🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 446
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Хаха, беше покрито преди да започне да се коментира свободно. И на мен не ми беше приятно да чета 20 стр за тарифи и проституки. Wink

# 346
  • София
Някоя си се изказа - вярно ли е, че Капитонова не знам си, какво...
На нея ме хвана яд...
А не на тази, която качи спойлера...
Аз спойлери не отварям...

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 17:31 от narcis

# 347
  • Пловдив
Не е ли по-добре да се коментират участниците и предаването, отколкото да се коментират коментари на  коментиращите.
Натъртването на еднокоренните думи е умишлено, въпросът риторичен.
Какво като знаем коя ще е победителката, коментарите пак ще са по-смешни и по-интересни от предаването. 😉🍸

# 348
Определено смятам да изгледам цялото предаване. Прочетох спойлерът и ще искам да знам как става работата.
Все пак на една даде розавата роза, от друга си поиска целувка...пък то трета на края 😀
Искам да видя и как отпадат разните други момичета. Като цяло се е получило доста добре формата - аз не гледам никакви такива формати освен Кошмари в кухнята. Щом ме взимат за техен зрител, смятайте как съм се надъхала да гледам Ергена 🌺

# 349
  • Terra incognita
Тарифите поне бяха по темата.
Победителят в това предаване е последното, което ме вълнува.
Вероятно някои не мислят като мен, но се очакваше от някъде да изскочи инфо, което дори не е 100% достоверно.

# 350
  • Варна
Просто някои хора са станали с дупето нагоре.

# 351
  • София
То може изобщо да не е и вярно... докато не излезе последният епизод, няма да знаем със сигурност коя е. Тепърва ще циркулира "изтекла информация". Иначе да, определено потребителките трябва да внимават какво и как коментират, ама и вие не се връзвайте толкова на един спойлър, та чак да ви развали кефа. То и без това основно сеир ще е, та крайният резултат почти нищо не носи.

# 352
  • софия
Ще бъда крайно разочарована, ако спойлърът е истина. Една от най-неприятните въртиопашки.
Изобщо не ми пречи, че съм го прочела. Не е сигурно колко е сигурно името и ще ми е интересно какви са качествата, които са демонстрирани, за да е тя.

# 353
  • София
Аз смятам да не вярвам.
Въпросната ми е сред най- неприятните.

# 354
Според мен клюкарските сайтове са повлияни от оная снимка на Виктор с Ники Кънчев и жената между тях. Тук някой предположи "това не е ли..." Ми не беше, ама така тръгват слуховете. И като знаем колко "умни" са списващите подобни творби, ето ти сензация.

# 355
  • София
Виктор трябва да ги пробва с едно такова изпитание

# 356
То и ние не чакаме петък. Четвъртък чакаме. 🤣🤣
Прочетох спойлера, но не ми пречи. То интересното е случващото се.

# 357
Сигурна съм, че никой не би си купил за 200 долара рокля от сайта на Зори Г или да даде 100  долара за съвети.
Зорито на мен ми е нещо средно между Мегз, Луна и Джорджано.
Залагам и аз, че родителите й имат кинти, затова ходи по екскурзии.

# 358
Според мен клюкарските сайтове са повлияни от оная снимка на Виктор с Ники Кънчев и жената между тях. Тук някой предположи "това не е ли..." Ми не беше, ама така тръгват слуховете. И като знаем колко "умни" са списващите подобни творби, ето ти сензация.
Не
Скрит текст:
Тя е била на екскурзия в Милано и я попитали с любимия ли е и тя е отговорила "да" със снимка на мускулесто тяло с тигър емотикон на лицето или нещо такова. Упорито се говори, че тя е победителката и аз няма да се изненадам въобще.

# 359
  • София
Тарифите поне бяха по темата.
За някои може би, за мен не. 😃

Общи условия

Активация на акаунт