🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 570
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
Ганка се оказа скритият лидер на Ифугао. Ивайло май си даде сметка, че не е никакъв фактор в племето.
След този избор на момичетата не е скрита вече Ганка. Интересно става, защото тричките с Мила и Анелия са три гласа, а в момента са вече осем човека. Доста близо са до момента, в който трите могат да имат сериозен контрол върху племето.

# 571
Драго на колко години е?

# 572
# 573
Хубав нов елемент в нашия Сървайвър, който дава много нови възможности за вариативност и намеса в играта на другото племе.

Хубав разговор на трите момичета от Бонток, добър и почти идеален разбор на ситуацията в Ифугао направиха, гледайки само отстрани. Добра игра правят, беше ми удоволствие да го гледам този разговор.

# 574
Ма нямаше ли реклами преди 5 минути, егати!

# 575
Абе не бяха ли три племена? ThinkingJoy

# 576
Май Ивана ще отстрани Пейо.
Червените мъже всички са ми симпатични, като имам резерви за Ванко и Зоран. Жените им обаче са големи интригантки. Надушиха се бързо.
Ганка ми е антипатична. То от Инфугао нямам фаворит. От жените само Мила ми е симпатична. Мъжете са ми все тая. Ивайло ме дразни.

# 577
Абе не бяха ли три племена? ThinkingJoy
Бяха, ама предишния път на Филипините Simple Smile

# 578
Ни мога да съм коти като съм се родил лъв!

Лъвчето май ще си ходи ми се струва.

# 579
  • София
Страхотен разбор на момичетата.

В спора Джулияна - Ивайло, той се държа добре. Трудно човек се контролира при явна агресия. Много грозно поведение от страна на Джулияна.

# 580
Уф, Ивана май ще отстрани Пейо. Sad

# 581
Не знам защо бях решила, че са три и се чудех защо дават само две племена Joy

# 582
  • София
Епизодът от днес ми харесва много повече от този вчера. Малко преувеличих като казах, че вече не харесвам част от любимците си от Бонток, харесвам ги. Smile Много хубав жест на пластичния хирург Иван (нали той беше, защото знам, че има няколко Иван) - да провери дали съперникът е добре, преди да направи победната точка. Само тези две момичета от Бонток - Йо и Бо са ми адски безлични, дес едната при деленето на храната пита Ганка: "По равно ли?" Що за глупав въпрос? Не знам какъв отговор очакваше.

Другото племе ми е неприятно, може и да има някой свестен, но се губят на фона на цялата агресия, простащина и вулгарност, идваща от хора като Пейо, Ивайло, Джулиана и Ивана.

# 583
Подготвям се за бъдещ хейт за мнението ми, ако някой го отрази, но: Игри на волята последните бяха по -интересни вкъщи.😂😂😂

# 584
Предпочитам Ивайло , пред разни Ганки и Джулиани 😈

Общи условия

Активация на акаунт