Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 514
  • 682
  •   1
Отговори
# 120
Визирам водораслите и жалко че не запазих линковете. Статиите са в чужди сайтове а не в наши. Пак ще кажа че всеки може да се поинтересува,това съм прочел и това споделям. Ако открия сайтовете ще ги споделя. Аз искам някой да опровергае тази информация наистина с реални доводи.

# 121
  • София
Ако може споделете я все пак. Благодаря

# 122
Визирам водораслите и жалко че не запазих линковете. Статиите са в чужди сайтове а не в наши. Пак ще кажа че всеки може да се поинтересува,това съм прочел и това споделям. Ако открия сайтовете ще ги споделя. Аз искам някой да опровергае тази информация наистина с реални доводи.
Може ли линккъм вашият източник,благодаря!

# 123
# 124
  • София
Използвах от тези добавки на AquaSource но преди няколко дни реших да се поровя в интернет за повече информация и ще ви кажа какво установих. Вие също може да го направите. Има някакъв текст с двама "прочути" хомеопати които открили тези водорасли и дрън дрън.За тези имена не излиза нищо освен художници и музиканти. Просто текста се копира многократно и един и същ презентира тези добавки в различни сайтове. Има изследване и доклади на канадски и немски медицински организации които доказват че тези добавки освен че не са полезни ами са и ВРЕДНИ най вече за черния дроб.Много изчетах и за въпросното езеро Кламат,при гниенето там на тези водорасли водата става токсична и има данни за отравяне на кучета и риби. Проблема не е в това че не помагат,а в това че ВРЕДЯТ по информацията която има. Всеки има право да харчи парите си както пожелае,лошото е че някои ги купуват за деца.

От 22 години ги ядем и все още не сме се отровили. Дори напротив - отпаднаха от списъка редица проблеми, които имахме. Не само при един човек, а при доста от семейството и то различни проблеми.
Да, тези хомеопати за които говориш са реални хора и са установили важни неща - например, че хомеопатичните лекарства действат по описанието им когато се комбинират с водораслите. ЗАЩО? Би ли имал отговор на този въпрос след компетентното ти проучване? Аз имам и бих го споделила с всеки, който ме попита.
Но тези страхотни лекари не са собственици на фирмата, защото не са бизнес ориентирани, а са просто лекари, които забелязват ползи и вреди. И са продължили да работят с фирмата, давайки си компетентното мнение. И освен "тези" канадски и немски организации, които цитираш има други, които са им издали сертификати за "Супер храни", за чистота, за ...... и които са регистрирали патенти за ползите. Въз основа на доказателства, разбира се. Innocent 
И всеки има право да прецени на какво да вярва. Simple Smile

Лично аз съм им фен и не бих се отказала от тях заради нечии корпоративни интереси.

# 125
Аз и моето семейство ядем продуктите от 2003 г. и се чувстваме прекрасно!!!

# 126
  • София
И ние сме много доволни - продуктите променят тотално как се чувстваме в ежедневието си. Толкова енергична не съм се чувствала преди.

# 127
Аз и моето семейство използваме ежедневно храните от Аквасорс. Чувстваме се прекрасно,освен това успях да регулирам кръвното си налягане и пулса. Възтанових тежко увреден нерв на дясното рамо. Намалих диоптера на очилата си. В момента приемам комбинация от продукти за да се справя с рядка алергия.
ПРЕПОРЪЧВАМ С ДВЕ РЪЦЕ

# 128
И ние ползваме продуктите ежедневно и сме изключително доволни и щастливи, че можем да си ги позволим.
Каква комбинация от продукти ползвате за алергията? Питам ви, понеже имам запитване на хора с подобни проблеми.

# 129
  • София
А аз бих попитала каква комбинация Ви помогна за очите?
И вкъщи се пият от доста време, но основно за по-добър имунитет и не мислех, че може да се повлияе на диоптри.

# 130
  • София
Това е схемата за подкрепа на зрението: Морска енергия, САО, Плодова С, ЕМК, Колаген

А аз бих попитала каква комбинация Ви помогна за очите?
И вкъщи се пият от доста време, но основно за по-добър имунитет и не мислех, че може да се повлияе на диоптри.

# 131
  • у нас
Здравейте . От скоро ползвам коластра и зелена енергия за децата и искам да попитам има ли нещо подходящо за мъжа ми- имя ежедневен рефлукс, киселини, уртикария (неизвестен причинител)

# 132
За рефлукс и киселини много помага коластра и ензими.
Коластра може да вземате при всяка поява на киселини.

# 133
  • София
може да добавите и ЕМК или течно злато - също помагат при рефлукс.

За рефлукс и киселини много помага коластра и ензими.
Коластра може да вземате при всяка поява на киселини.

# 134
Аз да добавя и комплекс Лесно Начало, за да се изчисти организма.

Общи условия

Активация на акаунт