🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 513
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
  • Буркина Фасо
с тая брънка на носа хич не я възприемам.
а и май някакъв дух и се е вселил в главата.

# 526
  • Великобритания
аз Мила я харесвам не само защото е копие на братовчедка ми , която обожавам ..но и защото наистина се различава от масовите кифли в Инстаграм ..  Обаче таз обица брутално ми  бърка в здравето честно

# 527
И на мен точно това не ми харесва, но като цяло я намирам за привлекателна по нестандартен начин. Със сигурност не е хубавица от калъпа, но това я прави интересна. Разбирам защо Самито си я харесал, въпреки че може да се хване с всяка класическа кифла.

# 528
Обицата на Мила е отврат.
Тя също не ми харесва въобще, особено проскубаната жълта коса. Но наистина има хубави очи, освен това ми изглежда наистина мила.

# 529
  • Sofia
Да не би някой да се отказва? Или Ивана и Пейо да играят пред другите? 🤔
Най-логично е да е това. Ама защо? Водят Маргарита и още някой на "острова на какво беше",  за да гледат Пейо и Ивана как редят дъсчици? Странна работа...
Аз предполагам,че това "за теб Сървайвър приключи",се отнася за Ивана или ПеЬо.
И най-верочтно племената са присъствали на играта.

# 530
  • София
Привет!
Аз сега гледам снощната серия, точно Мила припадна.
Не съм чела цялата тема, сори ако е коментирано, но на този остров плодове няма ли, риби що не ловят?!?
Гладуват като кучета и нищо не правят…

# 531
  • Sunshine state
Ако подкастри храстите на веждите си и махне тия обици, ще е ок, но като цяло на мен ми идва твърде груба. Напомня ми на Мадона в ранните й години.

Аз предпочитам Пейо да остане, Ивана ми е надменна, безинтересна и истерична. Пилешкият врат Ивайло и той така, супер странни са  и двамата. Още не мога да им запомня имената и си правя някакви асоциации, та да ми е по лесно.
Карамазов е като глътка свеж въздух насред истерясващите водещи, на които се нагледахме последните години. Харесва ми как води - спокойно и неутрално.

# 532
И да се боядиса в по - тъмен цвят и подстриже. Simple Smile

# 533
И на мен все в носа и са ми очите.

# 534
  • Буркина Фасо
Ако подкастри храстите на веждите си и махне тия обици, ще е ок, но като цяло на мен ми идва твърде груба. Напомня ми на Мадона в ранните й години.

Аз предпочитам Пейо да остане, Ивана ми е надменна, безинтересна и истерична. Пилешкият врат Ивайло и той така, супер странни са  и двамата. Още не мога да им запомня имената и си правя някакви асоциации, та да ми е по лесно.
Карамазов е като глътка свеж въздух насред истерясващите водещи, на които се нагледахме последните години. Харесва ми как води - спокойно и неутрално.
ако и туриш и цицорки ... ще стане Smiley
на този етап не виждам нещо привличащо в този участник.

# 535
Мила се представя страхотно за сега, което не очаквах, но направо се побърквам като виждам как е манипулират. За каква стратегия говорят групичката, която изгони Пейо, като са в супер начален етап от играта. Големите играчи се гонят преди обединение или в обединеното племе да си изградиш резюмето в играта и да впечатлиш с ходове.Не е логично да падаш като гламав и да си отслабваш племето в такъв етап. Ивайло 3 игри си пролича, че не е лидер те лидер го направиха. И вратар никога не е капитан на отбора, те такъв го изкараха.

# 536
И вратар никога не е капитан на отбора
Това не е точно така, само да вметна.
Петер Шмайхел - един от капитаните на Юнайтед и Дания.
Мануел Нойер - капитан на Шалке04, Байерн (Мюнхен) и Германия.
Икер Касиляс - капитан на Реал Мадрид и Испания

айде ...
от мен да мине
Джони Велинов - капитан на ЦСКА и България
Перукан - един от капитаните на Левски и капитан на България

# 537
  • София
Да не говорим за Джанлуиджи Буфон или Оливер Кан Simple Smile

# 538
Тъкмо идвах да пиша за вратарите, ама сте ме изпреварили. Капитан или не - Йвайло не ми става по-симпатичен.
Абе тая Ивана гримирана ли е? Носят ли грим на островите? Не и помага… много зле изглежда.

# 539
Много махленски започва днес епизода със сценка от Женския пазар.

Общи условия

Активация на акаунт