🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 821
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 365
  • SF
Зорито със зор бих я нарекла красива, но печели със интелигентност и приятно държание.
......
 Има чаровен говорен дефект и излъчване без да е хубавица. Не гледам осторожно предаването, само в рекламните паузи на други предавания го прехвърлям, но успях да стана свидетел на скандали и простотия

Точно такива като нея, готините мъже ги държат в категория "само приятелки, за повече не стават"  и с тях заплашват хубавиците, по които всъщност си падат и с които започват връзки.

# 1 366
Аз още вчера писах, че Благовеста е много лабилна за плеймейтка, която я снимат гола и се тряска наляво надясно. Би трябвало да е по-самоуверена и спокойна, нали уж има опит с мъже (немалък)
Людмила ми е грозна и прекалено самовлюбена. Все е най, най, другите не й били конкуренция. Ако Виктор я избере ще до вкара таралеж в гащите - такава жена според мен е ревнива, и от това голямо самочувствие би му правила скандал, ако размени поглед с друга жена на улицата.. Пък той ще е харесван и популярен вече, тъй че жената до него трябва да устоява на женското внимание към него.
Дениз е проста, злобна и гадна, не мога да я гледам просто.. Рускинята е хитра, аз рускини не харесвам.. Познавам няколко и много омотват мъжете, лисици големи.. Та и тази не е изключение май.
Не разбрах защо целуна Ева, но май съжали 😁 била се влюбвала.. Логично той я пита как така като не го познава още 😀 приличаше ми на момиченце 2ри клас Bowtie

# 1 367
  • SF
А той защо я целува, като е рано за влюбване и не се познават.
Такива целувки ясно разграничават отношенията ни с хората, с които общуваме. Така ли се целуваме с колеги, с приятелки, с децата на прителки, с мъжете им?
Тези целувки би трябвало да означават влюбване, порив, желание, а не да се праскат просто така,  с който там се е паднал да седне до нас на пейката.

Много е нелепо - първо целуваш някого, а после му обясняваш, че се е объркал и да не бърза да си въобразява нищо.

# 1 368
Според мен е по сценарий от продукцията.

# 1 369
  • София
Как ще е интелигентна жена Зорница?! Тя е най-голямата пародия там. Само приказките са ѝ много на нея.

Един интелигентен човек никога няма да запише такава песен, видя се и колко знае английски език, едва се разбира какво пее. А с дипломата за криптовалута пък съвсем. Какво показва такава диплома, за какво ѝ е? Ако наистина разбираше поне малко от криптовалути, нямаше да я покаже никога. Стана за смях.

Тя е от семейство с  пари явно и се чуди за какво да ги харчи явно. Ходила е на сто курса, но не е станала по-интелигентна.

Бизнесът с рокли го представя като много успешен, но определено не е такъв, в etsy имаше 20 продажби. Във фб има също малко и с ревюта само от роднините ѝ.

Всичко около Зорница е фалшиво. Жена, учила етикет, ще знае къде да си държи ръцете на масата, но като си отвори устата, ще те изложи.

# 1 370
На мен ми е леко неудобно да коментирам Зорница. Тя е от типа Луна, Джордано... И мисля, че не е редно да им се присмиваме.

# 1 371
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=Em4jz-YGIrc&ab_channel=%D0%A … D0%B0%D1%82%D0%B0

Вече са направили пародия на шоуто, която ме разби Grinning

# 1 372
Цопвам и аз в темата.

Имах по-големи очаквания за шоуто, започна много тегаво и на моменти ми е супер досадно. Гледах по 80% от епизодите някъде, но просто не могат да ми привлекат вниманието за повече.

Ясно ми беше, че сценария ще е написан предварително, обаче пък страшно много си личи - дават само заучени фрази, предварително организирани сценки и т.н - никак не се промъква и нещо непринудено, нещо случило се без контрол, просто от само себе си. Щом казвате, обаче, че е снимано само в някакъв кратък интервал от деня - нормално - ние няма да видим истински взаимоотношения и емоции - всичко ще остане зад кадър. Не че очаквам истинска любов, но поне взаимоотношенията между момичетата можеха да са по-реални!

Ергена е привлекателен, наистина хубав мъж, има обноски, държание, не е и глупав, но пак има нещо в него, с което не бих го определила като мой тип - дори не знам точно кое е. Много пренавит ли е, много изкуствен ли - не знам! Определям го все пак като готин, при него каста е бил добър - дори си мисля, че може и да са му платили!

За подбора на участничките всичко сте казали - няма какво да допълня! Дори не ми е смешно, а страшно - защото виждам какво става с нашето общество и как нормалните хора изчезват. Не знам ще стигне ли бройката до 4-5 на "нормалните" момичета - имам предвид средноинтелигентни, естествени, добронамерени - абе просто хора. И тези дето уж имат нещо в главата си и са по-премерени и те ми изглеждат позьорки, въздух под налягане и с някакви техни лудости и странности. Иначе са ги избрали  да изглеждат добре по бански.

