Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 471
  • 682
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте, мога да давам Суперантиоксидант на сина ми, който е на 14 и половина години, нали?

Разбира се

# 586
  • София
Здравейте, мога да давам Суперантиоксидант на сина ми, който е на 14 и половина години, нали?

Да, можете.Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 587
Благодаря Flowers Hibiscus

# 588
Здравейте,
Има ли тук, които да са излекували остеопороза с продуктите на Аква сорс и какво точно сте приемали?

# 589
Здравейте,
Има ли тук, които да са излекували остеопороза с продуктите на Аква сорс и какво точно сте приемали?
Имам жена в екипа която беше на "пролия" и на третата ампула получи много от страничните ефекти описани в листовката. Посъвет на лекаря трябваше да спре пролията и да търсят алтернативно лечение но в този период и тя е решила да вземе нещата в свои ръце. Свърза се с мен премина през лесно начало първия месец като още на втората седмица добави коластра и есенциални. След като приключи програмата продължи с големи количества коластра ,остео форте, колаген и есенциални мастни киселини и така няколко месеца приема тези продукти. След това започнахме да правим схема месец за месец според наличните промоции и средствата които може да отдели за продуктите, но тя самата завиши тази сума защото видя, че продуктите работят. Премина поредно изследване и се оказа,че остеопорозата и се задържа в тези граници на които беше А сега на последното изследване е започнало да се подобрява структурата на костта освен продуктите всеки ден се наложи да има и плавни равномерни движения за да няма застояване, но и да няма силно натоварване Относно храненето .не съм разбрала да я променила нищо единствено започна да приема повече вода. имаме постоянна комуникация и към днешна дата 18-19 месеца по-късно тя споделя че се чувства прекрасно и може да извършва дейности които преди са били трудни жената е на 53 години.
Да допълня няколко месеца приема и вит.Д и Антиоксидант.Но всичко е индивидуално.Доверете се на вашия спонсор и действайте!
И последно продуктите  не са лекарство,но променят статуса и състоянието!
С кратко или еднократен прием вероятно няма да се случат бързи резултати.
Желая ви прекрасно резултати ❤️

# 590
Витамин Д от Аквасорс по-добър ли е от другите такива в аптеките?

# 591
Няма как да сравнявате несравнимо!
Синтетика и натурално!
Химичните може ( но не е сигурно ) малко по- бързо да вдигнете стойности , и същи толкова бързо ще паднат след спиране на приема на химично Д.
С храна( от гъби в органик Д или от течното злато ) се постигат стабилни резултати !

# 592
  • София
Здравейте,

Не съм я излекувала. И вероятно няма да я излекувам, така както не бих и с лекарствата, които предписват. Но мога да кажа следното:
Отказах пролиия заради страничните ефекти и не съжалявам за това. Сама открих мнооого намалена плътност на костите на гръбначния стълб. На друго място плътността е почти нормална и е на ръба на остеопенията. От година и половина приемам Остеофорте, Морска енергия и Колактив 3. В началото имаше леко увеличение на плътността, но след това се застопори и не мърда. Но когато ходих и разбрах резултата имах болки в гърба и беше тормоз. Всъщност тези болки ме провокираха да направя и замерването.  Лекари не ме изпратиха. Отидох сама търсейки причината за болката. Сега гърба не ме боли. Не знам какво е при вас. И не мога да дам съвет. Ако искате ми пишете на лични.

# 593
  • До морето...
Здравейте.
Не съм запозната със схеми и подобни на АкваСорс,затова се надявам да ми помогнете в избора.
Сина ми е на 13 год.От няколко месеца започна често да боледува от различни вируси ,свързани с кашлца и хрема.Отделно всяка пролет и есен има алергия и му тече носа ,кихане и дразнене, които след прием на противоалергични лекарства минават и така до следващия път.Четох някъде ,че коластрата освен,че подсилва имунитета, има някаква връзка и с алергиите ,като им действа благоприятно.
Колебая се между шуслерови соли за имунитет и Аквасорс.Ще бъда благодарна да ме посъветвате.

# 594
Здравейте.
Не съм запозната със схеми и подобни на АкваСорс,затова се надявам да ми помогнете в избора.
Сина ми е на 13 год.От няколко месеца започна често да боледува от различни вируси ,свързани с кашлца и хрема.Отделно всяка пролет и есен има алергия и му тече носа ,кихане и дразнене, които след прием на противоалергични лекарства минават и така до следващия път.Четох някъде ,че коластрата освен,че подсилва имунитета, има някаква връзка и с алергиите ,като им действа благоприятно.
Колебая се между шуслерови соли за имунитет и Аквасорс.Ще бъда благодарна да ме посъветвате.
Здравейте, успешно може да съчетавате шуслерови соли и продуктите на Аквасорс.Коластрата съдържа имуноглобулин който отговаря за алергиите и затова се препоръчва при сенна хрема и други подобни алергични  състояния, освен това може да включите и супер антиоксидант детето е достатъчно голямо и може да приема.
Понеже казахте, че не сте наясно да ви кажа,че продуктите действат по-бавно, но дават стабилни резултати затова трябва да си дадете време на продукта да започне да действа.

# 595
  • До морето...
Благодаря,а ако започне да ги приема и двете добавки ,каква е схемата?Също за какъв период е добре да се приемат и колко да се почива?

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 09:41 от Rox

# 596
Благодаря,а ако започне да ги приема и двете добавки ,каква е схемата?Също за какъв период е добре да се приемат и колко да се почива?
Ще е добре да се обърнете към човека от които сте ги взели!
Ще обесня най общо но за всеки различен човек се прави индивидуален подход и е добре да имате доверие на човека с които контактувате!
Аз лично бих ви задала още няколко въпроса преди да стигнем до коластра и САО.

# 597
Имате ли наблюдения за възли на щитовидната жлеза и като цяло проблеми с щитовидната жлеза?
Чудя се дали да поръчам първо лесно начало или направо organic algae и антиоксидснт. Какво бихте ме посъветвали?

Също може ли информация (може на лично,за да не е реклама) как се става представител?
Благодаря!

# 598
  • София
Имате ли наблюдения за възли на щитовидната жлеза и като цяло проблеми с щитовидната жлеза?
Чудя се дали да поръчам първо лесно начало или направо organic algae и антиоксидснт. Какво бихте ме посъветвали?

Също може ли информация (може на лично,за да не е реклама) как се става представител?
Благодаря!

Лесното начало не е точно за щитовидната жлеза. То има друга функция. И е добре да се знае какви са възлите.

# 599
Какви заболявания се лекуват с Аквасорс?

Общи условия

Активация на акаунт