Кюретаж и забременяване след това - тема 87

• 35 980
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Да и аз се питам. Моя позната имаше нередовен цикъл,не е ходила по изследвания за хормони, цветни снимки. Около 30те год е, бяха се пуснали по течението и забременя, задържа го беше с високо кръвно пиеше по 4 хапчета на ден и роди много сладко момиченце. Нямала е кървене и др проблеми. Сега ще кажете сигурно завиждаш. Не не завиждам, аз правя всичко възможно да забременея пак естествено след моята загуба и резултатите до момента са 0...Мина 1 година и знам какво следва вече. 😣
Никога няма да си обясня как жени,които живеят на макс(с една дума нехаят за здравето си,пият,пушат,смъркат и т.н.),забременяват без проблем, раждат без проблем деца-без проблем. Примерите са много-и около мен,и в публичното пространство.
Как става??  

# 646
  • Варна
Цитат на: loter
[/quote
И на мене вчера ми дойде Sad Още един неуспешен месец. Тоя път даже и тест не си правих, щото ми беше ясно Sad
То и аз усещам как всеки момент ще ми дойде.
Относно тия дето нехаят, а им се получава, точно в събота гледах на Рачков тая Джулияна Гани и си мислех същото. Прави дете, говори как ще го зареже, после хваща нов - айде пак бременна и в 6м подскача като луда по сцената.

# 647
  • На изток от Ада
Аз не ги разбирам тези който пият и пушат . А  и тези дето си нагипват децата.Не знам, аз нямам деца ...  Зълва ми точно мин год в кпая  на октомври даде детето си на свекървата . Тя не работи , учеше уж , сетето цеше на 1 г и 5м , тя е на село мн не го виждаше. Стоя до април при свекървата,  майка му 1 седмица го гледа и го прати при другата баба на 200+ км там стая 1м .Пак свеки го взе стоя до август и сега е ппи другага баба и тъй скоро пак ще се върне при свекървата....

# 648
Didi Bidi, и аз съм така, много често пишкане, имам подозрения за цистит и няколко дни след овулация имах пробождания в яйчниците, ту единия, ту другия, ту по средата. Не говоря за самата овулация, там пробождането е само едно, докато се отдели Я. Но имам още 8 дни, та ще си изчакам датата. Имам и една приятелка и тя с някакви съмнения за цистит. Не знам вече какво се случва. Дай Боже скоро да чуем хубавата новина и този път да е с добър край. Заслужаваме да сме щастливи след всичко през, което сме минали Flowers Hibiscus

# 649
  • Варна
За цистита, да не кажа голяма дума, ама от две сашета Урикод форте, сякаш не усещам вече нищо при пишкане. Също и след всяко пишкане пръскам разредена вода от лайка с 2-3 капки лавандула.

# 650
  • София
Цистита се получава от уринарни инфекции (в повечето случаи) Не си пръскайте, слагайте, измивайте и т.н. с неща, които не се предписани от лекар.

# 651
Мен цистит ми облекчава чаша топла вода с една лъжичка сода вътре. До 20мин няма и помен от парене,но си трябва и лечение. Така се спасявах в чужбина с един ужасен цистит нощес...

# 652
  • Варна
Цистита се получава от уринарни инфекции (в повечето случаи) Не си пръскайте, слагайте, измивайте и т.н. с неща, които не се предписани от лекар.
Бактерията стои обикновено около пиринеума и лесно реинфектира. На работа, когато няма как да се мия и сменям често това много ми помага. Както и да е, нямах намерение да превръщам темата в тема за цистита, просто момичето каза, че има подобни симптоми и казвам кое помогна при мен.

# 653
  • София
Ясно, просто да не остане някой с впечатление, че може така да се лекува.
Понякога има единични случаи на цистоподобни усещания , за тях имам някакви таблетки (тип Уринал) в чантата за всеки случай, пия две на веднъж и минава.
Доктора ми ме направи на нищо заради едни интимни мокри кърпи, които използвах само преди да вляза на преглед... забрани ми всякакви триения и миения с нещо различно от вода.

# 654
  • София
Това със содата не знам от коя баба се предава, ама освен да си убиете флората с него, и в последствие да се обзаведете с всякакви бактерии, друг ефект надали ще има. Хората неслучайно правят интимни сапуни с неутрално pH и млечна киселина. Водата, както е казал АГ, е напълно достатъчна. Ако имате неразположения, се ходи на доктор и се правят изследвания.

# 655
Момичета, не съм спирала да ви чета, въпреки, че щастието ме връхлетя преди (вече)доста време и преди няколко дни стана на годинка. Не ви пиша, за да ви убедя в съществуването на еднорози и други чудеса, далеч не искам да вдъхвам напразни надежди на никого, защото знам какво е да си изпълнен с такива след най-тежкото. Не един път съм си разказвала историята, но само едно кратко напомняне-това едногодишно ходещо армагедонче до мен е 3 отрицателни теста, правени в продължение на 2 седмици.
Мисълта ми е - не губете вяра. Не се изпълвайте с твърде много надежди, защото те пренавиват. Но просто не губете вяра. Когато се отпуснете и очаквате най-малко, тогава ще ви споходи чудото. И ще бъде прекрасно.
Не сте сами в това, през което минавате ❤️

# 656
  • Варна
Аз още не съм направила втори тест и още не ми е дошло. Вчера усетих някакъв лек дискомфорт в яйчниците какво преди цикъл и даже бях сигурна, че ми е дошло. Не ми е. Днес сутринта си викам какво да го правя тоя тест като всеки момент ще ми дойде. И сега съм точно там между разочарованието и надеждата, но повече клоня към разочарование.

# 657
Аз още не съм направила втори тест и още не ми е дошло. Вчера усетих някакъв лек дискомфорт в яйчниците какво преди цикъл и даже бях сигурна, че ми е дошло. Не ми е. Днес сутринта си викам какво да го правя тоя тест като всеки момент ще ми дойде. И сега съм точно там между разочарованието и надеждата, но повече клоня към разочарование.

Направи си кръвен тест

# 658
Didi_Bidi, не ти ли е по-гадно така като не знаеш? Ако е положителен чудесно, ако е отрицателен, поне разочарованието ще е по-малко отколкото като ти дойде, поне според мен...

# 659
  • София
Аз да ви кажа ,преди години с ранно тестване от любопитство хванах една биохимична бременност ... ЧХГ 9 два дни преди цикъл.
Е много криво ми стана.
Рекох си че повече няма да правя ранни тестове,дами беше дошло,нямаше да ми е толкова криво.
На следващия месец бях с тлъсто ЧХГ и закъснение 🙂

Общи условия

Активация на акаунт