Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 657
  • 520
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Някой ползвал ли ги е тези от ДМ. Така по картинка ми се струва, че точно долу на триъгълника, където трябва да попива е тясна лентата. Или на мен така ми изглежда?
Не бих пазарувала бельо от Тему защото текстилните им продукти могат да съдържат токсични багрила. И за разлика от европейските стоки, Китайските не подлежат на никакви норми и контрол. Иначе съм ходила в Китай и повярвайте, там е такава скъпотия, че ум да ви зайде. Аз очаквах, че ще накупя куп джунджурии за мен и децата за без пари, но уви. Върнах се от там с празни ръце.

Никой ли не е ползвал бельото на Penti? На мен ми предстои пътуване до там и мисля да заложа!

И друго да попитам. Ако купя от българските, но не ми пасне размера, мога ли да ги подменя?

# 422
  • На изток от Ада
Всеки си преценява от къде да купива ...

# 423
Здравейте! Понеже ме заинтересуваха тези менструални бикини и гледам такива в DM, имам питане питания:
- Като допълнително подсигуряващо средство с превръзка (или чашка) ли се носят, или може и директно без? Надеждни ли са?
- Ако има ползващи тези от DM, доволни ли сте?

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 17:53 от Sun_Shine016

# 424
Здравейте! Понеже ме заинтересуваха тези менструални бикини и гледам такива в DM, имам питане питания:
- Като допълнително подсигуряващо средство с превръзка (или чашка) ли се носят, или може и директно без? Надеждни ли са?
Аз съм доволна от тях, скоро си купих пак, но ги използвам като допълнителна защита. С много обилен цикъл съм и  не мога да си представя без превръзка какво се случва Rolling Eyes

# 425
Аз съм доволна от тях, скоро си купих пак, но ги използвам като допълнителна защита. С много обилен цикъл съм и  не мога да си представя без превръзка какво се случва Rolling Eyes

А дали слагате превръзката директно на това бельо? Или си носите обикновено бельо с превръзка, и отгоре мунструалното бельо?

На каква цена e това в HM

# 426
  • На изток от Ада
Превръзка директно на менструалното бельо

# 427
Това бельо, което гледах в ДМ беше около 23 лв. Значи се слага превръзка отгоре, така ли?  Може би служи за допълнителна защита и някакво слабо попиване, в случай че превръзката се напълни. Аз си го представях, че е нещо като памперсите - слага се директно и попива. Ще купя може би един чифт и ще експериментирам е момент, когато съм си вкъщи.

# 428
ЕТАМ рекламират много абсорбиращо бельо по 25е. Но не съм го пробвала.

# 429
Аз си го представях, че е нещо като памперсите - слага се директно и попива.
Слага се директно и попива разбира се. И не спарва толкова неприятно като превръзка.
Има с различна попивност, включително и за обилен цикъл.

# 430
И как се сменят през деня тези гащи? Нали не стоите по цял ден с едни?

# 431
Не ги сменям през деня. Моят цикъл е много обилен и ги ползвам предимно с чашка за някое протичане.
Иначе ги дават, че могат да се носят 8-12 часа. Така че ако не става въпрос за нещо наистина изключително, то много попивните би трябвало да изкарат един нормален работен ден.

# 432
Тези гащи не съм ги пробвала, но не мога да си представя обаче как ще ходиш 10 часа без да ги смениш. Дори не става въпрос колко попиват.....

# 433
Всеки си търси вариант според ситуацията. За не особено обилен цикъл или в по-леките дни не виждам проблем да се носят по 10 часа. Аз лично ги сменям веднъж дневно, но както казах ги нося с чашка и няма нещо особено като количество за попиване.

# 434
Ако си с чашка и само като застраховка от протичане, разбира се, че може. При чашката кръвта няма досег с въздух и не се вмирисва. Обаче само гащи и да не се сменят цял ден, не си го представям. Това е все едно да не си смениш превръзката 10 часа. Ама, все тая , де....кой както му е комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт