🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 883
  • 1 548
  •   2
Отговори
# 930
Направо бих се заклела, че са различни момичета. Гримът е направил някакво чудо тук! 🤯

Един басейн разлика....

# 931
  • Sofia
Един басейн разлика....
Скрит текст:

Разлика, ама каква...
Един непоискан съвет към мъжете:
Уважаеми, преди да решите, че това е жената на Вашите мечти, просто я заведете на басейн. 😊

# 932
Аз пък не разбрах... Ергенът и момите всичките в една вила ли живеят? Не, че ме интересува силно, но вчера каза на Марта: "Виж,това там е Нашата вила/имение"

# 933
  • Terra incognita
Коги след дискотека излезеш сабахлем с козите.
Един басейн разлика....

# 934
  • Sofia
А защо не дават къде/как спят,как и с какво се хранят ? Само пият 🤨
Кой знае какъв хаос е в стаите им...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:46 от Doli

# 935
  • Terra incognita
А защо не дават къде/как спят,как и с какво се хранят ? Само пият 🤨
Кой знае каква хаос е в стаите им...
Подозирам, че вилата е само за снимките, а спят и се хранят на друго място, някой среден хотел с пълен пансион.

# 936
  • SF
Аз пък не разбрах... Ергенът и момите всичките в една вила ли живеят? Не, че ме интересува силно, но вчера каза на Марта: "Виж,това там е Нашата вила/имение"

Според мен не би трябвало да живеят в една вила. Вилата се оказва един голям фризьорски салон и съблекалня. - място за съхранение на рокли и обувки.

Жената от Козлодуй с прическата от първи епизод изглеждаше като директорка на училище, а вчера като обикновена учителка по български език.
Зори ми е голям майтап.
Много излишно и зле изиграно беше окротяването на опърничавава Венета. Венета дали знае колко хубави клипчета снима Зори. Би ли й се доверила за превъзпитанието си.
"Когато тя отиде на вечеря с Кралицата, ще знае как да подреди масата."
Или с Венета се подиграват, или със Зори, или и с двете, но това не беше нормална сцена. Едва я избутах.

# 937
  • София
Боже, какви стандарти имате? Дениз е съвсем нормално, хубаво младо момиче. Чак с козите я пратиха...

# 938
Ако някой наистина е гледал чужбинските ергени, миже ли да сподели кво правят тия девойки по цял ден? Плискат се с вода в санаториума ли? 😄

# 939
Здравейте.
Да си кажа и аз моето мнение за епизода снощи:

1. Момичетата много повече ми харесаха, когато ги дадоха на следващия ден с нормални коси и нормални дрехи. Изглеждаха красиви и свежи /е, разбира се с изключения/. На първата вечер изглеждаха доста по-възрастни с тези прически, грим и тежки рокли, с които ги бяха "наконтили". Примерно тази, която Виктор целуна /Людмила/, с пусната коса ми хареса много повече, отколкото с този кок, с който приличаше на лелка. Александра пък без грим в басейна беше очарователна.

2. Скандала в басейна - колкото и да не харесвам Дениз, и да харесвам Александра, няма как да си изкривя душата и да не призная, че определено Александра я провокира. На много хора не им е приятно да ги пръскат постоянно с вода. Освен това Дениз няколко пъти я помоли в началото културно да спре да я пръска, но Александра продължи. Дали го направи нарочно, за да я провокира да избухне пред камерите /психолозите го умеят много това/ или просто си е такава не знам, но определено за мен не беше права. И въпреки това, като бяха без грим, Александра определено изпъкна - наистина е много свежа, красива и лъчезарна.

3. Срещата на Виктор с Марта според мен не мина добре. Много грозно впечатление ми направи това, че тя не спря да говори за бившия си мъж и то с такава любов. Ясно е, че още го обича и ревнува, и се е записала в предаването просто, защото е на вълна да трупа преживявания и тръпки, а не за нещо сериозно.

4. Определено мисля, че дамата /май Теодора се казва/, която прекъсна срещата на Виктор с Деница се изложи. Видя се, че на Виктор му стана неприятно, че ги прекъсват. Според мен му беше много приятно да си говори с Деница. И за нея смятам, че без грим определено изглежда по-добре. Гримът доста я състарява

5. Когато двете мацки - Куку и Пипи /Дениз и Габриела/ налазиха Виктор беше много грозна гледка. В един момент се виждаше, че той се чувства некомфортно в тяхната компания. Даже започна да ги подиграва тънко, ама те нали са доста плитки и простички милите, та изобщо не схванаха, че им се подиграва

6. Зоница е потресаващо плашеща. Особено, когато седна да си говори с Виктор - на моменти изглеждаше стряскащо.

