🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 375
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 525
В официалния профил на Ергенът в Инстаграм, Виктор харесва определени публикации за момичетата. А Ева под публикацията с нейна снимка отговаря на всеки коментар. На който му е интересно може да погледне. Явно е останал с лоши впечатления от някои жени там, няма да казвам кои са, за да не се приеме като спойлер. Иначе, Виктор ми харесва - не ми се вярва всичко да е сценарий, някои от реакциите му бяха доста добри, кавалер е и външността му също ми харесва. За сега. Момичетата.. Хм. Трудно ми е. Парцалесите няма какво да ги коментирам.. Най ми допадна Карина и ме е яд, че няма визитка. Дано да я дадат в някой от епизодите. Дениз в басейна се държи отвратително, нямам търпение за епизода довечера. Много искам да ги видя без грим. За мен, някои от жените бяха гримирани ужасно.

# 526
  • БГ
Изпитвам силна тревожност да не вземат да не го дадат на фона на събитията случващи се в Украйна. Ще ударя един валидол и ще стискам палци.

# 527
  • София
Все пак и бившата му е по-възрастна, може и някоя друга бивша също и да са преценили, че не е проблем. Според мен им е в рамките на нормалното разликата.

По-скоро с някоя на 20 ще им е трудно, защото са по-свити подбраните, а и той катпне е свикнал с толкова малки.

# 528
Докато чакам втори епизод на "Сеирът" влизам да споделя мнението си за Виктор. Виктор според мен не е лош, но някак не ми е харизматичен. Уж има всичко необходимо - лице, тяло, а до момента - и поведение, обаче нещо не ме грабва.
Повече би ми харесал например Петър, дето беше във "Фермата". За мен той има по-мъжкарско излъчване, по-притегателно:

Иначе познавам един подобен тип - хубав, с изобилие от женско внимание. Казваше, че търси сериозна връзка, докато бройкаше наред. Имаше скъпи вещи. В последствие се оказа, че част от тях купени втора ръка, от заложни къщи и т.н.  Joy  Но пък наистина се ожени, обикновено момиче, с което вече имат и дете. Та, може и Виктор да не търси богаташка, а наистина да иска семейство, независимо, че към момента не изглежда съвсем така.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:39 от Витаминче_

# 529
  • София
Повечето са на неговите години или на пренебрежимо повече (2 години не го приемам за разлика). Самият той изглежда по-възрастен, та добре стоят едни до други. Нека има избор, пък ако му е такъв фактор да е по-млада, пак има опции.

# 530
  • софия
За Петър и аз бих се пробвала Smile

# 531
Проблемът на Виктор за някои от нас е, че е сладникав в държанието си.Поне на екран, ама и форматът е такъв.
Ако в реалния живот е такъв, на 100% няма да ми хареса на мен.Установила съм, че и на мъжете им стават скучни жени, които са перфектни 😄

# 532
Аз се чудя има ли там поне една, която истински да го харесва. Всички са влезли с ясната цел да се рекламират.

Още след първия излъчен епизод повечето от тях сигурно са получили много предложения.

# 533
Аз се чудя има ли там поне една, която истински да го харесва. Всички са влезли с ясната цел да се рекламират.

Още след първия излъчен епизод повечето от тях сигурно са получили много предложения.
А той пък няма как да си хареса жена, ако не е в такова шоу😄
Всичко е за пари, мили мои.Реклама=пари.

# 534
На мен пък ми е интересно друго, защо предаването не е направено с обикновено момче и обикновени момичета, а само плеймейтки и такива, които са участвали в други реалити формати...
Аз съм за Александра изглежда ми най-земна и стойностна жена, която му подхожда. Дано Александра или Деница останат до финала другите са ми пълна пародия.

# 535
На мен пък ми е интересно друго, защо предаването не е направено с обикновено момче и обикновени момичета, а само плеймейтки и такива, които са участвали в други реалити формати...
То имало ли е изобщо обикновени момичета, които са се записали с мисълта да се харесат с ергена, а не да се видят по ТВ-то? Thinking

# 536
  • София
Коя жена е луда да се пусне наистина в такова тъпо състезание, като в реалния живот може да си осигури поне двама ухажори, от които да избира?

# 537
  • софия
Оставям ви една цветущо написана клюкарска статия за нашият ЕргенИн:

*Публикувам я с цел забавление

# 538
  • София
Аха, той със жени с деца не се бил занимавал....🤭

# 539
  • София
Винаги съществува опцията да поддържат връзка с него и след шоуто и впоследствие да се прас..., така де, загаджат

Общи условия

Активация на акаунт