🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 429
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 510
  • Terra incognita
Ще биде една класическа римска оргия край извора. Само мъжете са заменени с женоря.

# 511
У наше село имаме теория, че Екатерина/Катерина или там както се казва, отпадна, защото е от малцинството. 😆 Разбира се, само е теория.
Иначе всички бяха мега лъснали от жегата, не знам, толкова ли нямаха пари от продукцията да им ударят по една пудра на лицата, за да не изглеждат, сякаш се разтапят.
Нямам търпение за довечера аз за скандала.

# 512
Да, и на мен ми заприлича на ромка.

# 513
Повечето участнички без грим са едно голямо нищо, посредствени. Горната го потвърждава.

Аз мисля точно обратното. Като видях промото за довечера, видях по-красиви момичета отколкото първата вечер с тези тонове грим, който при 80-90% от тях беше неадекватно подбран. А в промото видях красиви жени с момичешко излъчване. С тежък грим повечето приличат на лелички.

Не мога да си обясня каква е тази нашенска мода с този тежък грим при младите жени. От 14-15 годишни започват да се правят на маймуни. Да не говорим, че в световен план това отдавна не е модерно. Сега колкото по-естествено изглеждаш, толкова по-добре. Затова вече се ползват по-естествени цветове, така че да подчертават естествената красота, а не да сменят цялата фасада.

# 514
  • Deutschland
Майка й е руса и бяла, поне на профилната снимка във фб. Сипеше грозни коментари в страницата на предаването след отпадането й. По коментиращите де. Доколко е ромка, нямам идея. Гримът й обаче беше ужасен, според мъжа ми са я гримирали в някой час по трудово обучение

# 515
Тя имаше доста лоша кожа, която и гримът не бе успял да прикрие. Направи ми впечатление просто. С пори като кратери.

# 516
  • Варна
Като цяло проблемът е, че Ергенът е доста по-красив и интелигентен от повечето участнички.

чак пък доста...Хайде сега... Иначе да, доста по-млад е от повечето. Laughing

Още не мога да си обясня що за подбор, 50 % от участничките да са по-възрастни от него. Явно аз нещо съм старомодна...

# 517
Като цяло проблемът е, че Ергенът е доста по-красив и интелигентен от повечето участнички.

чак пък доста...Хайде сега... Иначе да, доста по-млад е от повечето. Laughing

Още не мога да си обясня що за подбор, 50 % от участничките да са по-възрастни от него. Явно аз нещо съм старомодна...
Според мен да му дали избор- от 20 до 30+… Не се знае какво му харесва 😄

# 518
  • Варна
Според мен да му дали избор- от 20 до 30+… Не се знае какво му харесва 😄

8 жени са по-върастни от него, няколко още на неговата възраст. По-младите са 6 или 7 момичета най-много. А по правило мъжете предпочитат по-млади жени от тях -  за семейство, за връзка , за майки на децата им за всичко ... Останалото е изключение. Това виждам аз около себе си Simple Smile.

Можеше и една такава като мен на 42 да му сложат, защото има и такива двойки, въпрос на вкус дето се вика ...хах

# 519
Може да е нямало желаещи кандидатки до 30г.

# 520
  • София
До 30 сума̀’ народ е намерил любовта, пък желаещи да се борят със себеподобни за салам - едва ли е имало толкова много.

# 521
  • софия
Не му пречи на Ергена, че са по-възрастни. Той нали има опит, а и няма да се жени за тях я ;дд
Взаимноизгодна сделка ще е финалният избор.

# 522
https://www.youtube.com/watch?v=gmpmnHE839Q
Дениз е доста хубава и естествена (без подобрения) за плеймейтка.

# 523
  • София
Ама даде розовата роза на една от възрастните... Много класна жена, между другото.
Самият Виктор и на мен ми е пластмасов. Аз лично на втора среща с него не бих отишла.
Ама шоуто да става...

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 10:41 от Rockstar

# 524
  • Sofia
Коментирано ли е евентуалното вкарване на Мани от “Игри на волята”?

Общи условия

Активация на акаунт