Керамична преса за коса - 9

• 81 112
  • 827
  •   1
Отговори
# 90
Като цяло мненията са, че 2-ката Стиймпод е по-добра от 3-ката. В други групи обаче съм срещала много хвалби и за 3-ката и Стиймпод, като цяло. На мен не ми допада, пробвала съм салонния вариант, в салон.
Изправянето с нея стои обемно, не слепва косата, това не ми харесва на мен. А и съм с фин косъм и на другия ден ми се начупва тук-там. Вие с каква коса сте?

# 91
Аз си получих пресата BaByliss PRO Elipsis 3000, обаче още с първото изправяне се изгорих на 4 места по челото, тъй като там имам и по къса коса и по вратът.. Как избягвате това изгаряне, аз смятам това за голям недостатък на пресата...

# 92
С повече внимание .. съобразете, че плочите са дълги и могат да стигнат до кожата на врата. Около челото и аз съм се парвала, но чак изгорено не.

# 93
Взех и аз днес прословутия Елипсис. Поръчах я от Дъглас в крайна сметка. На първо пробване ми харесва, да видим как ще е в дългосрочен план. Дано се харесаме Heartpulse

# 94
Като цяло мненията са, че 2-ката Стиймпод е по-добра от 3-ката. В други групи обаче съм срещала много хвалби и за 3-ката и Стиймпод, като цяло. На мен не ми допада, пробвала съм салонния вариант, в салон.
Изправянето с нея стои обемно, не слепва косата, това не ми харесва на мен. А и съм с фин косъм и на другия ден ми се начупва тук-там. Вие с каква коса сте?

Косата ми е дълга, изрусена, чуплива (порьозен косъм) и много непослушна. Сухи краища, нуждаещи се от много хидратация. Ползвам само професионална козметика за боядисване и грижа.
 Непохватна съм със сешоар, затова предпочитам преса, която бих ползвала не повече от 1 път седмично.
Преди време имах Ремингтън кератин терапи, но почти нова и неизползвана я подарих, защото поддържах косата си един път седмично в салон.
От доста години вече не живея в България и причините да се грижа сама у дома почти през цялата година са различни. Най-вече не ми се рискува, докато попадна на читав фризьор.
Затова се ориентирах към тази преса (най-вече водата в нея), уж по-малката вреда над косъма и пр.
Четох различни ревюта, гледах и клипове от потребители и пр. и зная, че поне тук черните дами я предпочитат, заради спецификата на косъма, но аз все пак се колебая. Въпросът не е в парите (ако не ми допадне мога да я върна и ползвана в рамките на поне 30-60 дни), а по-скоро в това доколко би могла да е щадяща (с професионална термозащита) и дали ще направи косата ми идеално права и тежка (само както умее моят фризьор в България, но със сешоар).
Четох, че много дами се оплакват, че уреда е тежък и неудобен, това сякаш най-малко ме тревожи.

# 95
Честно казано щом можете и ползвана да я върнете, ако имате мерак вземете я.
А ако стане така наистина, вземете си елипсис .. хаха. Тя със сигурност ще помогне, а и с професионална козметика резултатите винаги са впечатляващи.

# 96
Здравейте! Какво мислите за Babyliss Sensitive 35 мм Slide-On Comb? Става ли и за къдрене? Косата ми е тънка и склонна към накъсване, но искам от време на време да я пооформям.

# 97
Здравейте! Нова съм Simple Smile следях вашата тема за BaByliss  и аз вече съм горд собственик на тази уникална преса. Поръчах е от  е-digital нa промоция. Много бързо и лесно изправя. До преди това се изправях с Upgrade , но не инфрачервената. Качвам снимки след изправяне с BaByliss[/img]

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 08:19 от CvetyGlass

# 98
Здравей, да ти е честита.
Снимката обаче не излиза.

# 99
Привет, моля да ми препоръчате бюджетна преса за коса,тънък косъм,косата е третирана,суха и чуплива.Благодаря предварително!

# 100
  • Пловдив
Здравейте, на крачка съм да поръчам Елипсис, но първо искам да питам за последно: придава ли ефект на тежка коса след изправяне? Косата ми е чуплива към къдрава, гъста, но с тънък косъм, и когато я изправям с четка и сешоар, става ужасно хвърчаща. (При фризьорката ми няма такъв проблем, при нея косата ми става гладка и тежка след четка и сешоар).
И наистина ли, ама наистина не уврежда косата? Simple Smile

# 101
Здравейте! Дълго време се чудя коя преса да взема, покрай препоръките тук се убедих, че ми трябва Elipsis-a. Понеже в турския Амазон хванах моделът 3100 на добра цена, а 3000 е изчерпан, дали има някакви по-съществени разлики от размера на плочите? В смисъл - дали е е еднакво добро изправянето, има ли идея някой?

