🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 344
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Дами, давам моята червена роза на целия форум. Просто от симпатия. Simple Smile Поначало всеки един интернет форум е много по-забавен и колоритен от сухото/режисирано медийно съдържание. Както се казва - живият живот. Simple Smile

А иначе, като гледам предаването и участниците, си мисля, че ако човек не съобразява мечтите си с реалността, тоест не знае какво точно търси, накрая се сприятелява със самотата. Но пък винаги има надежда. Дано всеки да открие щастието, от което има нужда, а тези, които го имат, да го съхранят.

# 961
Пак гледах промото за довечера.. мадамата, която е на среща с Виктор май е Александра, по устните ми прилича на нея.
А за малкото Вики ми става мъчно, явно някоя хиена я е захапала с неудобен въпрос пред Виктор..

# 962
И на мен ми е интересно защо толкова Марта набляга, че е висяла на площадките. Ми всяка нормална майка до 6-7 години виси там. Някои даже и работят Joy подхващат къщната работа и оправят мъжа си вечер. Не е нещо невъзможно. Нито изключително. Особено за жена, щастлива с безгрижната си безработица.

# 963
Единственното , което ще кажа е че повечето момичета определено не могат да се изразяват правилно. Липса на речников запас, притеснение или нещо друго...незнам, но са като глупави кокошки, наобиколили петел!
Чесно, чудя се дали да продължавам да го гледам.
Защото само говорят 😁 Ако трябваше и да пишат, публично, сигурно щеше да е фраш и с правописни грешки 😜

# 964
  • София
Само дано стихове не пишат...

# 965
  • София
Давайте да залагаме коя ще хвърчи довечера. 😁
Явно тези по-срамежливите летят, търси се сеира. На Сид жена му, дето е с хемороид вместо устни + гаджето ѝ Дениз ще останат, макар че ако аз бях Виктор, щях да изгоня едната, да видя другата как ще се представи сама.
Аз залагам на таз Гергана. Вчера на церемонията на розата се заслушах в имената и ги загледах. Ами точно тя, и момичето със шпагата, което си тръгна, с нищо не се бяха проявили..

# 966
  • София
Давайте да залагаме коя ще хвърчи довечера. 😁
Явно тези по-срамежливите летят, търси се сеира. На Сид жена му, дето е с хемороид вместо устни + гаджето ѝ Дениз ще останат, макар че ако аз бях Виктор, щях да изгоня едната, да видя другата как ще се представи сама.
Аз залагам на таз Гергана. Вчера на церемонията на розата се заслушах в имената и ги загледах. Ами точно тя, и момичето със шпагата, което си тръгна, с нищо не се бяха проявили..

Според мен ергенът не си избира кояо ще изгони, а му казват предварителни коя да си тръгне и така, за да става шоу. Габриела и Дениз ще ги гледаме в топ 10, да не кажа топ 5. За толкова глупави ли ни взеха с тези предавания, с които ни заливат последно време, че не мога да разбера, ама то не те, а ние сме тези, които искат да гледат сеир. Laughing

# 967
  • София
Не мисля, че Марта задължително още е влюбена в бившия си, просто той е единственото, което е познавала от малка, и ми изглежда като малко момиченце, което се възхищава на баща си. Не знае и как да се държи с друг мъж, свикнала е да е под нечие крило, и съответно не намери друга тема с Виктор, не знаеше какво да го прави. Нейният живот е бил мъжът и детето, просто е доста обедняла като личност. Искаше ми се да чуя нещо за изкуството, но явно е било повече за визитката, отколкото истинска страст.

Относно Александра, дори добър психолог не може, няма как и не трябва да е в терапевтичен режим 24/7. В свободното си време и терапевтите са нормални хора, те също имат чувства и емоции, и абсолютно правилно беше изказването на Александра в това отношение. Спорът не разбрах много добре как точно започна, че много лош звукът на този басейн. Но и Александра имаше вина, за сметка на което пък Дениз я заля с неудържима простотия. Александра излезе по-добре от цялата работа, но не невинна.

# 968
По принцип не коментирам външния вид на хората, но Зорница с тези зъби, нос и това Р, трябва да го оправи, въобще не звучи секси, това е най-ужасно произнасяното "Р", което някога съм чувала.

# 969
Пак гледах промото за довечера.. мадамата, която е на среща с Виктор май е Александра, по устните ми прилича на нея.
А за малкото Вики ми става мъчно, явно някоя хиена я е захапала с неудобен въпрос пред Виктор..
Александра и тя си е правила устните, нали?

# 970
Полина, Гергана, Теодора, че и Ния Косара... изобщо нямам впечатления от тези девойки. Според мен ще си тръгне една от тях.

# 971
Здравейте, записвам се и аз в темата . Изгледах първи епизод с малко закъснение и  по- късно днес ще погледна втори.За сега Радостина ми хареса най- много, а Габриела ми е най- антипатична. Ще видим как ще е за напред.

# 972
  • София
Полина не съм я чула думичка да обелва Grinning Малко ми куца как се развива предаването. Първите две вечери да си заминат две момичета. Не трябва ли малко време поне с всяка да прекара известно време? Записала се нашата на кастинг, приели я, представила се е на килимчето и хайде да си ходи.. Дори визитките не им представиха. Статисти до статиста.

# 973
  • София
Радостина вчера ми направи добро впечатление. В началото нещо не я харесах.

Полина ми прилича малко на травестит, бях я забравила. 😁🤦🏻♀ Може и тя да си ходи, да. Не обичам да съдя хората по външния им вид, обаче то е фон дьо тен, то е чудо, замазана косата назад с гел…

Скрит текст:

# 974
Александра и тя си е правила устните, нали?
така ми се струва, доста са плътни, чак необичайно.

Общи условия

Активация на акаунт