Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 7

• 53 700
  • 740
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте момичета ! Препоръчайте ми хирург за лапароскопска хистеректомия.Спешно е! Благодаря ви🍀

# 496
Здравейте момичета ! Препоръчайте ми хирург за лапароскопска хистеректомия.Спешно е! Благодаря ви🍀

Професор Славчо Томов, Плевен

# 497

Благодаря , а дали работи със здравна каса?

# 498
  • Варна

Не. Прегледа е към 120лв, а операцията е 3350лв. Това е което аз платих преди 3 седмици.
Лапароскопска операция никъде не е покрита изцяло от здравна каса.

# 499

За прегледа е платен-115 лв, за операцията е по здравна каса, но де доплаща 3350 лв. На всякъде се доплаща за лапароскопия, но всеки определя тази цена и в различните болници е различна.

# 500

Не. Прегледа е към 120лв, а операцията е 3350лв. Това е което аз платих преди 3 седмици.

Благодаря ви , как мога да се свържа с доктора? Как мина при вас операцията? Останахте ли доволна?

# 501
За кой град питате?
Има и по - евтини варианти от тези, които ви предлагат, даже и със здравната каса работят!

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 17:46 от сладка загадка

# 502
Здравейте дами!
Влизам с питане, защото съм притеснена.
Преди си три месеца ми направиха хистеректомия, лапароскопска и долен достъп, като ми оставиха яйчниците/на 38 години съм/. Чувствах се прекрасно, върнах се на работа, нямах никакви оплаквания, освен един задух. Но от три дни забелязвам едно розово зацапване и се притесних.
На други случвало ли се е?

Здравейте Може ли да ми кажете кой ви оперира и колко струва операцията?

# 503

Благодаря ви , как мога да се свържа с доктора? Как мина при вас операцията? Останахте ли доволна?

Записвате си час за преглед при професора на 064805666, 070020006. Операцията мина добре, днес ми е 10 ден, имах подуване на корема, нямам други оплаквания. Условията в клиниката са перфектни, доволна съм за избора си.

# 504
Хистеректомия при д-р Танчев в Токуда на мен ми излезе 1600 лв, лапароскопска беше.Бях подготвена и за около 2300,толкова била в Надежда,и чак се учудих когато платихме.Също в Токуда, съм правила цистоскопия с поставяне на стент,даже тя беше повече,около 1800.Аз съм много доволна от доктора,от отношението в отделението,нямам забележки.Какви са тия 3000 плюс не мога да разбера....😳

# 505
papa6ka, сигурно грешка е станала, за да платиш 1800 за цистоскопия и стент в Токуда - около 300 лв. е доплащането за едното, стентът там е към 70 лв., виж си фактурите.

# 506
Преди 4 години на мен за стенд в Парк Хоспитал ми взеха 450 лева.Явно навсякъде е различно.

# 507
Преди 4 години на мен за стенд в Парк Хоспитал ми взеха 450 лева.Явно навсякъде е различно.
Не е толкова различно. Общо с уретероскопията е приблизително толкова. Слагат и уретероскопия в цената, за да може да вземат повече и от касата, и от пациента. Пътеката е към 1300 лв. за уретероскопия. И в Токуда общо излиза към 500 с престоя (270 уретероскопия, 70 стент и 100-150 престой, ако не си във вип стая)

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 19:32 от Rosita

# 508
Урологията им не работеше с касата, само стенд беше.Слагане 450, сваляне 150, ама аз го свалих другаде.

# 509
Урологията им не работеше с касата, само стенд беше.Слагане 450, сваляне 150, ама аз го свалих другаде.
Разбирам, но papa6ka говореше за по касата, аз поне така разбрах. Извинявам се за спама!

Общи условия

Активация на акаунт