🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 248
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 155
Обаче от епизод 1 до днес предаването загуби доста аудитория. Усещате ли как тук коментарите и най- вече коментиращите рязко намаляха?
Накрая ще си останем 1-2 😂
Петък вечер е, отпаднаха сертификатите за заведенията и ТВ аудиторията намаля.
Тая Александра хич не ми е хубава. Какво ѝ харесва т. нар ерген, не знам. Те мъжете, като видят таква уста, други асоциации имат😊

# 1 156
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ева имала 20 клипа, а аз тепърва разбрах за нея в предаването…🤪
И по-добре. Таргета й е 7-12 годишна възраст. Беше издала някакъв албум и обикаляше села и паланки да си го продава. Анн Джи й е братовчедка. Баща й е супер неуспял естраден певец и много я бута, все едно й е сводник 😒

# 1 157
Не харесвам нито усмивката на Александра, нито нея самата.
Сега в журито ми хареса Ния-Косара.

# 1 158
  • София
Сериозно ли тази е най-хубава 🤔🤔🤔 Само мен ли ме дразни това нещо на главата й.

# 1 159
На мен ми харесва усмивката на Александра и мисля, че има химия между двамата.

П. С. Дали ми става хубаво на стомаха?! What the f😵ck

# 1 160
Жалко, че така се е обезобразила тая Александра. На мен ми  грозна и инфантилна, но определено Ергенина я харесва. Срещата е доста по-успешна от вчерашната с Марта, която за мен е най-красива като визия, но отблъскваща като поведение.

Как няма да е успешна втората среща? Той трупа, трупа напрежение от  тестостерон с тия скечове ,дето са им дали да разиграват, как не гръмва не зная...С всяка следваща ще му е все по-приятно. Аз съм в напрежение вече за здравето му.
Не знам как могат да се отпуснат тия хора- трябва да изразяват близост и лежерна нега, докато лежат там на палуба ли кво беше, да преглътват вино и да си говорят нежни глупости, а един оператор се върти с камера оттук оттам да ги хване максимално достоверно. Евала на ергена, харесвам му все повече устойчивостта!

# 1 161
ОФ, тази Людмила много е грозна, барабар и с два косъма коса .
Ужасна кожа за тия години.
И тези гадни израстъци от лицето си, по-добре да ги махне.
Егати самочувствието!!!!

# 1 162
Дали ѝ е хубаво на стомаха, по-рано каза коремчето, абе...те хората тия пеперуди са ги измислили, за да се казват в ефир после такива недодялани работи.

# 1 163
Влизам само да кажа, че от всички "манекенки", които дефилираха, само Марта и Венета показаха наистина хубави тела и крака. Другите всички до една са егати трътлите с големи задници и дебели баджаци. Не ги знам какви модели и плеймейтки са, ама са бая едрички за тези титли

# 1 164
  • Terra incognita
Хубаво на СТОМАХА?
Още ли има хора, които не правят разлика между корем и стомах и които си мислят, че като кажат стомах звучат изтънчено?
Потресаваща ограниченост за жена с такива заявки.

# 1 165
Обаче от епизод 1 до днес предаването загуби доста аудитория. Усещате ли как тук коментарите и най- вече коментиращите рязко намаляха?
Накрая ще си останем 1-2 😂
Петък вечер е, отпаднаха сертификатите за заведенията и ТВ аудиторията намаля.
Тая Александра хич не ми е хубава. Какво ѝ харесва т. нар ерген, не знам. Те мъжете, като видят таква уста, други асоциации имат😊

Заради войната в Украйна е..

# 1 166
След яденето в полулегнало положение, мисля, че стомаха ѝ ще се разбунтува.😃

# 1 167
Абе рано и било за целувка на сашето, баш се надяваше накрая, ама....

# 1 168
  • Terra incognita
Влизам само да кажа, че от всички "манекенки", които дефилираха, само Марта и Венета показаха наистина хубави тела и крака. Другите всички до една са егати трътлите с големи задници и дебели баджаци. Не ги знам какви модели и плеймейтки са, ама са бая едрички за тези титли
Венета е слаба, но се тресе. Отпусната е. Очевидно не спортува. По- добре заоблени дупе и бедра от клекове и тренировки, пред усещането, че пипаш дроб.
Аз, поне, така мисля.

# 1 169
Пускам ергенинът и какво виждат очите ми Flushed Ева с коронка. Кралица на красотата. Минала съм се. Можело и аз да участвам значи.

Общи условия

Активация на акаунт