🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 485
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 450
Лични моми има тук, с по едно-две дечица...ама няма да е проблем , щом художничката се е класирала...
И дипломи ще вадим, лошото е , че мойта за криптовалутите я дадох на един ергенин преди време, и не ми я е върнал.
Иначе стар букет имам, шпагат с вечерна рокля мога да направя, но червените ми гащи липсват...сложих ги в кутийка и ги дадох на някой...и после "наздраве", "наздраве", и не помня друго.
Развален български с руски полъх мога да говоря...друго изисква ли се?
Проблемите с които ще се сблъскам : миглите кучето ги отнесе, промоцията на силикона беше свършила, и екстеншъните ми са втора употреба...но пък мога да съм зла и надменна.

# 451
  • София
Аз Нес се развивах пък Joy

Като е снимано есенеска, що нямат маски бре? Със сертификати ли са....
Правили с им тест - ковид, гонорея, сифилис.
Като да кръводаряват.

# 452
Люси дано разкаже утре за целувката им на ония хиени Joy
Чакам с нетърпение скандала на Дениз ,Габриела и Александра край басейна .

# 453
Развален български с руски полъх мога да говоря...друго изисква ли се?
Миииии, такаааа, многууу бъузууу говоуиш, трябвааа малку поу-такааа налиии, сигаааа, къту за пу тиливизията, шсъ учишшш от Инстъграмъ 😁

След години ще се редите за мен у предаването, ама нема ви каня у храстите да се целуваме.
Е ти първо се снимай по хавлия и безджапанки, да видим има ли за какво да се редим, че иначе да не се окаже че висим пред празен магазин.

# 454
След години ще се редите за мен у предаването, ама нема ви каня у храстите да се целуваме.
Е ти първо се снимай по хавлия и безджапанки, да видим има ли за какво да се редим, че иначе да не се окаже че висим пред празен магазин.

Аз пари за глупости като хавлии и джапанки не давам, та нямам.

Зори Джи тъй ме е учила.

# 455
Аз се подредих.

# 456
# 457
  • София
Евенце, Евенце….

# 458
E, какво ... витрина има, хавлия няма .. ще позяпам, пък ако няма промоция ше си ходя. Чакам още 21 кандидатки да се поскубем малко.

# 459
E, какво ... витрина има, хавлия няма .. ще позяпам, пък ако няма промоция ше си ходя. Чакам още 21 кандидатки да се поскубем малко.

В тая криза, и една стига. Иначе ще ми дойде повечко да ви плащам почивката на 22. Joy освен ако мъжете ви не се бръкнат, за да си починат малко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Без хавлия, най-много по бели гащи Grinning

# 461
  • Terra incognita
Зиги ще даде на мен розовата 🌹

# 462
  • Далечният изток
На Евенцето мъжа и моя са близнаци и едни дащнииии...

# 463
  • Берлин
Зиги, моят дава мило и драго поне за седмица да си отдъхне от мен 😂 Взимаш ли ме? (Мога да пия, да се бия, ама предпочитам да пия, докато другите се бият) 😜

# 464
Некоя жабоподобна мацка да се целуваме около храсталаците, с надежда да стане принцеса?

Сори, не се сдържах. Наистина го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт