🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 494
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Освен това Карин каза в интервюто след като сподели, че Александра е намерила идола, че това е игра. Тя просто играе играта.
Като нехаресваща постъпката й, ще кажа, че играта може да се играе по различни начини. Аз нямаше да имам нищо против, че сподели с другите две момичета, ако сама не беше предложила на Александра да скрие за идола. И играта принципно трябва да се играе така, че възможно най-много хора да гласуват за теб на финала, което е много малко вероятно да се случи, ако си лъгал и мазал безогледно.
Пейо се оказа просто един смешник. Веднага му повярвах, че е намерил идола, също както и че знаеше как да нареди пъзела. Единствено нежеланието да остане в играта го спря. Joy
Мери, аз може и да не разбирам, но за мен да надхитриш не е точно равнозначно на да излъжеш.

# 721

Като нехаресваща постъпката й, ще кажа, че играта може да се играе по различни начини. Аз нямаше да имам нищо против, че сподели с другите две момичета, ако сама не беше предложила на Александра да скрие за идола. И играта принципно трябва да се играе така, че възможно най-много хора да гласуват за теб на финала, което е много малко вероятно да се случи, ако си лъгал и мазал безогледно.
Пейо се оказа просто един смешник. Веднага му повярвах, че е намерил идола, също както и че знаеше как да нареди пъзела. Единствено нежеланието да остане в играта го спря. Joy
Мери, аз може и да не разбирам, но за мен да надхитриш не е точно равнозначно на да излъжеш.
Коментарите ни се припокриват, не го бя видяла.

Точно така се играе точно тази игра. За което още тогава написах за постъпката ѝ "Евала". Защото явно тя за разлика от други е гледала, мисли, знае как. И това няма нищо общо с тарикатлък. Защото една от думите в мотото или слоганът на Сървайвър - както искаш го кажи, е именно НАДХИТРИ.
Явно малко хора го разбират това, смесват се представите с тези за друг тип формати, и затова така се получава.
Съгласна съм с теб, то дори мотото е "надхитри, надживей, надиграй"
Но задължително ли трябва да надхитриш с подлост, може и по-елегантно с ум. В един момент подлостта може да се обърне срещу теб при гласуване.
За мен постъпката й е подла, ако просто беше видяла, че Алекс взема идола и споделила, за мен щеше да е ок. Но в ситуацията Алекс искаше да сподели с племето, а тя я нави да си замълчи и после я изпорти. Игра, игра ама това си чиста проба подлост.
Да надхитри Алекс, ама не е готино. Ми не ми е симпатична вече.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 17:18 от романтик

# 722
  • Sofia
Александра леко ми прилича на Деси Банова визуално. Grinning

# 723
  • Другата България
Скрит текст:

Точно така се играе точно тази игра. За което още тогава написах за постъпката ѝ "Евала". Защото явно тя за разлика от други е гледала, мисли, знае как. И това няма нищо общо с тарикатлък. Защото една от думите в мотото или слоганът на Сървайвър - както искаш го кажи, е именно НАДХИТРИ.
Явно малко хора го разбират това, смесват се представите с тези за друг тип формати, и затова така се получава.
Съгласна съм с теб, то дори мотото е "надхитри, надживей, надиграй"
Но задължително ли трябва да надхитриш с подлост, може и по-елегантно с ум. В един момент подлостта може да се обърне срещу теб при гласуване.
За мен постъпката й е подла, ако просто беше видяла, че Алекс взема идола и споделила, за мен щеше да е ок. Но в ситуацията Алекс искаше да сподели с племето, а тя я нави да си замълчи и после я изпорти. Игра, игра ама това си чиста проба подлост.
Да надхитри Алекс, ама не е готино. Ми не ми е симпатична вече.
За теб е подлост, за други - не.
Виждаш ли колко са субективни нещата?
Всеки пречупва видяно и чуто през собствената си призма на възприятия.
Аз като цяло не харесвам Кари за момента - вече го казах, но точно тази постъпка за мен си беше точно като за Сървайвър.
Иначе за гласуването да, така е. Но толкова време има до края и толкова неща има да се променят, че надали именно това ще наклони везните накрая. Да видим де.

# 724
Да, субективни са нещата.
За мен също постъпката на Карин влиза в категорията нормални ходове за Сървайвър. Отделно Александра постъпи глупаво, като взе идола докато беше в компания ( беше последна, другите две бяха вече погледнали в цепнатината ). Можеше да се върне сама малко по-късно да провери кокоса.

# 725
Ех, ама вижте като сложихме Кари на кладата как се раздвижи темата, а? Simple Smile Шегувам се, някой да не се засегне!

Иначе за децата...Аз понеже гледам с децата и да ви кажа виждам много по-голям проблем с разни непристойни приказки, грубо и арогатно поведение, пиперливи сексуални шегички и т.н. Приказките на Пейо за миндили, разпоретини и разни селски изпълнения, като това от снощи на Джулиана ми се струват много повече недопустими за излъчване в национален ефир.

Иначе хора, които играят Сървайвър със страст в очите винаги съм уважавала. Симпатиите са друго нещо - те често са ирационални.

# 726
  • Асеновград
Сега изгледах епизода , и се връщам че има много за четене.
Радвам се че този ,, въздух под налягане ,, ПеЬО е вън от играта. Не можех да му слушам тъпотиите. Много грозно беше , когато обиждаше с ,,парцалана,, или нещо подобно Ивана пред Ивайло. Още от самото начало не ми харесваше този човек.
Другият играч ,който също не харесвам е Джулиана , и на тази не я слуша главата.

# 727
  • София
Къде мога да гледам предишните сезони? Няма ги в бтв + и войо.

# 728
Ивана реагира бурно на Пейо, защото се представи най-зле в първата игра  и се почуства застрашена.Мисля че той в прав текст заяви, че са паднали заради нея. Опита се да настрои останалите с това вулгарен бил, не можела да съжителства с такъв човек, пусна някоя сълза, опита се и да командва кое-как. Изобщо, не й е много реална себеоценката.Но вотът бе повече от ясен.

# 729
  • София
Хайде и аз за Кари.Беше ми много сладка в Черешката,но тук нещо...направо не знам кое ме дразни в нея.
Според мен тя беше видяла идола и набързо ги насви да се приберат.После се ядоса.
Мне,не мога да харесам постъпката й-не беше елегантна,а все едно гледах сцена от женския пазар.
Ето един Георги ли беше направи виртуозен сондаж относно идола.И си мълчи.
Йо и Бо също са мисловен тип,харесват ми.На тяхно място бих се закачила за силен мъж,а не за устата Карина.

# 730
  • София
Просто не й се получи на Карин това, което целеше - да запише по точка и за двете страни.

За Мила се чудя дали действително е толкова наивна или си играе някаква своя игра. Твърди, че е голям фен на предаването, а реагира така, сякаш изобщо не знае къде се намира.Харесва ми, че се раздава в игрите.
След снощния епизод харесвам и доктора, и Георги.

# 731
Не мога да разбера хората дето се радвали на шегичките на селския тарикат а даже и разправят че спасявал Мила.
Фактите:
1. "Спасяваше", галейки я по ръчичка и на моменти по корема.
2. След това каза "Щеше да ми умре в ръцете, ха-ха-ха, това е положението"
Имам файла, който не ми вярва мога да пратя откъси за да докажа горните факти.

# 732
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Следя темата,гледам епизодите но не мога да се впечатля.Поне на този етап ми е скучно и много съжалявам,че го казвам аз,която тръгна с големи очаквания.

Отборите са изключително небалансирани и още преди да започне играта,аз знам,че Червените ще ги разбият. Никаква интрига,никакво напрежение... 👎

В отбора Ифугао пък се коалираха мишките,дето за нищо не стават и сега ще гонят силните играчи.Ако не забелязахте спойлера на Pinko в предната тема,където слага снимка на полуфиналист,е то тогава ми става ясно накъде отиват нещата при Зелените.

Пейо и желанието му да не играе тази така лесна игра е под всякаква критика.Иначе бях за него в дуела.

Маргарита с право му каза,че е взел мястото на човек,който би се борил да победи,друг е въпроса,че тя пък е неприятна мутра ромка и от нея очаквам големи изцепки занапред.

Другата - Джулиана ли беше според мен ще я изгонят дисциплинарно.Неуравновесена персона с изблици на агресия.

# 733
  • София
Reunion,
Епизод 1
https://bg-mam.ma/p/1413190/44337015

Епизод 2
https://bg-mam.ma/p/1413190/44342151

Епизод 3
https://bg-mam.ma/p/1413190/44348016

Ивайло се знае с Божинката

Ивана Джоли и най-добрия и приятел

# 734
  • Sunshine state
И аз не харесвам Карин. Да, добра е в игрите, но не ми харесва това, че е подмолна, колкото и да се харчи това като стратегия във формата. Няма как такива играчи да ми станат симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт