🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 41 135
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
Разочароваща "игра". Много глупаво напускане.
Бях се настроила за интересна игра, с интрига, а то какво стана.

# 646
  • Другата България
Дори не знам как да коментирам ПеЬо. Чутовна глупост. Не вярвам на това, че не можа да нареди кулата, Ивана няма вид на по-съобразителна от него. Ромът ли му дойде в повече, егото ли....вероятно изобщо не вдяна, че ако остане и победи всеки дошъл на острова, ще стигне до обединеното племе, а дотогава нищо не се знае какво ще се случи и в двете племена. Супер несериозно. Сега ще подкарат и Драго, а Ивайло поне според мен ще не ще се коалира с трите девойки, защото иначе трябва да гърми идола. Веднъж ще го спаси, ама после?
Джулка няма и да я коментирам. В предишни постове го направих. Ужас!
Куку и Пипи ме изненадаха приятно. Силово ги няма никъде, обаче се опитват да мислят. Браво. Обаче изобщо не вярвам на Кари. Тя е доста хлъзгава, има мисъл, силна е, и според мен не би се поколебала да ги изработи ако се наложи. По-скоро трябваше да привлекат Сашка, именно заради идола. В това племе са ми интересни бъдещите коалиции, засега ми е трудно да прогнозирам кой с кого. Там съм фен на Иван, доктора. Дано се ориентира правилно. При Ифугао твърдо за студентката, Анелия.

# 647
Тази Джулиана е пълна селянка. Бас ловя, че в гимназията с такова поведение е била считана за готина, но е прекалено смотана да осъзнае, че вече се предполага, че трябва да се държи като голяма жена, а не като пикла в девети клас. Във "Фермата" също беше пълно с подобни малоумници като тази, които си мислеха, че с гимназиалното си поведение, обиди и подигравки ще се харесат на някого. Жалка картинка.
Бяхме в едно училище и точно я описа Grinning
Мисля, че не е завършила гимназия в България.

# 648
Какво значение има колко страници е темата, ако ви е интересно предаването пишете.
В нашата къща пък Нова тв не се пуска.

Яд ме е за Пейо, че се отказа, не вярвам, че не можеше да нареди пъзела. Въобще снощният епизод много ме напрегна. От Ифугао и аз симпатизирам на Мила, Милен и Драго, но последният ще е следващият на острова при Ивана може би. И дано не се повтори случката с Пейо...

Не ми хареса това, че има зрители, и сега всички ще знаят какво се е случило. На Маргарита речника и изказа са също на доста ниско ниво, не я харесвам.

# 649
Залагам, че съвсем скоро, ще има пренареждане на племената. Прекалено слабо е едното племе и ако не ги пренаредят и разместят ще се обезглавят откъм гледаемост.
На мен Драго много ми харесва и се надявам, по някакъв начин, да се спаси на следващия племенен съвет. Ивайло играе играта, не ми  е любимец, но определено е гледал американския формат и се е учил на стратегии.

# 650
Не, че нещо ама игри на волята щяха да са превъртяли една тема вече. Що така, не мога да си го обясня.

Винаги е било така. Темите на Сървайвър не са най-оборотните. Нямам представа защо, ама и не ме интересува.
Нормално да е така. В ИВ всичко беше нагласено, всичко беше сценарий и зрителите беснеехме, че ни правят на балъци по толкова елементарен начин. Идвало ми е да напиша 10 коментара един след друг, потресена от поредната простотия. Простотията е най-великия катализатор за недоволство, а коментарите в огромната си част беше недоволство към продукцията или към недоразуменията избрани от тази продукция да участват в нея.
Ако мога да сравня двата формата единия е професионален бокс, а другото е кеч, ама от най-долнопробния.
ИВ хем е нискобюджетен, водещите дразнещи, крайно необективни, нагодени игри, бутане на нашите хора или на някакви отрепки, които сценаристите считат за атрактивни.В Сървайвър всичко се случва спонтанно и по правилата на играта.
Ако двата формата се излъчваха едновременно за ИВ нямаше да има нито един коментар, защото никой нямаше да си го причини да го гледа.
Напротив, ИВ ми е много по-интересно.

# 651
Хубав разговор на трите момичета от Бонток, добър и почти идеален разбор на ситуацията в Ифугао направиха, гледайки само отстрани. Добра игра правят, беше ми удоволствие да го гледам този разговор.

Ако наистина преди старта на предаването са имали време заедно да се поопознаят (чак някои да успеят и да се залюбят Simple Smile ), не е толкова трудно в процеса на формата да се налучкат лагери и коалиции.

# 652
Как се радвам, че Пейо си тръгна. Голям мърморко! Само заради това ме дразнеше. Още след първата битка бил сигурен, че ще загубят. Ами как да мотивираш себе си и отбора като отиваш с идеята за загуба? Иначе обсъжда кой какъв е. Голямо его има. То това му пречи на него. Винаги гледа да обърне нещата като да има извинение за всичко и винаги другите са му виновни. Много дразнещ човек, токсичен.
И с това пораженско отношение отбора нямаше да има никаква полза от него. Да не страдат че тръгва.

Ивайло ми прилича на програмиран робот без емоции и чувства.

# 653
Обаче изобщо не вярвам на Кари. Тя е доста хлъзгава, има мисъл, силна е, и според мен не би се поколебала да ги изработи ако се наложи. По-скоро трябваше да привлекат Сашка, именно заради идола. В това племе са ми интересни бъдещите коалиции, засега ми е трудно да прогнозирам кой с кого.
Кари, Кари.... Много ще ми бъде интересно какво ще се случи с Кари в играта. Като много силен, комплексен състезател, тя си е по подразбиране "на мушката" и трябва да бъде изключително внимателна и хитра, за да избегне скорошно номиниране.
Но освен това, ако иска и да спечели в крайна сметка накрая /а тя има данните!/ трябва да не се конфронтира открито с потенциалните оставащи до крайния етап.
Много сложна игра за Кари. Дано се справи! Много я харесвам!

# 654
Обаче изобщо не вярвам на Кари. Тя е доста хлъзгава, има мисъл, силна е, и според мен не би се поколебала да ги изработи ако се наложи. По-скоро трябваше да привлекат Сашка, именно заради идола. В това племе са ми интересни бъдещите коалиции, засега ми е трудно да прогнозирам кой с кого.
Кари, Кари.... Много ще ми бъде интересно какво ще се случи с Кари в играта. Като много силен, комплексен състезател, тя си е по подразбиране "на мушката" и трябва да бъде изключително внимателна и хитра, за да избегне скорошно номиниране.
Но освен това, ако иска и да спечели в крайна сметка накрая /а тя има данните!/ трябва да не се конфронтира открито с потенциалните оставащи до крайния етап.
Много сложна игра за Кари. Дано се справи! Много я харесвам!
Много харесвах Кари, бях я гледала в  Черешката. Остави  в мен отлични впечатления-искрена, весела, позитивна, свежа. Но тук много ме разочарова подмолността й. Давам си сметка, че в това предаване няма приятели и ако искаш да успееш трябва да надхитриш другите, но малко фейърплей не е излишен.
За мен тя се усети, че в кокоса е идола и реши после да го вземе, за да не я видят другите. Дотук добре, но другата девойка след нея го видя  и го взе. По-наивна веднага си призна и беше готова да го сподели с племето. Кари  и Маргото обаче -"сакън не, не казвай, ние ще пазим тайната"
И после веднага хоп я изтропаха.
Кари буквално й сложи мишената на гърба, яко й намаза ските, ще я изгърмят девойката при първия съвет. Маргото мисля, че нямаше да каже, но оня като почна да я разпитва, по начина по който го правише се усети, че той вече знае и само я подпитва да види колко му е близка.
Кари за мен е от ония хора, които са мили и усмихнати от вежливост, но не можеш да разчиташ на тях.
Усмихнато лице, но празно сърце, една такава американска вежливост, без да влагаш нищо.
Жалко, много ми харесваше, но ще напредне хитруша е, а физически е най-силната жена. Потенциален победител, но няма да й стискам палци.
 Мила ми е по-симпатична, наивна е, но истинска и искрена, но както и в живота такива нямат шанс.

# 655
Наистина си романтик!
Не съм съгласна с такъв поглед над играта. Тази игра си има правила и тези правила трябва да се спазват - надхитри, надиграй, надживей.
Почтено е да се спазват правилата на играта. Всичко останало е лицемерие.

# 656
Много се ядосах, заради този Пейо. Заел е мястото на хора, които със сигурност са фенове на играта и способни да се борят до края. Много се радвам, че си тръгна.
Джулияна е по-непоносима от Ивайло.

# 657
  • Буркина Фасо
Залагам, че съвсем скоро, ще има пренареждане на племената. Прекалено слабо е едното племе и ако не ги пренаредят и разместят ще се обезглавят откъм гледаемост.
не е ли приключил Сървайвъра? ние гледаме запис, така че не може да се съобразяват с гледаемостта за да пренареждат племената.

# 658
Мери Ан, май в предния епизод Йо и Бо коментираха точно с кого биха могли да се коалират и за Александра казаха нещо от сорта, че тя изобщо даже не говорела с тях и ги подминавала. Явно там не могат да пробият. Аз нея не я харесвам особено засега, не знам защо...

И аз мисля, че Карин видя идола и нарочно го остави.

# 659
Наистина си романтик!
Не съм съгласна с такъв поглед над играта. Тази игра си има правила и тези правила трябва да се спазват - надхитри, надиграй, надживей.
Почтено е да се спазват правилата на играта. Всичко останало е лицемерие.
Не е в разрез с правилата да си коректен. Лицемерие е да навиеш някой да скрие нещо, за да идеш после да го изтропаш, че го крие.
Нещо покрай тези реалитита ни се размиват понятията за почтеност и лицемерие.
Не знам играта дали провокира желание за победа на всяка цена, победа минаваща през трупове и отказване от нормалните общоприети разбирания за добро, но все си мисля, че има начин  да победиш без да режиш глави на тия, които ти се доверяват. Нели в първия сезон смятам, че се опази от подобни дребни сметки и мръсотийки.
Може да звучи наивно и романтично, но победа на всяка цена, със всички средства за мен е лишена от съдържание и остава горчив вкус в устата....пирова победа.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 09:59 от романтик

Общи условия

Активация на акаунт