Не съм ги запомнила всичките - за това ще спомена само няколко.
1. Марта - на мен ми харесва най-много като външност - има нещо и в погледа й - такъв някакъв загадъчен, едновременно предизвикателен и свенлив - мисля, че действа като магнит за мъжете. Не изглежда кой знае колко интелигентна, но изглежда приятен човек, не е супер брутална!  Може би защото се чувства уверена в себе си и до сега не й се е налагало да се конкурира с разни момичета тип кокошчици. Мъжа й е я взел почти дете - нарадвали са се един на друг и сега я пуска малко да си поживее и да види дали не е изпуснала нещо. Смятам обаче че ще бъде разочарована - не само от ергена, а по принцип от това какви са свободните мъже в момента "на пазара".
2. Девойката АЕЦ - забравих й името - не ми харесва изобщо, изглежда много възрастна и някак вяла такава, уморена от живота. Учудвам се, че се фиксират около нея - явно смятат, че е много атрактивно да имат жена в предаването от АЕЦ - то май се оказа, че тя работела в някава външна фирма на площадката ли............
3. Дениз - с грим е красива и има хубави крака, но................... като характер и умствени възможности......................отделно без грим ........................
4. Габи - съжалявам, но трудно го гледам това момиче - пародия!
5. Александра - много премерена, много хитра, готино тяло, цялостно излъчване е докарала, въпреки че не е красавица, но тази уста -леко неприятна е за мен. Не блесна и с нищо при разговорите, определено знае, слушащата жена е най-привлекателна за мъжа, но пък то има и по интелигентно слушане, можеше да поддържа разговора и да го насочва, а тя само се хилеше. Иначе той беше привлечен чисто физически от нея - видя се.
6. Елвира - ох, нейната усмивка вече ми е откровено отблъскваща, на негово място не бих я целунала. Наивното, глупаво стихотворение, което прочете сричайки, беше върха на тъпотията...........................
7. Зори - ми симпатична ми е, супер  голяма шматка - умрях от смях на клипа й. Въпреки това ми е интересна, особеностите са й някак забавни, ненатоварващи - на мен би ми било интересно да говоря с това момиче, пък и да го гледам. Това с успешния бизнес си е само в нейната глава, но поне не й се свеждат интересите само до ноктопластика и колко му струват на някой обувките. Визията й също е много странна - на моменти дари и нещо красиво виждам, в други ми изглежда вамп, абе интересен перосаж е - няма да е неговия избор, това е ясно.
9. Типично руското излъчване на рускинята не ми е прятно. Има красиви и  одухотворени рускини, но тя е от дригия вид - хубава, но и някак стандартно скучна, надменна и със самочувствие без покритие - този тип рускини са ми супер неприятни.
10. Това момиче от Търново ми е интересно - още не мога да го определя в коя графа да го сложа. Девойката дето я целунаха първо също ми е любопитна - искам да видя повече за тях - сега нищо не мога да кажа.
11. Другата целуната - Ева - ами за мен тя не е красива, прави си/или и правят много странни прически  тип 80 -те години. Целувката беше супер напрягаща и двамата се насилиха - явно такъв им беше договора.

По принцип цялата тази работа с целувките и обясненията в любов ми идва малко прекалена. Знам, че това е сценария, но пък не е нормално с всички да е така - толкова ли няма някое момиче, към което той да не усеща привличане или пък тя  към него. Че даже някоя/някой и отблъскващ може да ти се струва. Не виждам защо е нужно да се насилват.

Ергена не го приемам аз за женкар. Истинските женкари харесват много жени, почти във всяка намират нещо атрактивно и интересно, но те контактуват с жените за собствено удоволствие. В смисъл вижда се, че контакта е лична тяхна необходимост и от жените взимат. Не в грозен смисъл, жената дори се чувства специална и поласкана, но мъжа е ловеца, той е консуматора, той задоволява собствената си потребност да бъде с тази жена. Докато тук виждам един мъж, който се насилва да дава, дава им внимание, дава им  обгрижване и флирт, но всичките му комплименти, докосвания и т.н са супер стандартни и заучени и трудно вкарва нещо индивидуално за конкретната жена. Той повече се старае да се хареса на тях, на продукцията, на нас като зрители, от колкото да изпитва удоволствие от цялото това нещо. Неговото поведение го свързвам повече с такава на жиголо от колкото на женкар. Даже се чудя дали не е такъв по принцип, защото има опит в ухажване на жени, към които няма истински чувства или чисто сексуално желание. Или поне иска да намери от тук нататък някоя, от която да има полза.

# 1 373
Според мен, те не са точно в определена роля изкуствено. Сценария е написан и просто са подбрали подходящите характери за предаването.

# 1 374
  • SF
Именно.
Сега се опитват да ни покажат, че жените, които са избрали, са различни типажи и темперамент. Всъщност имат малки разлики, но като цяло, всички са подбирани да стават за телевизия, да са готови да влизат в отношения и да пасват на сценария.

# 1 375
И с хубави тела са ги избрали. Една няма по-тлъстичка или нелицеприятна.
Всъщност за моя изненада след вчерашния кастинг за бялата роза най не ми хареса Денис. Лицето и` с грим е най-ефектно, но в тяло губи от останалите момичета - къси крака и странно телце.

# 1 376
Венетка горката няма хубава фигура. Стойка прегърбена, свръх-мега слаба и отпусната, а корема ѝ стърчи повече от задника. Иначе не ми е дразнеща.
Тази певица ли е, не помня името ѝ, абсолютен дънер и аритмично дефилиране по подиума. На кое отгоре я наградиха...

# 1 377
Тази пародия на Ергенът е просто велика:
Скрит текст:

От темата разбрах и за руската версия "Холостяк" и определено нещата са по-добре там. Жените се държат по-естествено. В сезона с Эгор Крид (6 сезон) имаше и бременна участничка. 😵‍💫

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 12:19 от « Benedetta »

# 1 378
То ясно, че целувките са по сценарий, ама много тъп сценарият.Чак се чудя кой умник го е измислил.То нелепо, кой ходи да целува просто така някого, че и всеки ден различна, за да “пробва”.

# 1 379
То ясно, че целувките са по сценарий, ама много тъп сценарият.Чак се чудя кой умник го е измислил.То нелепо, кой ходи да целува просто така някого, че и всеки ден различна, за да “пробва”.

Ами, да пробва и на неговото стомахче как ще му е 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт