🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 349
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 005
Изчетох ви, сега да се изкажа и аз. 😃 Вероника - ужас! Какъв поглед му вкара на Виктор като се сбогуваше с другите момичета. Тръпки ме побиха. В лице изглежда много състарена, ужасна кожа.
Елвира - потънах в земята от срам докато я слушах да си чете стихотворението, което цял ден била репетирала! Смятай, ако не беше! Зорница - хм, все повече ми е анти тази жена, не исках само заради външния й вид да я съдя, но и като поведение ми е ту мъч. Марта - обича си мъжа и това е. Ясно е, че не са си говорили за това цял ден на яхтата, на нас ни беше показана точно тази част от разговора им в подробности - ама спести си детайлите, че е уникален мъж и щял да одобри Виктор. Кой, по ягодите, нормален мъж ще иска такова нещо от бившия на потенциалната половинка?! Тя е добре, докато не си отвори устата. Дениз и Габриела - леко поведение, грам не ме изненадаха. Теодора - все нахилена, чак като говори се смее и рядко разбирам какво казва. Гергана ми хареса на външен вид, но ми се струва лигла. Карина - каза няколко думи и не останах очарована. Весела - какъв тежък грим за толкова младо момиче, хич не й прави услуга. Ева - грам не ми харесва, особено с вечерната рокля и грим ми беше като от някое фрийк шоу. Радостина - не дадоха за какво си говорят, само накрая каза, че много се притеснявала, че червилото й се било размазало и дали очната й линия била добре. Можеше да му го спести на Виктор.
Все още само Ергенът ми харесва. Очаквах по-интересен втори епизод, но уви. То с този каст май няма какво толкова да видим. Но ще гледам предаването, все още имам надежда, че като останат по-малко на брой жени ще е по-интересно.

# 1 006
  • София
Някой, който е гледал някой чуждестранен сезон, може ли да сподели дали така си го привикват ергена настрани за индивидуални разговори?
Или тук всички видяха от Венета, която първа се престраши и си го дръпна? 😁

# 1 007
Да бе, и аз това се зачудих - на всички "им светихме" на разговорите, само с Радост/ина не показаха за какво се  хихикат.
Не е честно така! Joy

Иначе въпросната и мен ме изненадва, приятно до момента, спрямо какво очаквах от визитката й - то силикон, то претенции, а сега - мълчи и изглежда (почти) умна. Не се бута, не се показва като нахална. Допада ми това й поведение.

# 1 008
Тя още първата вечер се държа нормално, та нищо чудно във визитките по-нормалните участнички да са били побутнати по сценарий да плямпат каквото им е казано,за да има интрига Grinning

# 1 009
Коментарите тук са толкова цветни и приятни за четене, че е по-добре да се четат първо те, а после може и да се върне епизода да се види... Снощният едва го изтърпях.../той епизода си е наред, но участничките са вземи едната-блъсни другата, с малки изключения/. Подбрани по критерии "високо самочувствие - голяма простотия - липса на интелигентност". Малката Виктория ми е симпатична, държи се възпитано, тиха и обрана. Може и да е сценарий, може и да прикрива същността си, но по-скоро е такава ми се струва. Дениз кой кога е решил, че е красива и я е пуснал по подиумите ... По друга "красота" са я оценили явно ... Марта е хубава, естествена, но и сякаш е забравила как се държи дама на първа среща с мъж, който иска да очарова... Разбираемо е, заради начина й на живот, който тя представи. Чудя се да коментирам ли скандала в басейна, Александра не успя да се справи със злобното и просто нещо. Очаквам с нетърпение Зори да качи Виктор на "свойта ладия лека", че тя е със сериозни умения People Rowboat

# 1 010
Не забравяйте, че все още има и немного умни хора, които поне знаят кога да мълчат.

Иначе въпросната Радостина, че и Зорница, и Вероника никога не съм ги виждала, а са ми съгражданки (изпитах срам от този факт още в първия епизод).

Иначе за размазаното червило - на мен ми се струва, че Радостина куцо се опита да намекне на ергена, че един вид ще излезе, че са се целували.

Наборката Бонбонова се държи много инфантилно и нелепо; при комплимента за грима, роклята и цялата визия, тя се излензи с "Така ли мислиш?" Не, че нещо, но определен тип кокетничене подхожда на по-малките момичета, естествено им идва. От един момент нататък започваш да олекваш, като се държиш по този начин. Друг е въпросът, че изначално като си лек, накъде да олекнеш, нали...

# 1 011
  • София
Изгледах интервюто с Вероника.
Стори ми се, че има защо да не е получила роза.

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/zashto-instruktorkata … a-ot-ergenat.html

# 1 012
Наборката Бонбонова се държи много инфантилно и нелепо; при комплимента за грима, роклята и цялата визия, тя се излензи с "Така ли мислиш?" Не, че нещо, но определен тип кокетничене подхожда на по-малките момичета, естествено им идва. От един момент нататък започваш да олекваш, като се държиш по този начин. Друг е въпросът, че изначално като си лек, накъде да олекнеш, нали...
Тя и на 50 ще се държи така... след като си е изпила Лексотана.

# 1 013
Значи не само мен са ме побили тръпки от погледа на Вероника снощи. Много психопатско изглеждаше... А днес в интервюто беше много зле с много беден изказ. Във формата я представиха като инструктор по аеробика, а се оказа, че сега е танцьорка по нощни клубове.

Предполагам, че днес ще си тръгне Полина, Весела или Карина.

А за срещата довечера,
Скрит текст:
се вижда в промото, че е Александра. Не може да се сбърка челюстта й.

# 1 014
  • гр.София
Радостина харесах още от влизането- заради зелената рокля и краката в нея. В лице ми е грозновата, но от визитката ,след началното "аз,аз, аз...",също ми стана симпатична,когато мина на доматите и семейството си. Някой пусна по- назад сайта й. На някои снимки е самата тя.

Спомена,че обича да се гмурка и да кара ски,таман е за ергена.

# 1 015
  • Terra incognita
Аз все още не мога да си намеря фаворитка.

# 1 016
Момичета, смяла съм се от сърце със Зори и нейната мухичка в косата.
Било ултра, мега романтично... Е по-малумно нещо не бях чула.И ако това смята за романтично...
Мартина ми хареса в началото, но без грим сякаш доста безлична, а и на първа среща да не спираш да говорих за бившия си, е не, мерси

# 1 017
Кой е онлайн магазинът на Радостина?

# 1 018
Не мушичка, а животинче в косата.. Евентуално с крила, щото излетя Joy
Онази пък със стиховете... Няма ли нещо по-смислено с което да го впечатлят тоз ергенин?! Така сме на ниво - 1 клас, с лексиконските въпросчета, животинчета, стихчета.... очаквам и рисунки. 😁

# 1 019
Сега се замислих коя ми е фаворитка... трудна работа.
Все още не знам особено много, но са ми симпатични Карина, Вики и Виктория. От тези, които се включваха сякаш от Радостина ми останаха най-позитивните впечатления.
И за ергена не разбрах особено много.
Липсват ми повече ситуации всички заедно - може би някакви игри, задачки или нещо подобно. Те само си говооорят, говорят. Той с по една по цял ден, другите се чудят какво да правят и си чешат езиците.
Дано е по-динамично занапред.

Общи условия

Активация на акаунт