Елвира - потънах в земята от срам докато я слушах да си чете стихотворението, което цял ден била репетирала! Смятай, ако не беше! Зорница - хм, все повече ми е анти тази жена, не исках само заради външния й вид да я съдя, но и като поведение ми е ту мъч. Марта - обича си мъжа и това е. Ясно е, че не са си говорили за това цял ден на яхтата, на нас ни беше показана точно тази част от разговора им в подробности - ама спести си детайлите, че е уникален мъж и щял да одобри Виктор. Кой, по ягодите, нормален мъж ще иска такова нещо от бившия на потенциалната половинка?! Тя е добре, докато не си отвори устата. Дениз и Габриела - леко поведение, грам не ме изненадаха. Теодора - все нахилена, чак като говори се смее и рядко разбирам какво казва. Гергана ми хареса на външен вид, но ми се струва лигла. Карина - каза няколко думи и не останах очарована. Весела - какъв тежък грим за толкова младо момиче, хич не й прави услуга. Ева - грам не ми харесва, особено с вечерната рокля и грим ми беше като от някое фрийк шоу. Радостина - не дадоха за какво си говорят, само накрая каза, че много се притеснявала, че червилото й се било размазало и дали очната й линия била добре. Можеше да му го спести на Виктор.
Все още само Ергенът ми харесва. Очаквах по-интересен втори епизод, но уви. То с този каст май няма какво толкова да видим. Но ще гледам предаването, все още имам надежда, че като останат по-малко на брой жени ще е по-интересно.