# 102
Момичета, здравейте! Много се надявам да ме насочите малко в избора, тъй като имам едно по-специфично питане. Руса съм от много години, но ползвам професионални продукти и косата ми е в добро състояние. Не я тормозя много. В ежедневието се изправям само с четка и сешоар Parlux. Хванала съм си рутината и ми се получава. Да кажем един-два пъти в месеца най-много ползвам Steampod 2(с големия външен резервоар). Някой питаше за стиймпода на предната страница - трябва да ви кажа, че ефектът е буквално като от реклама или като от фотошоп. Изправя повече от безупречно. И то като имате предвид, че все пак съм руса и за да не тормозя много косата, се изправям на 160 градуса. Перфектна е пресата. Та за изправянето нямам никакви грижи... Но от известно време ме обзе музата да си правя къдрици (никога преди това не съм си падала между другото, но напоследък много се зарибих). И сега ми трябва подходяща преса за букли. Приятелка ми услужи и се направих с нейната преса Twistline с извитите форми: https://vigoexpress.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … AYASAAEgLXmfD_BwE

Но като гледам в какви съмнителни сайтове се продава, а и ценната, която варира между 35-50 лева в интернет, това ще е някой голям боклук предполагам? 😀 Иначе станаха много добре къдриците и много леко и бързо се получава. Издържаха ми 2 дни, е естествено на втория паднаха вече и се поотпуснаха, но то пък даже тогава по-красиво се получи. Едва ли ще мога обаче да го ползвам този уред дългосрочно, защото мисля, че ще ми съсипе косата - прекалено евтинджийска и съмнителна ми се струва тази преса...

И сега съм в лутане да си намеря подходяща преса за къдрене, която да оформя добре букли и да се борави сравнително леко с нея. Има една на РЕМИНГТЪН CURL AND STRAIGHT CONFIDENCE с извити плочи. Ето тук тази влогърка я тества: https://youtu.be/1beDk3xrB4o
Имате ли впечатления от нея? Аз като гледам, с онзи боклучав twistline, ми се получиха по-добре от Ремингтъна... Ползва ли я някой тази преса?

И накрая да вмъква, че ако тази извитата на Ремингтън не става, съм готова да инвестирам и по-сериозна сума. И си мисля за JOYKO STYLER (с кератиновото резервоарче) или BABYLISS ELIPSIS 3000 или 3100, но коя е по-добра за къдрене според вас?
И последно да питам - някъде четох, че от тези с кератина косата изпръхвала и ставала като метла. Вярно ли е?
Има ли някое момиче, което ще може да отговори на всички тези въпроси? 🙂

# 103
С Елипсис стават хубави къдрици, защото е заоблена. Само трябва да се внимава, защото плочите са дълги.
За Джойко мога да кажа, че косата ми става, като след салон - лъскава и супер добре изправена. Не я използвам обаче постоянно, а не съм я пробвала и без кератин как изправя, трябва да взема да пробвам тези дни.
С нея също ще стават хубави къдрици - има хем заоблени плочи, хем са и по-къси.

# 104
Krystal, много ти благодаря! Може ли само още няколко въпроса да ти задам:

1) За тази с извитите плочи на Ремингтън, която я дават специално за къдрене, какво ти е мнението? Само реклама ли е според теб? Май няма да е много добре?! 😉 https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s … AYASAAEgI0f_D_BwE

2) Има една на Babyliss пак, вчера я гледах... Дали няма да се справя за къдрене по-добре от Елипсис според теб? За тази става въпрос: https://agorabbeauty.com/presa-za-kadrene-i-izpravyane-babyliss- … OF65XqCEcqDlLyz8Q

3) Ей тази много ме изкушава, защото е с пара като Стиймпода, а аз от него съм много доволна. Как ти се струва, дали ще къдри добре - за изправянето нямам съмнения, но на мен ми трябва основно за къдрици, за изправяне имам Steampod ? Magister titan vapor https://victoriastyle-shop.com/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81% … bn6ccNS1io2K7Zzrc

4) И накрая може ли да те питам за пресата на Джойко - резервоарчето може ли вместо с течност с кератин да се пълни само с дестилирана вода, както при Steampod ? Прочетох тук в старата тема, че за суха коса, която има нужда от хидратация, кератинът ще я направи като метла и затова не смея и много се двоумя за тази преса... Много въпроси, извинявай ! 😀

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 09:28 от Pcheli4ka

Общи условия

Активация на акаунт