Юлче малко, я вече покажи момче или момиче си ти! - Термин Юли 2022 - тема 4

• 45 284
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Аз взех видео бебефон на mappy. Мои приятелки ми ги препоръчаха, много по-евтини са от тези на avent. Но засега не мога да кажа много, пробвахме го само като го получихме, картината е ясна, звукът също е добър, но колко ще е сполучлива поръчката ще стане ясне като започне да се използва.

# 601
  • Варна
Момичета, как да преценя колко е нормалното течение по време на бременност? Мокри ми се бельото. Миналата седмица както ви писах правих микробиология и излезе кандида.

# 602
Момичета, как да преценя колко е нормалното течение по време на бременност? Мокри ми се бельото. Миналата седмица както ви писах правих микробиология и излезе кандида.
Предполагам, че лекувате кандидата? 5-т дни след това настоявайте да Ви вземат от ново микробиология, за да се провери дали изцяло е излекувана. Казвам ви го от опит. На мен лично ми трябва два курса за цялостно лекуване на гъбична инфекция и преди втория курс аз нямам симптоми, просто те се оставят малко по страничката и ако не взема втори курс , след 2-3 седмици айде пак. Но малко АГ проверяват, все се надяват от първия курс да се изчистят.
 Успех с борбата им!

# 603
  • гр.Пловдив

То и без кандида пак си е нормално да има теч ,по спомен ми се въртеше за норма от 5 до 10 мл дневно

# 604
И при мен се мокри бая, а ми е  чиста МБ, казаха ми че е нормално за бремеността. Аз преди да забременея успях да преборя кандида с гинопеварил, без захар и без тесто и без млечни. Контрола пусках след 3 седмици някъде

Време за мрън малко- Аз се въртя в омагьосан кръг с тези кетони в урината, днес пуснах и за втори месец  съм на +2. Ясно ми е че са в следствие на намаления прием на въглехидрати, но това е с цел подържане на ниска захар  и инсулин. Вода пия над 2 литра, АГ само това каза, притеснявам се имат ли някакво влияние върху бебето, не е висока стойност, но все пак. Малко шантав избор да махна кетоните или да рискувам високата захар и ГД.....чудна дилема. Някой ако е бил в сходна ситуация и е намерил баланс, ако сподели опит ще съм много благодарна.

# 605
  • Замък сред облаците
Ммм, ако си изцяло махнала въглехидратите може би от това се получава. Обсъди ли с докторите конкретно меню с бавноусвоими въглехидрати, много фибри и т.н храни, от които не скача КЗ? От няколко познати знам, че са включвали умерено ВХ, за да балансират това с кетоните, без да прекаляват с приема им. Примерно веднъж дневно 1 бр препечен сухар хапваше едната мацка.

# 606
Има начин да се контролира кръвната захар, без да има кетони - трябват повече бавни въглехидрати, както вече се каза. Щом има кетони, въглехидратите са прекалено малко. Въпреки че не е доказано, че кетоните сами по себе си вредят, не е хубаво постоянно да ги има. Аз лично имах само веднъж в началото, после си взех лентички и следях какво ям,и вече от много време контролирам нещата на едно ниво, да чукна на дърво.

# 607
mexicana___, няколко пъти съм писала, че карах месеци наред в кетоза с първата бременност. Моя опит показва само положителни ефекти. Ако добавиш по един плод след хранене кетоните ще намалеят.

# 608
АА, тръггнах да купувам билковата кръв и видях, че има екстракт от коприва. Дали си питала в какво количество е? Аз да питам щот знам, че уш коприва не се консумира при бременност...

# 609
  • София
Аз коприва много обичам и си хапнах наскоро. За пръв път чувам, че не е добре, знаеш ли защо?
По повод възглавницата за бременни...........
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 16:44 от Десислава``

# 610
Ходите ли на козметични процедури? Какви си правите ?
Дали мога да отида на почистване на лицето от черни точки и пъпки  ?
(Без дарсонвал )

# 611
Здравейте, момичета. Днес се събудих с досадна хрема. Работя с деца и няма как - ще си почивам. Въпросът ми е - болничен от личния или от АГ да искам. Също така приемам съвети за изпитани методи за “отпушване”. ❤

# 612
  • Замък сред облаците
АА, тръггнах да купувам билковата кръв и видях, че има екстракт от коприва. Дали си питала в какво количество е? Аз да питам щот знам, че уш коприва не се консумира при бременност...

Той е от гледна точка на желязото екстракта, иначе листна коприва знам, че не се консумира заради детокс ефекта (нали по време на Б не се прави детокс). Споко, билковата кръв си е ок за бременни Simple Smile

# 613
Ами честно казано надявам се да са бабини девитини..... и аз мн обичам, но сега не ям.. до сега нещо научуно не съм видяла. Знаем, че е за детокс,подмяна на кръвта. Както казеа АА, сигурно затова

# 614
  • София
Хапвайте си, аз също четох много и единствено до 3 месец може да направи проблем. После е полезна заради желязото. Дори утре ще ходя до пазара и се надявам да намеря свежа, че много обичам. Ходих на микробиология днес, чакам сега резултат от Геника.

Общи условия

Активация на акаунт