🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 41 007
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
За мен това са хора, отишли да играят игри на хубав плаж Grinning не виждам никакъв surviving, че да се казва Survivor Grinning

# 691
Загледам ли аз някой формат за сефте, той вземе та се окаже фиаско... Наистина като нов зрител, аз нищо не разбрах от тоя Сървайвър какво му е било толкова великото до сега, та има верни и отдадени фенове от години, които го боготворят. Тия хора имат повече дрехи и принадлежности от онези в ИВ... Игрите с нищо не са по-различни и не вярвам, как нищо не е режисирано, защото не изглежда така. Сплетните са същите. Какви стратегии, какви 5 лева и тук всичко си е надцакване, и пре*би другарчето! Само водещият ми е по-нормално държащ се, иначе харесвам визуално и тримата водещи на двете предавания.
Красотата на природата тук е бонус. Друго... друго не се сещам.

# 692
Изненадах се от злобното изказване на Маргарита за Пейо. Не че не беше права, а за емоцията, която вложи.
Тук има предистория, която не сме видели.
Предисторията /според мен/ е, че видяха паднал, предал се човек и решиха, че е безопасно да го помачкат още малко. При някой друг нямаше да си го позволят.

# 693
Пейо беше в при Деси Стоянова и каза, че всъщност той пръв е намерил идола, но нарочно не го е взел, защото ако племето искало да го гони - да го изгонело. Един вид, те след като не го искат, той няма да им се натриса.
Обаче какво пречеше да го прибере, за да не го намери друг и да не го използва, като му е под достойнството?

И пак тези приказки, че той очаквал да отиде там, да има битки, да се борят...
За мен сте прави тези, които смятате, че просто е искал гъз път да види и да си изкара там като на купон, но за негова неприятна изненада, нямаше късмета да е в по-силното племе. Като видя, че ще трябва да се бори за оставане не само с племенни битки, които да печелят всички заедно и спря да му се играе...

Имам чувството, че никога не е гледал подобно предаване.

# 694
Може и да не съм права, но за мен фактът, че Кари сподели веднага информацията за намерения идол с двете си съюзнички, говори за нейната лоялност към този съюз. Както се видя и снощи трите си имат доверие и открито споделят всичко. Предполагам, че ще бъдат така до края.

Съгласна съм, че трябва да е лоялна към съюзниците си и да им споделя всяка ценна информация, до която се е добрала. Но случая не е съвсем такъв, защото самата тя инспирира тази информация, създаде я. Александра беше готова да сподели с племето за идола, но Кари я предума да си мълчи и обеща, че ще пази тайната й, а веднага я изтропа. Смятам,че хода й не беше акт на  лоялност към дружките й или обикновена бъбривост, а целенасочено действие за елиминиране на силен противник. Разкривайки за идола превърна  
 Алекс в мишена, а идолът в тиктакаща бомба в ръцете й. Племето със сигурност при първия съвет щеше да я номинира, за да премахнат предимството на идола, а ако Александра беше в невидение, както щеше да е , ако Маргото не си беше признала, тя нямаше да ползва имунитета, защото нямаше да подозира, че е в опасност и щеше да акостира на острова при Иванка.
Формата се гледа и от подрастващи и те почват да копират определени модели на поведение. Значи ако си подъл и доносничиш ще просперираш. Значи, ако навиеш свой притеснен за тест съученик да ползва пищов и после кажеш на госпожата, че той преписва е ок.
Точно това направи Кари, нави я да скрие и после я издаде, за да я номинират и елиминират.
Нито повече, нито по-малко.
Това е моя прочит на ситуацията и не харесвам този начин, за да избуташ напред, като удряш под кръста.
Да надхитриш,не означава да подлееш.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:59 от романтик

# 695
Пейо

Имам чувството, че никога не е гледал подобно предаване.
В това съм сигурен.

# 696
Оф намерил той ... Стига се излага тоз човек...

# 697
  • София
Струва ми се безумно да намериш идола и да не го вземеш. Пейо май доста послъгва.

# 698
Пейо е някакъв перко, който не го слуша главата и изобщо не е нясно в какво е попаднал, и какво се прави там. Май ми се струва, че си е представял, че ще са две ловни дружинки на курорт и ще е купон до зори с рИкийка и мръвки около огъня. .. От време на време ще се бият за диви прасета, ама то па там се оказало, че няма прасета и в накакви игри, в които се ползва мозък ще трабва да се участва. И мозък от къде? 🤔 Перко пълен. Не му е мястото там и много добре, че си отиде, той не разбира същността на това предаване.

