Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 576
  • 682
  •   1
Отговори
# 195
Аз ползвам продуктите от 2003 г. и няма да коментирам ползите им, не искам да излиза, че едва ли не им правя реклама.
Друго искам да споделя-моят мъж беше категорично против всякакви такива добавки, витамини, супер храни и т.н. ,според него всичко това можем да си го набавим с  храната. Докато не се престраши да пие известно време АФА, Суперантиоксидант,Q ензим и Коластра. Е сега вече си промени татално мнението!

# 196
  • София
Ами кажи му, че минаваме на хомеопатия и суперхрани, когато не виждаме ефект от лекарствата.  Може да му стане гадно, но е вярно. Едно време моята докторка имаше едно изречение, което ме побъркваше : "Ами това не беше най-доброто. Сега ще пробваме с ....."  Беше ми писнало да сме опитните мишки и да пробват какво ли не върху децата. Накрая стана алергичен към лекарствени препарати и това спря пробите. Спря и посещението при лекарката. ImpImpImpImpImpImpImpImp
1. По рядко започна да боледува. InnocentInnocentInnocent
2. Сменихме я. IllIllIllIll

# 197
  • София
Възможно ли е от прием на АФА да се получи обрив?

# 198
  • София
Какви дози приемате? По принцип АФА действа детоксикиращо, но досега нямам случаи само от АФА за започне чистене на организма през кожата. Нека и другите да споделят опита си.

# 199
  • София
Исках да попитам дали има хора в групата, които приемат постоянно пробиотиците и ензимите. Аз съм със СРДЧ и когато ги приемам се чувствам отлично. Но дали мога постоянно без пауза?

# 200
  • София
Какви дози приемате? По принцип АФА действа детоксикиращо, но досега нямам случаи само от АФА за започне чистене на организма през кожата. Нека и другите да споделят опита си.

2т сутрин на гладно. Приемам и ЕМК.

# 201
  • София

До сега не съм чула някой да се обрине от АФА. Но около мен няма хора, които да са много токсикирани.
Но ако е в голяма степен теоретично е възможно. Намалете дозите, но не ги спирайте.

# 202
  • София
При тези дози и аз много се съмнявам да е от АФА. Но дори да е така всеки обрив е излизане на токсините от организма, такаче най-добре е да продължите и с времето би трябвало да изчезне. А е възможно и да е от някаква друга храна или козметика.

2т сутрин на гладно. Приемам и ЕМК.

# 203
Здравейте,

Имам детенце на година и 8 месеца. В рамките на месец и малко, два пъти го сполетя  жестока хрема, която аха да мине и го хвана отново. Искам да му подсиля организма естествено, но нямам никава идея, кой продукт е най-подходящ и в каква дозировка. Знам за този, с коластрата, но отново - супер невежа съм на тази тема. Може ли помощ за клетата майчица??

П.П - И за себе си искам нещо да взема - не за подсилване конкретно. Какво е АФА? Виждам, че доста се коментира тук.

Чувала съм от страшно много места за ползите на аквасорс, та за това ви питам, мили хора!

# 204
  • София
Здравейте,

Според мен за детенцето е добре да включите Коластра (ако няма алергия към краве продукти и вече е захранено с млечни) , омеги и водорасли АФА (AquaSource Organic Algae - това е името написано на продукта, за кратко го наричаме АФА) - от него има варианти на прах, на капсули и течни. Като възрастта на детенцето можеби е най-добре да опитате първо с течните - те имато добаведни боровинки и са сладки, повечето деца ги харесват. Може да се смесват и с храна, ако детето не ги харесва на вкус - мога да ви пратя доста идеи за прием.
Омегите има два вида: Есенциални масти киселини или течно злато

А отностно хремата, може да направите капки с Коластра, омеги и сребърна вода или физиогичен разтвор.
Също така ще ми трябва повече информация за вас, с каква цел искате да ги приемата, за да дам идея за продукти и за конкретен прием.

Ако нямате личен консултант, пишете ми за да изготвим схема на прием и за двамата.

Здравейте,

Имам детенце на година и 8 месеца. В рамките на месец и малко, два пъти го сполетя  жестока хрема, която аха да мине и го хвана отново. Искам да му подсиля организма естествено, но нямам никава идея, кой продукт е най-подходящ и в каква дозировка. Знам за този, с коластрата, но отново - супер невежа съм на тази тема. Може ли помощ за клетата майчица??

П.П - И за себе си искам нещо да взема - не за подсилване конкретно. Какво е АФА? Виждам, че доста се коментира тук.

Чувала съм от страшно много места за ползите на аквасорс, та за това ви питам, мили хора!

# 205
Здравейте,

Да допълня есенциалните мастни киселини. Много са добри за функционирането на всички лигавици в организма. В препоръчаните капки може да добавяте и от тях.
При възпаление на носоглътката аз предпочитам да изсмуквам праха от капсулата коластра. Усвоява се чрез по-близките лигавици и действа по-бързо на тях. Особено при възпалено гърло.

# 206
Здравейте,

Здравейте,
Много хубаво са ви посъветвали, но при това количество на продукрите ви съветвам да си направите регистрация, и райа ще се включите в екип където ще получите и лично отношение и помощ.защото тук се пише общо но друго си е да имате човек койро да ви консултира! 🍀

# 207
  • София
А тези консултатнти лекари ли са, обучени ли са да консултират и да препоръчват дози от добавките, че не съм много наясно?

# 208
А тези консултатнти лекари ли са, обучени ли са да консултират и да препоръчват дози от добавките, че не съм много наясно?
Тези консултанти са лични ползвате ли на АС, които са решили да станат дистрибутори. Непрекъснато имат обучения, на които се обсъжда действието на добавките. Сред тях има и лекари и такива, които години на ред поддържат собственото си здраве с АС. Моята директорка е такава. Когато и да й звънна и разговорът е поне половин час да ми обяснява. Питала съм я и за познати. Не всички са толкова в час, но има много добри сред тях. В същност, този който започва да внася АС в България е един от първите действащи хомеопати - Петър Найденов.
Много е важно да се знае, че ползването на добавките по никакъв начин не спира посещението при лекар, когато това е необходимо и не отменя диагностиката на здравето.

# 209
  • София
Много е важен екипа и консултанта . Дори съжалявам, че по-рано не попаднах в такъв екип с толкова опит, защото сега вече имам знания как да прилагам суперхраните и така виждам реалните ползи Simple Smile Преди години ги бях ползвала, но за кратко.
Такаче изберете си консултант и екип с много опит и желание за взаимопомощ. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт