🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 496
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря, gerata! Simple Smile Надеждата ме крепи, макар че никак не е лесно. Simple Smile
Вие па сте много убави

# 421
Ергенът е много готин и доста гладко говори, единствено не е научил възвратните местоимения, но те като слушам нещо са изпаднали от употреба Satisfied За  това че изглежда леко по-възрастен най-вероятно е от режимът му за трупане на мускули, може и да е седял повече на слънце, малко е поизсъхнал. Ако си знае интереса ще се обвърже с онази мацка дето непрекъснато е с чаша в ръка, тя ще се грижи за хидрацията и ще се поддържат свежи, накиснати Smile Wine Glass

# 422
Габриела малко ми напомня на Пенка Карибското тяло и външно и вътрешно.
https://www.youtube.com/watch?v=uPGnDSc7NyM

# 423
На мен ми изгрежда симпатичен. Поведението му е доста приятно и общува майсторски. Но може и сценарий да е, а не оригиналното му поведение... знам ли.
Стига бе, момичета. Само ли аз намирам ергена за симпатяга, хареса ми отношението към кандидатките, с всяка размени по някоя реплика и не е такова дърво каквото очаквах.
Само ми изглежда по-възрастен от обявената възраст. Но определено има опит в общуването с жени.
Пък и много се изкефих, че даде на вървежните плеймейтки розите последни. Някакси даде заявка, че уважава сериозните жени, което е похвално.

# 424
  • Варна
LaughingLaughingLaughing
Габриела малко ми напомня на Пенка Карибското тяло и външно и вътрешно.
https://www.youtube.com/watch?v=uPGnDSc7NyM

ох, да, същата е ...Laughing Точно, такива тъпизми имаше във визитката и, колко скъпо струвала.

# 425
Виктория участваше и в Грим Мастърс - сезон 1 , но там си отпадна рано. Хитра е тя и меркантилна. В Милано се снима уж с приятелка. В Доминикана не е ясно с кого е била.
Не отпадна толкова рано - беше във финалната четворка. Реално в два епизода само не взе участие.
Докато разцъквах епизодите, за да видя дали е била в топ 4 или топ 5, видях, че Гергана Стаменова от Ергенът е била модел за грим в сезона.

# 426
В инстаграм ергенът е качил стори, та въпросът ми е, това на снимката дали е някоя от участничките?

# 427
Как точно и в какво точно се развива Зорница ?
Ако да облечеш рокля и се фръцкаш пред камерата е развитието, то аз отново не съм в час явно.
Да обикаляш дестинации какво развитие е, не му ли викат туризъм на това, пътуване-нещо такова беше, доколкото си спомням.

Развива се духовно, по време на пандемия... емоционално. Сигурно държи хотелските ѝ стаи да гледат към гетата, да им съчувства, докато отпива шампейн.

# 428
Какво е стори? Аз фотка виждам сал...сега и на снимките стори ли им викат..съсипаха я тая държава...

# 429
Какво е стори? Аз фотка виждам сал...сега и на снимките стори ли им викат..съсипаха я тая държава...
Стори има в Инстаграм и Фейсбук.То тече като клип в профила на потребителя и трае 24ч., после изчезва.

# 430
И какво е изтекло, Виторио си е правил клипче как се чипка ли Joy

# 431
  • София
Cuckoo, така си мисля, макар че и аз, като всеки човек, имам своите несъвършенства. Simple Smile Все пак е факт, че в днешно време хората общуват по-трудно, имат все по-високи изисквания, все повече и все по-бързо двойки се разделят. Самият Ерген казва, че вярва в любовта, но ще му бъде сложно да я открие. Важно е да има взаимност, реципрочност, инак всякакви хвалби и стойки са без особено значение, след като сме социални същества.

# 432
https://trg.bg/zvezda-li-vizhte-s-kakav-shishak-machka-charshafi … -unikalni-snimki/ Габито писала, че въпросният й бил годеник. Годеникът  доста пълен изглежда.

Дай да видим твоят къф е хубавец неземен.
Не разбрах защо и в двете теми се коментира визията на младежа... сякаш тя Мис България. Ще отслабне детето, още е малък, бизнеси някакви въртял, "готини мацки" около него се въртят... след 10 години като каже доктора Отслабни или умираш... ще влезе у правия път.

# 433
Точно мислех, че е мн.гадно да обсъждаме гаджетата на хората, родители и роднини.

# 434
  • Sunshine state
Смеем се, ама Зори си продава роклите в чужбина и хората са доволни:

https://www.etsy.com/listing/503839914/womens-dress-long-dress-maxi-dress#reviews

Само дето две са на майка и, а останалите си ги е писала сама. Всички ревюта са написани по един и същи начин, стилистика и пунктоация. Стар трик, нищо ново под слънцето.
А роклите приличат на поли за низане на тютюн, аз и 20 лева не бих платила за тях.
От любопитство прочетох ревютата и като човек живеещ в САЩ вече доста време, мога да кажа, че са напълно изфабрикувани, защото никой американец не се изразява така. Много е лесно да се разбере. Писала си ги е сама.

Общи условия

Активация на акаунт