Кюретаж и забременяване след това - тема 87

• 36 019
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • На изток от Ада
Те мн доктори тъпчат с прогестерон без изследвания уж за задържане, но то като е тръгнало и той не го спира.

# 586
Именно. При мен идеални нива на прогестерона, но кървях..и ето в крайна сметка само си удължих агонията и накрая пак си замина...

# 587
  • На изток от Ада
Аз 2 бременностти ме тъпкаха с утрогестан  имом и др аборти. Първата слагах инжекции заради тромбофилия , вливки правих заради Нк клетките,лекувах ешерия коли , излекувах я ,  имах и полип ххематом ,но в 11 г с ми изтекоха водите. Заради утрогестан 2 седмици носих плода  до прегледа .... Следващата пиех АП всеки ден , мм бил с лоша спермограма пи  хапчета . Пак имах полип и някакво образувание в матката , което няколко док на коремен казахха , че е миома.  Не било , било опасно за бременност.  Не слагах инжекции за тромбофилия 1 претлед не намерихме документите от София с мутациите,  2 преглед ми ги изписа, но ден след това отиде .... Ешерия имах не я лекувах не била опасна.Нямах завишени нк клетки.  Изкарах ковид в нач. Бременност. Док от 2 рата бременност уж разбира.....

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 19:17 от nasito8988

# 588
  • Варна
Вчера бях на преглед да видим какво стана с кистата. Няма я Champagne Ей това захарта е страшна работа значи. Аз хем си мисля все, че съм от най-слабите консуматори и пак ще се окаже, че ми влияе зле. Бях подкарала следобедите едни много вкусни бонбонки на Better, уж кокосова захар, уж малко въглехидрати... След като видяхме кистата веднага ги спрях и минах само на боровинки и малинки за следобедна. Сефте от много време ми дойде цикълът точно на 28ми ден, а не на 31-33 и то без абсолютно никакъв дискомфорт. Аз като цяло нямам болезнен цикъл, ама поне нали в деня на започването имам по принцип малко дискофорт ниско долу. Тоя път ни-що. И съответно и киста няма вече.
На някой слагали ли са му песар? Не знам откъде му дойде тази идея на АГ, но предложи да сложим към 20-22ра седмица. Аз много не разбирам нали, ама ако беше проблемът шийката, нямаше ли първо нещо да почне да изтича и после да ме метнат контракциите? Защото при мен имаше около 36 часа контракции преди да прокървя и протека и мехурът да тръгне.

# 589
Здравейте, пак съм аз с поредните резултати от изследване. Ходих на АГ в началото на седмицата и пуснахме микробиология преди да ни даде зелена светлина. За съжаление, в резултатите излязоха: Streptococcus beta - heanolyticus gr''B' - количествена оценка: масово.
Та, АГ ще е в отпуск следващите 2 седмици и се чудя как да процедирам. Иска ми се възможно най-бързо да започнем лечение, за да получим зелена светлина, от друга страна ми омръзна да ходя при различни АГ. Та, какво мислите, колко са страшни тези бета стрептококи и лесно ли се лекуват? Да ходя ли при нов АГ.. има антибиограма към изследването.
Всякакви съвети са добре дошли Simple Smile

# 590
  • София
То е една рецепта, ако не ти се чака отиваш при друг. Отделно в бебеправенето няма бързане, стъпка по стъпка е.

# 591
  • София
Да допълня - задължително се лекувайте двамата заедно, и без секс по време на лечението, за да не се получи реинфекция.

Успех!

# 592
Здравейте. Аз минавам да се отчета.
Днес ходих на колпоскопия и резултата ми е Б0 или както каза АГ - перфектно чиста. Погледна ме и с вагинален ехограф - напълно съм възстановена и цитирам "матката ми е направо полирана" хаха.
С две думи - имаме зелена светлина, но си говорихме, че ще почакаме още малко..... и другия път ще се следим по-добре, защото очевидно е можело да се предотврати този изход.
Радвам се. Simple Smile

# 593
  • На изток от Ада
Момичета какви изследвания да пусна ще говаря с аг , но писах на Майки за донорството и  ми казаха следното
"си посвете и на вас и на партньора ви генетични изследвания "

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 21:02 от nasito8988

# 594
  • София
Здравейте. Аз минавам да се отчета.
Днес ходих на колпоскопия и резултата ми е Б0 или както каза АГ - перфектно чиста. Погледна ме и с вагинален ехограф - напълно съм възстановена и цитирам "матката ми е направо полирана" хаха.
С две думи - имаме зелена светлина, но си говорихме, че ще почакаме още малко..... и другия път ще се следим по-добре, защото очевидно е можело да се предотврати този изход.
Радвам се. Simple Smile
И аз за теб, вземете колкото време Ви е нужно.
Аз съм на преглед на 3.10. Стискайте ми палци и аз да получа зелена светлина и да направим трансфер през ноември, дано да е успешен Hug

# 595
Разбрали сме се, че догодина ще бутаме колички BlushHands V

# 596
  • Варна
Радвам се за теб! Всички това си мечтаем - да бутаме колички догодина Simple Smile

# 597
Чудесно е, че при всички всичко върви добре. Стискам палци за бебеправенето! Simple Smile

Иначе, аз ходих на доктор на 29-ти, каза ми че тестове ще правим като забременея пак, направихме ултразвук, всичко е идеално чисто, даде ми две опаковки фолиева без много обяснения какво е това и ме изпрати. Тук поне това е положителното, че лекарят ти дава лекарства и добавки буквално в ръцете без никакво плащане. 

# 598
Здравейте. Имам нужда да споделя. Днес както бяхме се запътили към театъра се засякох с една бивша колежка, която беше тим лидер на съседен отдел. Тя като ме видя почна да ми честити за хубавата новина!!!!! И да ме пита дали съм родила. Сами се сетете какво ми стана на мен и на нея като и казах "не". Очевидно е, че имам преса и щом не съм родила нали... Една познаха явно и е споделила, което даже не знам как да го коментирам и защо въобще е станало на въпрос за мен. Аз самата не бях споделила на доста мой познати.. Разбирам, че не го е казала с лошо, и че нямаше как да знае, че ще стане фал, но... Как да е театъра и вечерята отидоха по дяволите и вече 4 часа съм супер разстроена.. На моменти не издържам.. Честно.. И в дни като този просто не знам как да се съвзема. Никой не ме разбира и затова споделям тук. Просто търся утеха мамка му..

# 599
  • На изток от Ада
Ами разбирам те...
Аз  пък се ядосах много ,  майка ми казала на чичо и леля ми и след аборта , лелята се изказала , че хубаво да имам дете , но от подходящият човек.... Знам, че  не сме най-доброто семейство,  но все пак има и по-лоши. ХОРАТА , не могат да си мълчат!

Общи условия

Активация на акаунт