🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 471
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 390
Добре де, след като разкостихме мацките с не(платени) партньорства, какво ни хвана да разкостяваме Зорито? Само заради един нейн клип с фалшива песен? Или? Какво изпускам?

# 391
С тези 12 ревюта, едно от които отново от майка ѝ, направо ѝ повярвах.

Тъкмо това си помислих, първото е нейно
Ама има сега 20 %

# 392
  • Terra incognita
Из рубриката стари снимки на участниците:

Помислих, че е Бонбонова 😂 добре, че се загледах в името.

# 393
  • Варна

Помислих, че е Бонбонова 😂 добре, че се загледах в името.

...тя е дете тука, преди 10 години е снимката. Според мен изглежда адекватно за 17 годино момиче.

# 394
Не мисля, че Виктория е зле на тази снимка. Все пак това е преди 10 години. Вие по-хубави снимки ли имате от 2012 г? На мен ми е може би най-хубава от всички, но пък е толкова долна и подмолна, голяма Кума Лиса. Ще има изненади от нея.

# 395
  • Terra incognita
Не я намирам за грозна. Има детско изражение с това кръгло личице. Към днешна дата всеки би изглеждал нелепо на снимка отпреди 10+ г.

# 396
На 17 съм изглеждала същата Медена питка и аз.В това е красотата на младото лице.Тази жена може и да е приятна, не я познавам, но в Инстаграм профила ѝ бях последовател и спрях да я следвам отдавна.Някак ми стана много антипатична още тогава.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:02 от ДХ3

# 397
Оо, че не е грозна, въобще не е, не съм казала това. Напротив, сигурно е най- красивата там.
И- най- коварната обаче. 😂

# 398
На мен ми харесва на тази снимка. Сладка е и си има хитрото в погледа. Smiley

# 399
Бе каква ще да е, нали може да прави мусака? Докато другите може и да не могат.
На Мортиша майка ѝ ако не бутне едно рамо, то кой?! Човекът оркестър си е тя - крои, шие, моделства ... пък вие и завиждайте, че продава у чужбината.

# 400
Виктория е хубава, вероятно и умна или хитра. За предаването е идеална. Приятна и интересна за гледане. В реалния живот нито я следвам, нито ме интересува.

# 401
Грим, осветление, поза... Всичко има значение. Не ми е невероятна Виктория и това се вижда на живо, не на снимка. На снимка и аз съм невероятна 😁

Твърди се, че и това е тя. Възможно е...
Скрит текст:

# 402
  • Terra incognita
Бе не е грозна, но има нещо отблъскващо в нея. Излъчване ли, що ли...

# 403
Ако трябва да стане неотразима, има материал за ремонт по лицето ѝ, за да стане типа "бляскава красавица като от списание". Иначе има хубаво дупе.

# 404
За хубост, за мен Марта е най-хубава. Но и аз мисля, че няма шанс.

Общи условия

Активация на акаунт