Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 661
  • 639
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Спрете коластрата за няколко дни. давайте му  по 2 или 3 пипети АФА. Моят внук е на две години и си ги иска сам. А коластра не даваме, защото е алергичен към млякото. За всеки случай. Да, Коластрата е по-близо до плазмата, но все пак има и частици мляко

# 241
Благодаря ви! Ще говоря и с педиатъра , да каже, дали е възможно да е от това. Някак си не вярвам, защото той наистина на ежедневна, да не кажа ежечасова база яде млечен продукт. На АМ и кърма беше до преди няколко месеца.. Ако се окаже, че е от това - ще я спра, да.
Благодаря ви за отзивчивостта! ❤

# 242
  • Костандово
Здравейте дами, от няколко дни изучавам Аквасорс, имам миомен възел и уголемена матка, насочила съм се към кремчето Мун райз и супероксидант като за начало, ще се радвм за вашите препоръки.

# 243
Здравейте! Опитах да открия в сайта повече информация за колагена, който в момента е на оферта 3+1, но никъде  не виждам да е отбелязано кой тип и с какъв произход е колагенът. Някой има ли информация по тези въпроси?

# 244
  • София
Здравейте,
Добре сте се ориентирали, но за да има успех програмата е добре да се започне с Лесно Начало и омеги, за да се заздравят лигавиците и да се намали чревната пропускливост. След това всяка суперхрана ще се усвоява много по-добре. Важно е също да спрете хормонална терапия ако сте на такава. И горещо препоръчвам да говорите с вашият консултант за пълна схема на прием поне 3-4 месеца комбинация от продуктите. И разбира се да имате търпение и постоянство - това е процес и при всеки протича по различен начин и времетраене.

Здравейте дами, от няколко дни изучавам Аквасорс, имам миомен възел и уголемена матка, насочила съм се към кремчето Мун райз и супероксидант като за начало, ще се радвм за вашите препоръки.

# 245
Правилно е решението ви, но има и още неща които трябва да се направят, но нека се съгласува с вашия консултант защото се познавате лично и верояно има повече инфо  за вас и проблема.в началото на приема трябва да се вземе предвид и какви други лекарства или добавки /приемате  начин на живот и хранене, години и още и още.Доверете се на вашия консулантАко нянате тук има доста компетентни хора които да ви помогнат просто прочетете постовете .Желая ви успешно преодоляване на проблема.

Здравейте! Опитах да открия в сайта повече информация за колагена, който в момента е на оферта 3+1, но никъде  не виждам да е отбелязано кой тип и с какъв произход е колагенът. Някой има ли информация по тези въпроси?

Това е колаген тип 1 и 3 колагена е свински. .Зс правилното му усвояване е необходимо и по голям прием на Вит Ц защото се разпада по друг път когато влезне в тялото.Ако имате още въпроси ще ви отговоря.

# 246
ina-mina, в продукта Колаген+ са добавени  хиалуронова киселина, йонни минерали , червени и синьо-зелени водорасли, така те усилват ефекта на Колагена. Той е естествен, хидролизиран, тип 1 и тип 3. Помага  за:
  - естествена хидратация на кожата отвътре навън;  
  - прави кожата здрава и красива, предотвратява ранната поява на бръчки;                                                                                             
  - спомага за запазване здравината на косата и ноктите с настъпване на естествените процеси на стареене;                                                                                                                                                                                                              
  - подобрява състоянието на костите, включително челюстните кости;                                                                                                                                          
  - заздравява лигавицата на стомаха и червата, където има изтъняване заради токсини, лекарства и междуклетъчна пропускливост.
Аз мисля да си поръчам направо два комплекта, понеже и мъжа ми иска да го пие. Тъкмо да се възползваме от  промоцията 3+1.

# 247
Може да помислите за муун баланс (хормонален баланс) и есенциални мастни киселини (лигавици). Антиоксидант е добре, при всякакви негативни натрупвания в организма. Не смятам, че лесно начало ви е необходимо. Колкото и да е добро, не е конкретно за вашия случай.

# 248
  • София
Информация относно типа Колаген използван в AquaSource Колаген Плюс – 60 капсули

Пептиди от свински колаген

Пептан са колагенни пептиди тип 1, същият тип като тези в нашите кости и кожа. Пептан е натурален продукт с висока чистота, съдържащ повече от 97% протеин (на база сухо тегло). Пептан са биоактивни колагенови пептиди, а хидролизираната им форма ги прави лесно смилаеми от хората. Пептан може да поддържа цялостната подвижност и красота на кожата.

Здравейте! Опитах да открия в сайта повече информация за колагена, който в момента е на оферта 3+1, но никъде  не виждам да е отбелязано кой тип и с какъв произход е колагенът. Някой има ли информация по тези въпроси?

# 249
Здравейте, малко тъп въпрос: може ли дете на 3.5 г да глътне капсулата коластра цяла, без да се задави? Казаха ми да я разтварям, но не иска да я приема така. Искам да опитам да я гълта с вода, но малко ме е страх да не се задави Simple Smile

# 250
Здравейте, малко тъп въпрос: може ли дете на 3.5 г да глътне капсулата коластра цяла, без да се задави? Казаха ми да я разтварям, но не иска да я приема така. Искам да опитам да я гълта с вода, но малко ме е страх да не се задави Simple Smile
Отворете и изсипете прахчето в чинийка и му дайте да го оближе. Има вкус наподобяващ сухо мляко. Или объркайте с лъжичка кисело мляко.

# 251
Отворете и изсипете прахчето в чинийка и му дайте да го оближе. Има вкус наподобяващ сухо мляко. Или объркайте с лъжичка кисело мляко.

Не иска, не й харесва консистенцията (че е на прах) и вкуса Sad

# 252

Не иска, не й харесва консистенцията (че е на прах) и вкуса Sad
Можете да смесете с 5-6 к емк или течно злато.
Моите деца на тази възраст започнаха да вземат с капсулите продуктите .... но сякаш ги дъвчвха а около 4 вече успяха с вода

# 253
  • Костандово
Благодаря за отговора, да моят консултант ми предложи и ЕМК към избраните супер антиоксидант и кремчето, дано има ефект и при мен.

Може да помислите за муун баланс (хормонален баланс) и есенциални мастни киселини (лигавици). Антиоксидант е добре, при всякакви негативни натрупвания в организма. Не смятам, че лесно начало ви е необходимо. Колкото и да е добро, не е конкретно за вашия случай.

# 254
  • София
Синът ( почти 2 годинки) приема афа, емк и коластра от. Забелязах, че от долу-голе същото време, от което започнах да ги давам, му се появяват на крачето екземи ( атопичен дерматит). Възможно ли е да са свързани нещата? Наистина по едно и също време се получиха нещата..
Аз получих обрив от афа. Според мен започвате да спирате първо едното, после другото, за да видите, дали има връзка изобщо с приеманите добавки.

Общи условия

Активация на акаунт