🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 455
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 270
  • SF
Това е от стихотворение на Вапцаров.
Много ми става тъжно за повечето млади момичета. Гледат картинки из инстаграм, и "оформят" мечтите си. Не знаят какво харесват. Харесват това, което е събрало най-много лайкове като критерий, че наистина би трябвало да си струва. Речник елементарен, познания нулеви, обноските липсват. Чашата, свалката, винаги готови за секс, но и за скандал. Опорочават цялото си поколение. Не всички са такива,  амбициите им се простират до там - да станат инфлуенсъри. Капацитетът им стига колкото да си снимат закуските.
За Дениз, Венета и компания говоря. Това им е таванът на мечтите и успехите.

# 271
Ако някой иска да знае коя е победителката в предаването ето линк. В новината пише коя  е, така че който не иска да знае да не го отваря.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 272
  • Terra incognita
От това по- нагласено здраве му кажи!

# 273
То всеки път в такива реалитита има подобни клюки относно това кой е победител. Ще видим дали това ще се окаже вярно. Дано победителката не е точно тази девойка.

# 274
Всъщност, Зорница ми е симпатична някак. Приятно чалната е. Харесва ми това, че винаги иска да се развива, да работи върху себе си, да прави нещата, както тя ги разбира. В това има известен чар. Със своите крипто валути, туземско пеене и развяти рокли, е много по- симпатична от типичния български киборг-кифла. Габриела например предизвиква отвращение у почти всички, Дениз също, Зорница определено не. Жалко, че Виктор, въпреки добрия си външен вид, сполучлив говор и добро поведение, най- вероятно ще си е типичният хубав мъж й няма да й обърне внимание. Намирам я за интересна и смятам, че щеше да е интересно именно тя да е обект на ухажване.

# 275
Как точно и в какво точно се развива Зорница ?
Ако да облечеш рокля и се фръцкаш пред камерата е развитието, то аз отново не съм в час явно.
Да обикаляш дестинации какво развитие е, не му ли викат туризъм на това, пътуване-нещо такова беше, доколкото си спомням.

# 276
Какво развитие, Боже мой, тя е просто едно хахо! Или и Луна е приятно различна, ето - има стремежи жената, да стане президент. Това си е развитие. И Джорджано има стремежи - да стане известен, да пее и да издаде албум. И Деян Икебаната има стремежи... И Иво Димчев. Това ли е новото нормално? 😐 Ще избягам с писъци, ако тия стремежи предизвикват у някого умиление и му се виждат съвсем в реда на нещата.

# 277
Точно Esmee Simple Smile ,но не знам дали сега учат Вапцаров Simple Smile .
Е дано не е тази победителката-аз специално изобщо не я харесвам....

# 278
  • Варна
информация за победителката, да не се отваря ако някой не желае да знае Simple Smile
Скрит текст:
Клюката за Виктория Капитонова и аз я чух преди няколко дни, даже писах тук. Според мен много зависи как ще се развият нещата за напред, Виктория е красавица, с правилни и нежни черти. Като възраст му е съвсем подходяща. Завършила е Американския университет в Благоевград, племенника ми я познава от там. Може би е най-красивата от всички като физически дадености и пропорции. Няма корекции също така според мен, което е изключителен плюс в днешно време за красиво момиче. Дали ще излезе нещо - никой не знае, но е повече от логично да избере естествено красива жена, с добро образование и на подходяща възраст  Simple Smile  Повечето жени са по-големи от самия ерген, аз това не го харесвам изобщо като предпоставка за връзка. По скоро е изключение. За мен жената трябва да е по-млада от двамата в една двойка

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 11:05 от Vessi_to

# 279
Такива с 20 дипломи по измислени специалности и сума таланти, са ми адски съмнителни. Но може и да завиждам ThinkingSmiley

# 280
Спойлер знаеш ли какво е??

# 281
Момичета, представата за развитие и самоусъвършенстване е различна за всеки един човек. Нейната е такава. Съгласна съм, различна е от общоприетата, но я прави щастлива. И индивидуална по своему, а явно я й храни. Предпочитам я пред  доста от другите участнички. Не ме дразни, там, дето пее, се спуках от смях, но не с лошо.

# 282
Определено я храни нещо друго, не това изброеното!

# 283
Какво ще да е? Не искам да я обиждам, но няма външен вид за държанка.

# 284
Не е нужно да е държанка, за да преплакне нечии пари. Даже напротив! Държанката ще ги похарчи, а такава, която си мисли, че и е гласувано доверие и прави бизнес, ще се старае неимоверно.

Общи условия

Активация на акаунт