Юлче малко, я вече покажи момче или момиче си ти! - Термин Юли 2022 - тема 4

• 45 377
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
Моята е същата, само че я поръчах от фейсбук страница. Аз съм с близнаци, корема определено ми е по-голям и вечер ми тежи, с възглавницата ми е доста добре. Може би и аз от 4ти месец я ползвам Simple Smile
Възглавницата за бременни я ползвам от началото на 4 месец още, на мен ми е удобна и помага за облекчаване на гърба и кръста. Ей сега ще дам и линк коя взех, хич не е скъпа на фона на някои.
Ето я, 36лв възглавницата +13лв калъфката: https://detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-karmen … remenni-u-obrazna

# 511
И моята възглавница е същата, взех я още в началото на януари. На мен обаче не ми е толкова удобна, ползвам я рядко и то през деня, за сън ми е много неудобна, висока, заболява ме вратът. Изпразних я малко, уж да се подобри, ама може би просто на този етап не е за мен, може в по-напреднал етап от бременността да ми е от полза.

# 512
Моята е същата. Мъжа ми ми я подари за 14-ти Февруари. Аз не лягам без нея. И за него е добре - гушка и нея и мен,аз си пазя малкия юнак...че така както спя,все ме рита да ме подсеща, че не е редно. Много съм доволна! Даже днес отиваме на почивка с приятели,взимам я в калъфа задължително!

# 513
От няколко дни се оглеждах за възглавница, благодаря за линка. В нас ще настане голяма борба за нея, но поне до лятото ще си я моя.
А бебето аз дори още не го усещам, камо ли къде е матката и как се е завъртяло. Много ми е далечно още. В края на юли съм и с предна плацента. Усещам само пърхане в корема, но е много леко, едва доловимо и то не постоянно.

# 514
Rafaella, така се започва Simple Smile при термин края на юли съвсем нормално.

Момичета, онзи ден питах какво е ОВ , а днес АГ ме праща за тест превръзки заради едно съмнително бледорозово течение, което имам. Пише да имало 12 часа интервал от последното вагинално измиване, товя означава ли че не трябва да се мия докато ги ползвам, извинявам се за глупавия въпрос

Всъщност сега приятелят ми се опитва да намери ама май няма никакви тестове по аптеките..

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 11:21 от gushka

# 515
  • София
Ние преди две години намерихме в аптека до болница Майчин дом само. Предполагам и до другите големи болници има. Около Шейново нямаше тогава. Дано тревогите ви да са неоснователни. И аз не го разбирам баш това с часовете. Изглежда това означава..
П.С На самите тестове има всичко обяснено.
Пак ще пиша - ние такива превръзки не намерихме, тестовете за ОВ не са на такъв принцип, взима се проба от матката с тампон и после се смесва в един контейнер. Тези въпросните тестове според мен са тези от едно време дето се правят само след прием в болниците с йод май се капят, не съм наясно. Най-добре коментирай с АГ.

# 516
Много ти благодаря! Надявам се и аз че нищо не е, АГ се съмнява че е кървене от Фраксипарина, ама толкова бледо и а не знам. Ще потърсим и ще споделя дали има после.
Ние преди две години намерихме в аптека до болница Майчин дом само. Предполагам и до другите големи болници има. Около Шейново нямаше тогава. Дано тревогите ви да са неоснователни. И аз не го разбирам баш това с часовете. Изглежда това означава..
П.С На самите тестове има всичко обяснено.
Пак ще пиша - ние такива превръзки не намерихме, тестовете за ОВ не са на такъв принцип, взима се проба от матката с тампон и после се смесва в един контейнер. Тези въпросните тестове според мен са тези от едно време дето се правят само след прием в болниците с йод май се капят, не съм наясно. Най-добре коментирай с АГ.

# 517
  • варна
Момичета за гестационен диабет прави ли се  обременвяне с глюкоза или само взимат кръв ?

# 518
  • София
Прави се обременяване с глюкоза. Към тези, които са правили, в коя седмица го правихте?

Момичета за гестационен диабет прави ли се  обременвяне с глюкоза или само взимат кръв ?

# 519
Аз ще го правя другата седмица  в 22ра навършена. Ендокринологът искаше в 21/22 , но иначе стандартно е 24-28, ако нямате предразположеност или рискови фактори до момента

# 520
  • варна
Аз съм 22 г.с днес бях на изследване, но ми взеха само кръв и ми казаха,че изследването ще отиде при акушерката. От вчера се мъкна по доктори чакам по 2 часа,уж съм с час и накрая нищо.
Прави се обременяване с глюкоза. Към тези, които са правили, в коя седмица го правихте?

# 521
Моята ендокринложка иска между 24-26 г.с, мисля да го проведа 26г.с.

# 522
Моят АГ ми каза в 28-ма да направя обременяване с глюкоза, имам риск от 1:94 според първия скрийнинг.

# 523
Здравейте, относно обременяването с глюкоза - аз имам ИР и правих само кръвен профил в 10 г.с , а ендокринолога иска да направя обременяване в 28 г.с. Simple Smile

# 524
  • София
Аз съм с преддиабет, АГ каза обременяване с глюкоза в 24г.с., но си е натоварване и ще се консултирам май първо с ендокринолог

Общи условия

Активация на акаунт