# 699
Не харесвам Карина и не мисля, че ще стигне до финал.

# 700
  • София
Карина е подмолен играч и мисля, че ще бъде разкрита.

# 701
Загледам ли аз някой формат за сефте, той вземе та се окаже фиаско... Наистина като нов зрител, аз нищо не разбрах от тоя Сървайвър какво му е било толкова великото до сега, та има верни и отдадени фенове от години, които го боготворят. Тия хора имат повече дрехи и принадлежности от онези в ИВ... Игрите с нищо не са по-различни и не вярвам, как нищо не е режисирано, защото не изглежда така. Сплетните са същите. Какви стратегии, какви 5 лева и тук всичко си е надцакване, и пре*би другарчето! Само водещият ми е по-нормално държащ се, иначе харесвам визуално и тримата водещи на двете предавания.
Красотата на природата тук е бонус. Друго... друго не се сещам.

За мен Сървайвър се отличава най-вече с това как се избира победителят. Не е само да надхитриш и надиграеш останалите, а да го направиш така, че те после да ти дадат чека (нищо че може да си ги лъгал, мамил и прецаквал). Принципно и Фермата има заложен този елемент, но опосумите са алчни и не искат да изпуснат СМС-ите, та гласуването на фермерите няма особена тежест.
Замислен е като страхотен формат и докато следях американските сезони имаше уникални играчи и ситуации. Абе класа си е Сървайвър и за мен няма по-добър формат, пък както и да изглежда нашенската версия.

# 702
Пейо е някакъв перко, който не го слуша главата и изобщо не е нясно в какво е попаднал, и какво се прави там. Май ми се струва, че си е представял, че ще са две ловни дружинки на курорт и ще е купон до зори с рИкийка и мръвки около огъня. .. От време на време ще се бият за диви прасета, ама то па там се оказало, че няма прасета и в накакви игри, в които се ползва мозък ще трабва да се участва. И мозък от къде? 🤔 Перко пълен. Не му е мястото там и много добре, че си отиде, той не разбира същността на това предаване.

Цитирам вашето мнение, защото вие сте усетили човека много точно Wink . Аз не го познавам лично, но моят мъж и цялата му компания бяха като гръмнати като видяха на екран "Пейо-барсалата" - така му викали в родния край (който не е Троян, а малък град близо до Бургас Wink )... А защо така му казвали - защото е бил пълен въздух, все послъгвал, не можело да му се има доверие. Иначе се е занимавал с много неща, общо взето тарикат човек, всякакъв бизнес подхващал. Сега разбрах,че е в Троян и се е захванал с къщи за гости. Може годините да са го очукали и да се е променил. Не го познавам, пак казвам, но все вярвам в промяната към добро. Пък като видях отрицателното мнение на компанията, която го познавала отдавна...Лично на мен ми беше донякъде простовато симпатичен.

# 703
Като гледам Карин май ще е новата Ива Пранджева - ще отнесе стабилен хейт, щото момичето е отишло да играе Сървайвър и даже се е подготвило, но на зрителя това му се струва подмолно.
Голяма работа, че изтропала - Карин ще играе така, както е най-добре за нея. Александра също трябваше да играе така, както е най-добре за нея, но вместо това се развика какво е намерила, че и ги извика да видят идола. Да си беше мълчала, никой нямаше да я издаде. Може да се разочарова колкото си иска, ама сама си постели така Александра.

Опознаването между участниците е започнало или на кастингите, или най-късно в самолета - нали тук бяха споделили, че са летели заедно. Ако не се лъжа, на Филипините са изкарали и карантина, така че опознаването е приключило още преди лодката. Затова сега гледаме и ни се струва, че сме изпуснали първите няколко епизода.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:35 от Дидичка

# 704
  • София
Пейо ми беше забавен и някак обикновен човек с чисто обикновени отношения и мисли.
Пиперлив език, но пък полезен за отбора по своему.
За мен е показателна реакцията му при колабирането на Мила. Някой беше описал медицинските лица наоколо и едва ли не, нямало нужда от него там. Ноооо ... не забравяйте, че тези лица не са били до Мила, когато е припаднала. Дори и след включената система, тя имаше вид на "пътник", а като е припаднала е била още по-зле. Та освен Пейо и може би Драго, не виждам кой от останалите би реагирал адекватно.
Да, знам че това е игрови формат и други неща са важни за победата, но мен все още ме кефят такива човешки постъпки. Както и снощи в битката, когато Драго падна, а Иван(ако не го мъркам) го изчака да види дали е добре и едва след подвикванията на Карамазов да продължава, забута сферата към вратата.

Не мога да кажа дали Пейо се е предал или толкова са му били силите - не е и толкова важно.
Друго нещо ми направи впечатление - като пристигна на острова при Ивана и двамата бяха на нож и се дърляха, пък на сутринта някак омекнали. Как ли е минала нощта?! Да не е имало - аз на теб, пък ти на мен? Wink
Ивана вече има потресаващ вид. Устните ѝ са ужасни. И не само те.

След битката между Пейо и Ивана лошо впечатление ми направи Маргото - нямаше нужда от тези приказки. Всъщност тя с всяко предаване слиза все по-надолу.

Карин - много е силна, има и коалиция зад гърба си, но да видим докъде ще я доведе. Нещо в нея не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт