🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 201
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 810

Ще си лея куршум, Joy

# 811
Все едно слушам тризначките Joy

# 812
Марта ми е много симпатична като жена, но по избора на думи и цялостното ѝ поведение си личи, че не е кой знае колко образована, няма професия, кариера и някакви амбиции.

Зори направо ме смайва със самочувствието, което демонстрира, при начина, по който изглежда. Представям си я да води собствена рубрика при Гала 😂😂

# 813
Тия двете са ми много неприятни- Дениз и Габриела.
Венетка днес ми е много забавна. В първи епизод ми простееше, но не е изключено с бърборенето да прикрива притеснение и да е някоя срамежливка.

# 814
Обичала бившия си,  ревнувала го, истински мъж бил, знаел как да се държи с жена...Заради едното хойкане ли, дето не си е наваксала го е зарязала?! Обичала до сутринта да се забавлява, браво. Попаднала веднъж, ама втори път чак..

Като споделят накуп и пищят са ми като харем.

Мен ми звучи като че или тя го е ударила на неизживяно тийнеджърство, или мъжът й му е писнало от скуката, която тя е можела да даде като домакиня, вкопчена в отглеждането на дъщеря си.

# 815
Не ми е интересно предаването.
Мислех че 2 епизод ще е нещо различно....а то 1 към 1 с първия...дремят на дивана с чаши, и току някоя го замъкне в храсталака.
Все едно гледам миналия епизод.....

# 816
Габриела и Дениз, уж най- отворени, а отидоха на среща с Виктор хванати за ръце. Явно да си дават кураж за простотиите които му наговориха. Очаквах повече от тях Smirk

# 817
На мен ми се струва, че мъжът на Марта и е дал зелен светофар и ѝ е казал "хайде, наиграй се като толкова ти е мерак, накрая ще се върнеш пак при мен" и така ще стане...

# 818
Малко скучно върви наистина. Няма ли да сложат някакви предизвикателства и игри за мадамите, да ги видим в действие по съблазняването на ергена Joy

# 819

Зори направо ме смайва със самочувствието, което демонстрира, при начина, по който изглежда. Представям си я да води собствена рубрика при Гала 😂😂

Как някакво си посредствено предаване при Гала?! Зори Джи има диплома от курс по етикет за маса, на нея тоя ерген и идва дребна риба за покоряване...някой принц все нейде има да си търси жена, Зори с тоя финес е само за такъв.

# 820
  • Terra incognita
На това моче няма ли кой да му каже, че отдавна не са модерни скубаните мъжки вежди?

# 821
Разчувствах се, сватбеният костюм на мъж ми беше същият! Laughing

Деница винаги изглежда като, че ще се разплаче.

# 822
  • В царството на игрите:)
Много сте писали и не мога да ви изчета подробно, въпреки че съм сигурна, че тук е също доста забавно.Само искам да споделя, че истински се забавлявам с тези девойки и с този младеж...Като сериал са ми, с неочакван край. Имам си и любимки и "любимки",но някак си на този етап будят само снизходителност у мен. От възрастта ще да е ....И се опитвам да си спомня дали и аз съм била такова недоразумение на 20 или 30 години Simple Smile На моменти групата ми прилича /така издокарани, натокани с пера и перли/ на гости на циганска сватба. Все едно са в някакъв шарж Simple Smile То са поеми, то са романтични животинчета, които летят на горе и на високо, то са надигане на поли ...А, бе, весело е.... п.п. А Венета не знам какъв фармацефт е, но комедийния жанр губи от отсъствието и Simple Smile

Деница винаги изглежда като, че ще се разплаче.
Голям драматизъм, голямо нещо Sad

# 823
На мен ми се струва, че мъжът на Марта и е дал зелен светофар и ѝ е казал "хайде, наиграй се като толкова ти е мерак, накрая ще се върнеш пак при мен" и така ще стане...

Мен ако питате, първо на мъжът й му е писнало от нея, после тя е решила да се прави на интересна.
Марта даже не схваща проблема, че е вманичена в ролята си на “отгледала дъщеря си и добре че не е имала работа, че е можела да се фокусира върху нея”.

Венета е забавна за такива предавания.

# 824
  • София
Благовеста защо така все на рев я избива.
Стана ми гадно за другото Вики 🙄

Общи условия

Активация на акаунт