🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 231
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 185
Какво е това гнездо на главата на Ева? Между  другото четох,че само в първият епизод са имали професионален фризьор и гримьор.Изглежда сами си правят прическите и грима.😂

А кока с форма на цепелин на главата на Зори не забелязахте ли? Той затъмни евиния фризьорски шедьовър.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:36 от проксима

# 1 186
Какво са я питали толкова тази, че не гледах?
Попитаха я какво е било най-лошото преживяване в живота и

# 1 187
Оф ,ергенът не му ли писна само да ги привиква навън по пейките ,да си споделят Rolling Eyes

# 1 188
Според мен най-красива жена е Марта и отчасти  сладка е Бонбонова. Денис плеймейтката без грим е просто като кварталната сервитьорка...

# 1 189
Зная, че е питано сто пъти. Съжалявам, не мога да прегледам последните 50 страници.

Къде мога да гледам епизод 2?
(Ако може с линк за чужбина).

Опитах с линковете от началната страница, но там винаги излиза само първи епизод.  

Mari_Mar...
Може ли линк? 💐

# 1 190
Малката Виктория и Ния-Косара пълна ску ка!

# 1 191
Мъкаа! Нийке,  приемам,  че се вълнуваш, ама вържи поне едно изречение, плийз!

# 1 192
  • София
Как момичета на по 20 години говорят все едно са преживяли 100 и имат огромен, богат опит.
Другите пият на килограм, а Дениз и Сид направо ще се пръснат от злоба.
Ева се е подготвила да излюпва пиленца в косата си

# 1 193
Бонбонова да не е хвърлила боб,че знае как нямама ли да си подхождат?Не беше ли тя,коята когато и каза,че гримът и му харесва и тя каза "Мислиш ли?".Щом го казва,значи го мисли бонбонче 😉

# 1 194
Е това е мега тъпо. Да целува тая, а не се целуват на срещата с Марта или Сашка. Много е странно.

# 1 195
Ми нито една девойка не мога да харесам аз, то не, че и трябва де. Някои са семпли интелектуално, други - откровено тъпи. Венета, обаче, много ме заваблява

# 1 196
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Викторчо как му личи, че Евчето хич не го кефи.

# 1 197
  • София
Е какви са тези целувки, нали Александра искаше да целува 🙄
Страшна химия между Ева и Ергенът 😂😂😂

# 1 198
  • Варна
Цял ден беше с едната, после цял ден с другата, връща се и се намлясква с трета!

# 1 199
За съжаление, момичетата имат хубави тела, с малки изключения, но са грозновати и без чар.
Александра (Джулия Робъртс) има известен чар, но също е грозновата, както и актрисата, между другото.
Най-красива от всички момичета в Ергенът е рускинята.

Общи условия

Активация на акаунт