🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 243
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 170
Очаквам среща с моята фаворитка Венета.
Няма химия между участниците, не им се получава, дали е прекалено режисирано, дали нещо друго.

# 1 171
  • Terra incognita
Абе, за какво са ги подбрали всички емоционално лабилни? ШоО ли гледаме, или Съдби на кръстопът?

# 1 172
Какво е това гнездо на главата на Ева? Между  другото четох,че само в първият епизод са имали професионален фризьор и гримьор.Изглежда сами си правят прическите и грима.😂

# 1 173
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Денизка и Сид ленивеца са твърде злобни и завистливи за жени уж със самочувствие. Не зная кого залъгват, но са тотал щета.

# 1 174
Ей, тц, тц, малкото Вики още преживява въпроса. Драма куин ще излезе и тя. Точно днес си мислех, че скромните момичета, за каквото се презентира, хич не би им хрумнало да участват в подобна гмеж.

# 1 175
Венета 😂😂😂

# 1 176
Сашка, някой е излъгъл, че има хубава усмивка и се хили постоянно , а то цялото й чейне изкача и ме плаши
Точно, като Жокера

Венета е слаба много, но като ходеше и кожата й се мърдаше доста
И аз го забелязах

Аз харесвам по секси извивки

Хареса ми Бонбонерка
 А как така от тази извадка само слаби
Сложете и по друг тип жена
Пууу

# 1 177
"Ъъъ, извинявам се, загледах се в очите ти и ... За секунда ми се разкачи слушалката и не знам какво да кажа." Joy

# 1 178
  • София
Само реват в този формат, емоционално нестабилни.
Дениз и Сид пръскат злоба и рускинчето близо до тях

# 1 179
Оххх тази Венетка мноооого ме кефи. Обявявам си я за личен фаворит Joy

А тия няма ли най после да се награбят, ергенина и Сашка

# 1 180
Ей, тц, тц, малкото Вики още преживява въпроса. Драма куин ще излезе и тя. Точно днес си мислех, че скромните момичета, за каквото се презентира, хич не би им хрумнало да участват в подобна гмеж.

Мисля, че е загубила майка си..

# 1 181
За Вики може момичето да изживяла нещо много драматично, изнасилването или опита за такова не е шега работа.

# 1 182
Бонбонова видя,че Виктор няма да я целуне и мина към другата си фаворитка Сашка.🤣

# 1 183
Какво са я питали толкова тази, че не гледах?

# 1 184
Големи пияници, отврат.
Винаги съм била на мнение-   пияна жена е адски  грозна гледка. А тук са на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт