🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 461
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
... има голямо недоволство да се изнася информация.За целта имаше специална тема, в която жешаещите да влизат да четат изтекла информация предварително.

Абсолютно ми е ясно, че е по-добре да не се знае, но всеки който ползва интернет, неволно открива такава информация. Може пък да не е достоверна. Аз просто се съмнявам, че това , че е в спойлер дадено мнение , не се отваря от потребителите. Всички ги отварят, любопитството ги гризе...

# 301
... има голямо недоволство да се изнася информация.За целта имаше специална тема, в която жешаещите да влизат да четат изтекла информация предварително.

Абсолютно ми е ясно, че е по-добре да не се знае, но всеки който ползва интернет, неволно открива такава информация. Може пък да не е достоверна. Аз просто се съмнявам, че това , че е в спойлер дадено мнение , не се отваря от потребителите. Всички ги отварят, любопитството ги гризе...
Не ги отварят всички и най-добре иди да си редактиташ поста, вместо да говорим вдно и също .Simple Smile

# 302
  • софия
Пък аз си мисля как за по-голям цирк и допълване на плеймейт отбора трябваше на поканят Нора Недкова, на мястото на Бонбонова например Sweat Smile

И тъй като сега се обсъжда Зорница, да си кажа, че ми направи впечатление на сайта й, че повечето рокли са представени с плътен черен чорапогащник, дори и тези, които се водят "summer"

Скрит текст:
Почивката в Доминикана да не е била подарък от продукцията за новата двойка Smile

# 303
На някого ако са му се разместили чакрите, ето....срещу 500 $ наместване
 Аз се записах  Satisfied

# 304
  • София
На мен тук ми е много по-интересно и смислено от гледането на самото предаване.

# 305
Не се сдържах и погледнах. 😅
Не съм особено изненадана, това беше едно от 3-те ми предположения.
Ако някой иска да знае коя е победителката в предаването ето линк. В новината пише коя  е, така че който не иска да знае да не го отваря.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 306
  • Варна
Не ги отварят всички и най-добре иди да си редактиташ поста, вместо да говорим вдно и също .Simple Smile

скрих го Simple Smile

# 307
https://trg.bg/zvezda-li-vizhte-s-kakav-shishak-machka-charshafi … -unikalni-snimki/ Габито писала, че въпросният й бил годеник. Годеникът  доста пълен изглежда.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 11:14 от daisy12

# 308
В Ергенът е ясно, че ще има скубане на коси, хайде тук да направим изключение Simple Smile

Междувременно вчера видях две сторита на Виктор в Инстаграм, които съвсем ми затвърдиха образа на клиширан мъжки кифлок:

# 309
Скоро гледах серия от сериала "Убийства в рая". Та в нея серия сюжета се развиваше около предаването "Ергенът". Убитото момиче беше избраницата - една от последните две. Та дадоха и предните участнички, които се оказа, че са в друг хотел. Казаха, че ги пращат там, а не ги връщат в страната им, за да не излезе предваритело информация коя е отпадналата. И те буквално бяха на курорт.
Та си мисля, дали и при нашите не е така. Може първите отпаднали /примерно по 5-6/ да ги върнат на групички, но последните да ги задържат в Турция, че да не изтече информация от присъствието им в социалните мрежи.

# 310
Зорито - миналата година се върнах до месец май, значи дестинациите са - Индия, Танзания, Мароко, Египет, Сингапур, Малдиви, Доминикана.
Кой е тоя, дето мило си е подпрял умната главица на рамото ѝ, м?

# 311
Любшо Дилов-шин. Може да ходят заедно да се гмуркат.

# 312
Pepi_r, Смятам, че подписват договори в които има редица клаузи и съответните санкции при неспазването им, като дори може да се стигне и до съдебно производство.

# 313
Любшо Дилов-шин. Може да ходят заедно да се гмуркат.
Да, гмуркат си се - едно евтино, достъпно, всенародно хоби. 😁

# 314
Жал ми е за всички златотърсачки, на които им се налага да минат през потното, миризливо легло на един възрастен мъж, Плеймейтки, Мис-ки и прочее.
Визирам опрелия се на Зорито.

Общи условия

Активация на акаунт