Ревматоиден артрит - тема 6

• 57 478
  • 561
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Много благодаря!
Ще потърся и споменатия от Вас доктор. В коя болница искаха да Ви приемат?
Сън не съм спала.

# 466
  • София
Това беше отдавна и не зная дали въпросната лекарка е в същата болница, т.к. това си беше изцяло нейна инициатива, а не е правилно да очерням цялата болница.

# 467
  • София
Това беше отдавна и не зная дали въпросната лекарка е в същата болница, т.к. това си беше изцяло нейна инициатива, а не е правилно да очерням цялата болница.
Свързах се с доктор Танев. Назначи изследвания. Днес излязоха резултатите, отхрълиха се моите подозрения. Той и без изследвания беше скептичен, че имам такава диагноза. Много читав доктор.

# 468
Здравейте,

диагностицираха ме с РА. Всички изследвания са ми отрицателни. Ревматолога ми назначи лечение с плакенил. Успяла ли е някоя от вас да влезне в ремисия с този медикамент?
Да, аз съм в ремисия вече 5-та година, около 8 месеца след започване на лечението.

# 469
Missence, как успя да си запазиш час при д-р Танев?

# 470
  • София
Missence, как успя да си запазиш час при д-р Танев?
През приложението Healee.

# 471
  • Sofia
Здравейте, днес ми изписаха сулфасалазин, проверих в 5 аптеки, но никъде го няма. Някой скоро дали го е намирал това лекарство по София?

# 472
Поръчва се от Промахон в Гърция. Пристига за 2 дена.
Пишете във Вайбър на аптеката.

# 473
Аз го спрях преди 2м, намираше се навсякъде... Не знам колко ми остана, май не е цяла опаковка.
Плакенил имам много, снабдих се за много месеци, спрях го заради страничен ефект.

# 474
  • Sofia
Успях да намеря 3 опаковки във Sopharmacy в Люлин и ги взех понеже ми казаха във 6 вериги, че ги няма дори на склад в момента, та ако намеря нещо е останало от преди това.

# 475
На мен преди около десетина месеца ми казаха, че изобщо не се внася в БГ от известно време. Затова и не съм го търсила повече.
Струва ми се, че има голям проблем с лекарствата у нас. Много неща нямат редовен внос.
Пенева, плакенил от Турция ли? Как става оттам?

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:36 от Дъждец

# 476
Да, от Турция. Приятел на баща ми ми го донесе, пратих ми рецептата на латиница с всички атрибути...

# 477
Аз го спрях преди 2м, намираше се навсякъде... Не знам колко ми остана, май не е цяла опаковка.
Плакенил имам много, снабдих се за много месеци, спрях го заради страничен ефект.
Здравейте, ако продавате Плакенила, моля пишете ми

# 478
В Турция и без рецепта дават Плакенил. Отивате и си го купувте. Купувала съм от Одрин и от Истанбул. Винаги си нося рецептата, но само един път ми я снимаха, останалите пъти дори не я поглеждаха. Купувала съм 4 пъти досега.

# 479
Здравейте,
Дали има проблем с доставките на Пролиа инж., мой близък не може да открие по аптеките в Русе.

Общи условия

Активация на акаунт