🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 432
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 375
Аз не вярвам на спойлърите, които се пишат. Всяко сайтче сега ще пише какво ли не, за да трупа трафик. Всичко е предположения и догадки. А и какво качила евентуалната победителка..и тя го прави за трафик, за да се пише за нея. Все пак за това е влезнала - реклама.
Зори не мисля, че изкарва толкова пари от дрехи и семинарчета. Най-вероятно родителите й имат пари, с които да си позволи тези почивки.

# 376
Из рубриката стари снимки на участниците:

# 377
Повечето участнички без грим са едно голямо нищо, посредствени. Горната го потвърждава.

# 378
На мен Виктория ми прилича на хищна котка,която дебне плячката си.Хем е красива,хем има нещо отблъскващо в нея.Но определено прави впечатление и според мен рядко остава незабелязана от мъжете.

# 379
Общо взето засега всичките биографии са лично творчество, рускинчето е много манипулативно, но се чудя дали няма тя да се окаже най-истинския човек, просто ръчка останалите за да се разбутва жаравата и да става шоу. Не мисля че е съпружески материал с този огромен мерак да дърпа конците, но пък е рекламна фурия и двамата може много добре да си паснат поне докато имат нужда да си бутат кариерата по нанагорнището.

# 380
  • Terra incognita
Коги майка ти бутне едно рамо на бизнеса

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 15:15 от VickyTaylor

# 381
  • София
Може ли някой да ми преведе какво е искала да каже с фразата "With a long brush train", отнасяща се до рокля?
Явно ми е слаб английският
https://zoriginter.com/wp-content/uploads/2016/11/IMG_8456-1024x768.jpg - тук арабинът сякаш е стреснат и се е дръпнал. Това е великата рокля Ориентал дилайт

# 382
Зорчето, въобще не е случаен човек
Снимки с Дилов, гмуркане, работа в ТВ
Изглежда нелепо, но явно и нея много е влече славата
Не 500 долара , ами и 15 не й струват роклите...
Поне зе мен
Не са моето
А за сертификатите й...
Кой човек с нормална работа от 8 до 17, както казват там
Ще й брой 100 долара за странните мантри, курсове и сертификати
Запълва си времето и харчи готови пари

# 383
  • Terra incognita
Може ли някой да ми преведе какво е искала да каже с фразата "With a long brush train", отнасяща се до рокля?
Явно ми е слаб английският
Нещо като шлейф ще да е.

# 384
Повечето участнички без грим са едно голямо нищо, посредствени. Горната го потвърждава.

Ако се съди по датата, би трябвало да е била на около 17 по време на фотоса.

# 385
  • София
Нещо като шлейф ще да е.
Мда, права си. Бях се приготвила да се бъзикам, защото отначало не намерих това значение. Е, поне научих нещо ново.
Нещо арабинът на тази снимка изглежда леко стреснат
https://zoriginter.com/wp-content/uploads/2016/11/IMG_8456-1024x768.jpg

# 386
Мантия искаш да кажеш....уфффф, че си...проста начи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 387
Къс шлейф е, ето:

# 388
  • Terra incognita
Смеем се, ама Зори си продава роклите в чужбина и хората са доволни:

https://www.etsy.com/listing/503839914/womens-dress-long-dress-maxi-dress#reviews

# 389
С тези 12 ревюта, едно от които отново от майка ѝ, направо ѝ повярвах.

Общи условия

Активация на акаунт