Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 7

• 53 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря! Ти вече сигурно забрави...за твоята?

# 466
И аз пожелавам успешна да е операцията и бързо възстановяване!

# 467
  • Варна
Момичета, от около седмица ме започна воднисто течение- понякога е леко жълтеникаво, но няма мирис, нямам сърбеж. Чудя се нормално ли е. Вече съм на 15 ден след операция.

# 468
  • София
Мен на 14 ден от операцията ме започна розовеникаво зацапване.
Според професора е нормално, влагалището се чистело.
Продължава вече 23 дни и се чудя кога ще спре. Имали ли сте
толкова продължително зацапване? Оперирана съм с робота
да Винчи, тоест вид лапароскопска операция. Седма вечер ще
ми е днес, слагам глобули Цикатридина, но не виждам кой
знае какъв резултат от тях по отношение на зацапването.

# 469
И аз имах, спокойно.На 28.10 беше операцията,след седмица започна розово воднисто зацапване, понякога по-червено.До около 3-4 декември продължи,сега няма нищо.И на контролния преглед го имаше,доктора каза,че е нормално.

# 470
Моята операция мина. Тотална хистеректомия + яйчницете те пък с ендометриоза. В стаята съм вече, обаче никой не е дошъл да ме погледне, да не говорим за доктора. Направо съм в потрес.

# 471
И в Парк Хоспитал не поглеждат, само сестра по веднъж на ден влиза в стаята.

# 472
Моята операция мина. Тотална хистеректомия + яйчницете те пък с ендометриоза. В стаята съм вече, обаче никой не е дошъл да ме погледне, да не говорим за доктора. Направо съм в потрес.
Свиквай така е.Сутрин визитация,вечер ако мине акушерка и толкова.Оправяй се бързо,

# 473
Мен ме приеха.Моята ,ако е рекъл Господ,е утре.
Тisja,бързо възстановяване!

# 474
  • София
sun sea, успех! Пиши, като мине операцията.

tisaja, бързо възстановяване!
За съжаление е такова положението
на шестия етаж в “Майчин дом”. Чак
довечера, след 22 - 22:30 ч. ще дойде
акушерката да ти сложи антибиотика и
Фраксипарина. Не очаквай, че лекарят
ще дойде. Гледай да си добре и да се
прибираш по-бързо у дома.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 17:14 от Sophia L.

# 475
Аз съм оперирана в Торакс Пловдив и съм изключително доволна. Бях обгрижвана 24/ 7 от сестрите. Доктора, който ме оперира минаваше по няколко пъти на ден при мен, даже в дните, когато не беше в болницата пак идваше да ме види как съм. Отделно сутрин и вечер си минаваха лекарите и сестрите, които бяха дежурни. Обезболяването е с морфин и върши чудесна работа. Имам две операции в тази болница и не случайно и втория път избрах пак същия доктор да ме оперира, в същата болница. Нямам никакви забележки нито към болницата, нито към доктора. Условията също са добри - чисто е, отиваш само с четката и пастата за зъби, всичко останало го осигуряват от болницата!

# 476
Благодаря,София.Задължително ще пиша.

# 477
Аз искам да попитам за един продукт -LADY HARMONIQ.?Някой ползвал ли го е?Не мога да се доверя на коментарите във фейсбук, всичко е реклама и може би публикуват предимно положителните.Затова тук да питам,все пак сме реални и до някаква степен се "познаваме",макар и задочно 🥰Бързо възстановяване на оперираните ☺️

# 478
Аз искам да попитам за един продукт -LADY HARMONIQ.?Някой ползвал ли го е?Не мога да се доверя на коментарите във фейсбук, всичко е реклама и може би публикуват предимно положителните.Затова тук да питам,все пак сме реални и до някаква степен се "познаваме",макар и задочно 🥰Бързо възстановяване на оперираните ☺️
Да, аз съм го ползвала и нямаше никакъв ефект. Само рекламата му е голяма. И не е лекарство, а хранителна добавка, а всички знаем, че от тях не трябва да имаме големи очаквания.

# 479
Да, аз съм го ползвала и нямаше никакъв ефект. Само рекламата му е голяма. И не е лекарство, а хранителна добавка, а всички знаем, че от тях не трябва да имаме големи очаквания.
Благодаря 🥰 А нещо пиете ли?Тъкмо се бях засилила да си го взема🙁Нощем се въртя и ми е горещо, изключих парното в моята стая,с една завивка само спя,не става и не става!Не ми е мега некомфортно,но ми се ще мааалко да се облекча.

Общи условия

Активация на акаунт