🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 650
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
Не видях много от това как са изкарали нощта. Имаше ли изобщо такива кадри или съм ги пропуснала?

# 106
Интересни игри бяха. 👏
Нямам идея кой ще изгонят. Бързо успяха да си станат антипатични, изобщи никакъв отборен дух.

# 107
  • София
Мила на тоя голям нос не може ли да закачи още халки? Много грозно й седи .

# 108
Мисля че не,поне и аз не разбрах.Сигурно Ивана или Пейо ще идат на острова,предполагам ще е тя заради плуването,а и е дразнител.Ще видим.Нищо не дадоха от нощта,дали и са спали там въобще не се знае.За сефте май двата лагера са толкова близо.

# 109
Не ви ли направи впечатление бързото намиране на идола в лагера на червените ? Усъмних се за момент,а къде беше указанието за самия идол ? Това го пропуснах,май...Да видим как ще бъде разигран като цяло в играта Simple Smile

# 110
Не дадоха. Аз затова мисля, че определвно има материал за повече епизоди.

# 111
Кой ще си тръгне сега?
Залагам, че жена ще е първия обитател на острова на отшелника. Ако трябва да прогнозирам име - Ивана.

# 112
Тази Мила лигла ли ще го играе? Още от първия ден ще реве,а уж спортистка трябва да е свикнала да няма доверие на никой.

# 113
И аз мисля, че Ивана пътува.

# 114
  • Варна и...духом на Босфора
Момичето Александра,доста атлетична.
Много силно бяга.

# 115
  • София
Интересен ход от страна на Карин, че каза.

Много са смешни тези, които мрънкат за шушкането, те какво си мислят, че са във Фермата или ИВ ли? Играта се решава точно в този момент между загубата и съвета.

# 116
  • София
Ам…Мила нали е фен на предаването, учудена съм от тази реакция.

# 117
И аз харесах Драго, страхотно изглеждащ, възпитн, спокоен мъж.
Мила какъв рев реве от първия ден още…

# 118
  • София
Ревящото русо момиче татуировка ли има на носа или е някакъв тип пиърсинг?

# 119
  • София
Пиърсинг е.

Общи условия

Активация на акаунт