 работни дни.

# 332
Здравейте, нахлувам при вас с въпрос. Купих първата си менструална чашка и дори я ползвах последните два дни от цикъла. Сега чета и се образовам на тема различни от дамски превръзки и тампони хигиенни средства. Изчетох тази тема, ще се върна и на предходната, защото споделяте много полезна информация. Някой беше споделил добри отзиви от това бельо https://www.extase-fashion.com/step.model/model.D124//#D124OM0T1001000XXS00
Поръчах си един чифт за проба, но днес към края на работния ден ми звъннаха и ми предложиха 3 бр на цената на 2. Отказах под предлог, че първо искам да опитам продукта, но сега се размислих дали не сгреших и утре да се обадя за корекция? Идеята ми е да ползвам тези менструални бикини като допълнителна защита с чашката.

# 333
Като свикнеш с чашката, няма да имаш нужда от нищо друго. От 6-7 години не съм слагала нищо друго освен чашка. За тези години ми е преливала два пъти и то вината си беше моя, понеже нямах време да ида до тоалетната.

# 334
Благодаря! Аз успях веднъж или два пъти да я поставя правилно, но мисля, че ще се разберем. Идния месец ще я ползвам през целия цикъл, надявам се да свикна бързо. Вероятно ще си остана с един чифт от менструалните бикини, пък ако ми харесат по-късно ще поръчам още.

# 335
Аз пък редовно се цапам с чашката в силния ден, моята е Л, (даже 2 имам)- не смогват.Та явно и от цикъла зависи.Онзи ден 5-6 пъти я изпразвах.Затова в силен ден си ползвам тампони навън,защото на обществени места не става да изпразвам чашката.Отделно, като тече силно, след като я сложа пак, се цапа бельото.

# 336
Моята е Л. Имам две вагинални раждания, според указанията взех този размер. Марката е Me luna. Иначе до сега в най-тежките дни и нощи слагах тампон и превръзка. Нямам търпение за следващия цикъл да видя какво ще стане с чашката. Сега я ползвах последните два дни от цикъла, т.е. беше накрая и още се уча да я слагам. Хареса ми, че когато успях да я поставя правилно не усещах нищо, нямах никакво зацапване навън и усещането беше все едно не съм в цикъл. Ще видим занапред как ще е.

# 337
Здравейте момичета !
Аз съм с OrganiCup обаче втория и третия ден понякога ми е много обилен цикъла и прелива.
Мисля да поръчам мелуна Л или ХЛ.
Моята е 30 мл ,гледах Мелуна Л че е 34 мл ,а на ХЛ не намирам колко мл . е.
Също и се чудя между софт или класик като твърдост.

# 338
  • На изток от Ада
Аз имам мерула Хл .. Голяма си е

# 339
Мерула ХЛ е голяма наистина и би свършила работа в този случай.
Въпреки че тук се пита за Мелуна. Бързо търсене в гугъл показа, че капацитетът на Мелуна ХЛ е 42 мл до ръба и 30 мл до дупчиците. Аз лично не бих разчитала да поеме повече от 30 преди да протече.
Хубаво ще е да се погледне и на Органикъп този капацитет докъде е точно.

# 340
Мерула ХЛ е голяма наистина и би свършила работа в този случай.
Въпреки че тук се пита за Мелуна. Бързо търсене в гугъл показа, че капацитетът на Мелуна ХЛ е 42 мл до ръба и 30 мл до дупчиците. Аз лично не бих разчитала да поеме повече от 30 преди да протече.
Хубаво ще е да се погледне и на Органикъп този капацитет докъде е точно.

Благодаря ,сега погледнах ,капацитет 26 мл

Сега ще разхледам и Мерула .

# 341
  • Стара Загора
Здравейте, момичета включвам се в темата виждам, че доста неща са коментирани , но искам да споделя и моя опит.
Имам чашка Мелуна М , с която се мъча от известно време. Уж слагам правилно , прави вакум, в началото не я усещам, не ми протича. Проблемът е, че след час най-много два започва да ме боли и да ми се подува корема. Незнам къде бъркам при поставоянето. Дали я слагам прекалено навътре. Слагам до там докъдето спра  да усещам , че имам нещо.
Много искам да се разберем с нея, в момента съм на море и ми дойде. Вчера се мъчих беше ми първи ден и пак стана същото, днес не смея да пробвам.
За това реших да пиша за съвети .
На 37 г съм с едно нормално раждане , но не мисля , че проблема е с размера. Просто не поставям нещо правилно.
Ако това има значение съм с обърната матка .
Благодаря

# 342
Няма нужда да е кой знае колко навътре. Просто трябва да направи вакуум. Гледай клипчета в интернет как се поставя и ще се справиш. Не знам дали подуването на корема има нещо общо.

# 343
  • Стара Загора
А при плуване веднага ли трябва да се извади след това? Защото навън няма как да стане , а докато се прибера ще мине поне час.

# 344
Не. Не вадиш нищо. В силните дни просто трябва да си прецениш за колко време се пълни. При мен в първите дни изпразвам на 3-4 часа, после по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт