🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 477
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Абе Зорница била умна и си изкарвала парите сама...добре.
Умния човек има адекватна самооценка и поведение и със сигурност не би събрал в един сайт лелченските рокли и курсовете за самоусъвършенстване.
Виктор, както и повечето мъже не биха се спряла на нея не заради външния вид, а защото е куку.

А външния вид и неадекватното поведение са предпоставка пък другите жени да и симпатизират, все пак на подсъзнателно ниво не я намират за конкуренция, и изпитват леко или не много леко съжаление...

# 286
  • Варна

Не знаех, че трябва да се използва. То се коментира няколко пъти вече. Както и да е  , съжалявам ако някой не е искал да го вижда Simple Smile

# 287
  • Пловдив
Какво ще да е? Не искам да я обиждам, но няма външен вид за държанка.
Явно за голяма част от хората е по-важно жената да има вид на държанка и поведение на пачавра, отколкото крив нос и дипломи.
Ами, приемам го. Не мисля да припадам и да губя дар слово. За всички еднакво грее слънцето. 😉☔🌈

# 288

Не знаех, че трябва да се използва. То се коментира няколко пъти вече. Както и да е  , съжалявам ако някой не е искал да го вижда Simple Smile
Е, само заради това, че инфото е в пет спойлера, можеше да се сетиш, че и коментарът по него би трябвало да е

# 289
Има тема за спойлери. Тук се пусна един, който не го отразих, но пък бе коментиран директно от една дама. На мен не ми е приятно така.

# 290
Абе Зорница била умна и си изкарвала парите сама...добре.
Умния човек има адекватна самооценка и поведение и със сигурност не би събрал в един сайт лелченските рокли и курсовете за самоусъвършенстване.
Виктор, както и повечето мъже не биха се спряла на нея не заради външния вид, а защото е куку.

А външния вид и неадекватното поведение са предпоставка пък другите жени да и симпатизират, все пак на подсъзнателно ниво не я намират за конкуренция, и изпитват леко или не много леко съжаление...

Така е, чела съм едно време, че човек си избира по-глупави от него хора за приятели-нещо такова беше. По-добре се чувства с тях...

Умна и аз не мисля че е. Терминът, който се търси, вероятно е по-скоро в насока хитра, изобретателна....но не и умна.

# 291
Близък познава Зорница и твърди, че доста се е развила сравнено с това, което е била преди.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:04 от daisy12

# 292
Много искам да знам каква е била преди. И какъв е двигателя на това развитие.

# 293
  • Варна
Е, само заради това, че инфото е в пет спойлера, можеше да се сетиш, че и коментарът по него би трябвало да е

Скрит текст:
да, казах, че съжалявам Innocent, ама свършило вече...Simple Smile То нямам идея какъв процент всъщност не ги отварят тези спойлери от момичетата в темата. Повечето жени сме си любопитни. Ама вече ще ги скривам тези неща, за повече загадъчност Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 10:53 от Vessi_to

# 294
Под развитие се разбира да имаш 5-6- профила в инста и др.мрежи, няколко сайта и 3 онлайн магазина ли?

# 295
Мисля си, че първите отпаднали ще са момичетата без визитки - те бяха около 6-7. Явно не са се задържали дълго и затова не са счели да им пускат визитките, защото е нямало защо да ги запомнят зрителите.
За Александра бях сигурна, че ще получи роза, само заради това, че каза, че ще има РД след 10 дни и Виктор каза, че ще го празнуват.

# 296
  • София
Припаднах и позеленях от завист за роклята на леопардови шарки и небостъргачи. И не само тя, но първа ми се наби.
Остави ме без дъх и комбинацията на всяка рокля с плътен черен чорапогащник.

# 297
https://zoriginter.com/product/mentorship-program-with-zori-for-abundance/

Всеки един от тези модули струва повече от $99, но съобразено с българския стандарт на живот, за вас съм направила специална цена от $99 за всички модули и за цялата менторска програма.
Smile
А ако си изпратиш домашното, получаваш диплома от Зори Жи.

"Изпрати 3 от своите домашни и получи сертификат за успешно завършване"

Нейните дипломи такива ли са, се зачудих сега ?

То в днешно време взеха да викат дипломи на всеки сертификат, издаден и написан от знайни и незнайни Пенки и сие....по мое време под диплома друго се разбираше ....

Зори, и аз издавам сертификати. Прати ми 200 гущера и си уредена....

# 298

да, казах, че съжалявам Innocent, ама свършило вече...Simple Smile То нямам идея какъв процент всъщност не ги отварят тези спойлери от момичетата в темата. Повечето жени сме си любопитни. Ама вече ще ги скривам тези неща, за повече загадъчност Simple Smile
Не е загадъчност, много хора не искат да знаят нищо, свързано с развитието на предаванията, защото им се губи интересът.Следя други теми за подобни формати и има голямо недоволство да се изнася информация.За целта имаше специална тема, в която желаещите да влизат и да четат изтекла информация предварително.

# 299
  • София

Скрит текст:
Не е свършило- редактирай си поста, аз видях, ама може някой още да не е прочел.

Общи условия

Активация на акаунт