Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 537
  • 682
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, може ли да ми кажете дозировки за продуктите от програма имунитет за дете на 2 години и 4 месеца. Също ако някой ми сподели линк за да мога да ги поръчам с птстъпка ще е супер
Здравейте, насочете се към някой консултант, всеки ще ви помогне да се регистрирате! И да ползвате отстъпка!
НО по важно е проследяването,, доверието, споделянето..Продуктите са прекрасни и работят когато са правилно съобразени със ситуацията.🍀

# 481
Нямам никакви връзки с консултанти, бих се радвала ако споделите координати на някой който би комуникирал онлайн

# 482
0877435605 -Здравка Ангелиева
супер добра е като консултант, работи 30 години в компанията. Аз съм много доволна от нея.

# 483
  • София
по една капсула Колактив 3  (преди хранене 20 минути - ако не може , когато може) и по 1 капсула ЗЕ през деня. От ЕМК - по 15 капки дневно в рамките на месец.  После спира и след месец отново.  Това е за профилактика.
Ако се разболее има друга схема.

# 484
Здравейте отново, поръчах чрез дистрибутор колактив 3, ЗЕ и ЕМК. Дистрибуторът иска парите да се преведат предварително по банкова сметка на изипей, така ли се процедира попринцип?

# 485
  • София
При мен също е така

# 486
Здравейте отново, поръчах чрез дистрибутор колактив 3, ЗЕ и ЕМК....
Здравейте, политиката на Аквасорс е да се предава чрез хората и да има доверие!
Мога да кажа че аз лично дори и на непознати не съм вземала пари предварително, Има начин да им пратя продуктите чрез плащане по изипей или с наложен платеж.
В първият случай се плаша предварително но към фирмата и на следващия ден нещата са при вас, във втория случай имате малко оскапяване.
Варианта е да си създадете приятелски отношения, споделяне проследяване, и да не е нужно да се притесняват и 2 те страни!За много хора ( дистрибутори ) Аквасорс са "едни продукти" но няма ли го личното ..се стига до такива ситуации!

# 487
Дистрибуторът ми обясни, че е сметка която е директно към фирмата, но не я откривам в информацията от интернет, като такава, от там идва питането ми Simple Smile

Мога да кажа че аз лично дори и на непознати не съм вземала пари предварително, Има начин да им пратя продуктите чрез плащане по изипей или с наложен платеж.
В първият случай се плаша предварително но към фирмата и на следващия ден нещата са при вас, във втория случай имате малко оскапяване.

# 488
Вероятно е така!Има такава опция!

# 489
Абсолютно съм съгласна с edit-a на предходния Ви отговор, случайно попаднах на спонсора и на този етап се доверявам на АкваСорс продуктите за детето ми, с времето надявам се и на дистрибутора. Благодаря Ви!

# 490
  • София
Варианта е да си създадете приятелски отношения, споделяне проследяване, и да не е нужно да се притесняват и 2 те страни!За много хора ( дистрибутори ) Аквасорс са "едни продукти" но няма ли го личното ..се стига до такива ситуации!

Подкрепям написаното. Затова е добре да се гледа от кого се поръчва. Ако му нямаш доверие на човека, как му се довери и започна да ползваш?

# 491
Въпросът Ви е към мен, нали?
Нямам познат, който да е дистрибутор, попаднах на дистрибутора случайно преди време в социална мрежа (група, на спонсора), за която бях забравила дори, че членувам и след поредното боледуване започнах да търся алтернативи. Позитивно мнение за Аквасорс съм чула
от познат и прочетох в тези теми, затова казвам, че се доверявам на марката и ще ги давам на детето си (до сега не съм). Проверявам, сверявам и се допитвам и до вас, тъй като сумата, която ще заплатя не е малка (поне за мен). Наистина вярвам в позитивното, но съм и леко недоверчива.

Подкрепям написаното. Затова е добре да се гледа от кого се поръчва. Ако му нямаш доверие на човека, как му се довери и започна да ползваш?

# 492
Здравейте,

Ако си се регистрирал, но не си правил поръчки скоро може ли да ти изтече регистрацията и кога?

# 493
Здравейте,

Ако си се регистрирал, но не си правил поръчки скоро може ли да ти изтече регистрацията и кога?
12 месеца е валидна регистрацията ако нямаш поръчки през този период!

# 494
Здравейте, мами!
От около 1 седмица давам течна афа с червена и черна боровинка на дъщеря ми (на 8м.). С продължение на 3-4 дена по една капка на ден. От 2 дена по 2 капки. Та въпроса ми е, от няколко дена изпражненията ѝ са черно-зелени.
Черния цвят ме притеснява много. Имаме запазен час за Понеделник при педиатър.
Може ли причината да е от течната афа?

Общи условия

Активация на акаунт