7. Венета ме радва. Много е .... натурална, първична и първосигнална. Не мисля, че е лош човек. Имам такава приятелка като нея - каквото мисли веднага й е на устата. Такива хора според мен не таят злоба или някакви подмолни мисли. Ще й е трудно да се научи да бъде по-сдържана. Единственото, което ме дразни е, че понякога леко забива в ромски акцент. В смисъл, на моменти ми звучи, като циганка

8. Радостина ми направи добро впечатление на срещата й с Виктор. Мисля, че тепърва ще показва много по-добра страна от тази, която показа във визитката си.

9. Ева - вчера изглеждаше покъртително. Сериозна конкуренция на Зорница по визия.

10. Гергана също беше много красива вчера. След Александра, тя най-много ми хареса.

Връщам се да ви чета

# 940

Ако трябва да съм честна много добре си изглежда момичето на басейна. Една идея мигли и липсват само, но и това може да се приеме за индивидуалност. На дясната снимка е като всяка втора трета с филтри от Инстаграм.

# 941
  • софия
Не защитавам и не харесвам Дениз, обаче без грим има вид на младо момиче, каквото всъщност е.
Някои девойки бяха гримирани дори и за басейна.
Малката Вики не е за там изобщо.
Бонбоната ми простее точно толкова, колкото и Венета.
До сега дават само едни и същи муцуни, половината все едно са там за пълнеж. Което не е лъжа де Smile

# 942
  • Terra incognita
Боже, какви стандарти имате? Дениз е съвсем нормално, хубаво младо момиче. Чак с козите я пратиха...
Може би имаме различни мнения. Аз я намирам за типипно селска физиономия.

# 943
Има състезания в другите "Ергени". Някои групови срещи са разговори, но повечето са игри. Някои са спортни, като футбол, баскетбол. Имаше детски рожден ден, на който участничките трябваше да украсят за партито и после да забавляват децата. Като бяха в Торонто поканиха известен комедиант и всеки трябваше да направи шеги за другите. Имало е и писане на стихове. В последния епизод бяха в Хърватска и там една рицарка им разказа как от векове жените защитват земята им наравно с мъжете. Облякоха ги и тях в рицарски дрехи заедно с ергенина и имаше състезание за сила и издръжливост.
Победителката обикновено печели време насаме с ергена.
А когато е отбор срещу отбор, победилият отбор има афтър парти с ергена вечерта, а победените си стоят в къщата.
Тези състезания са доста забавни всъщност и се опознават даже повече отколкото при партитата, защото обстановката е по-непринудена.
Даже и при единичните срещи ходят да правят нещо - хайкинг, катерене, пазаруване, музей, разходка с файтон... не седят в градината да си говорят.
Надявам се и в българския вариант да ги има тези неща. Иначе ще е много скучно само да си говорят.
Ако някой наистина е гледал чужбинските ергени, миже ли да сподели кво правят тия девойки по цял ден? Плискат се с вода в санаториума ли? 😄
Имат доста свободно време. Поддържат се с фитнес, сприятеляват се, понякога снимат тези коментари които правят все едно зад кадър. Те не се снимат веднага, даже може и седмици след това, въпреки че уж коментират успоредно.
Понякога канят момичетата ако искат да седнат на диваните и да си говорят за каквото искат и после използват някои от тези кадри. Не е задължително обаче да го правят.
Момичетата нямат нито телефони, нито интернет, изолирани са, така че наистина имат свободно време.
Обаче пък като се снима е продължително. Първата розова церемония е до 7 сутринта, защото между всяко даване на роза препозиционират камерите и това отнема време. Следващите церемонии на розата са с по-малко участнички, но пак се снимат до 2-3 през нощта.
Затова и писах по-нагоре, че начинът на снимане допринася за шоуто.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:49 от Opossum

# 944
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Относно Александра искам да си кажа, че работя в тази сфера и повечето психолози имат огромни личностни проблеми. Аз затова им нямам доверие като знам личните им драми. Не, мерси 😀

Да си чувствителен и да не криеш чувствата си е признак на здрава психика, а не обратното
И да, личните проблеми обикновено влияят при избора на тези професии- тези с болни родители или роднини- към медицина, онези с интерес към самоанализ- към анализа

Но само хора, които не се притесняват от чувствата си, могат да помогна на други
и само такива минали през проблем, могат да помогнат на друг

Хора без проблеми или с подтисната ччувствителност или твърди и безпардонни не биха могли да бъдат добри психолози или аналитици

Общи условия

Активация на акаунт