🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 334
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 020
Май ще погледам още някой епизод и до там. Скучничко става.
Момичетата без грим са по-симпатични, с изключение на Дениз.
Тази Теодора ми е позната от някъде. Дали и тя не е участвала в друго предаване? Някой ако се сеща да подсказва.
Роклите с малки изключения не ми харесват, хеле пък този чувал, който облече Марта на вечерята. Ужасна беше!

# 1 021
  • Terra incognita
Аз не разбрах тази рокля от къде се взе? Той й я подари за вечврята? Доста евтинджоска продукция. Щяха да намерят по- хубава от първия срещнат турски пазар. Явно е подготвена предварително, съшита от старите комбенизони на бабата на продуцента.

# 1 022
Момичета, смяла съм се от сърце със Зори и нейната мухичка в косата.
Било ултра, мега романтично... Е по-малумно нещо не бях чула.И ако това смята за романтично...
Мартина ми хареса в началото, но без грим сякаш доста безлична, а и на първа среща да не спираш да говорих за бившия си, е не, мерси
Това с мухичката  беше сууупер нелепо. Тя така се превъзнесе колко било романтично и как излетяло това жинотинче, че все едно са гледали да излита някой феникс от пепелта,а не някоя муха  Joy

# 1 023
Много е трагична тая Вероника. Гледах и аз интервюто тази сутрин и тя 2 приказки не може да свърже и гледа много странно към водещата.
Относно Марта, харесваше ми най-много от всички, но след срещата им вчера не ми направи добро впечатление как говореше само за бившия си, за мен това бе излишно. И като цяло не мисля, че имаше какво толкова да си кажат, освен, че било много красиво наоколо. Нямаше химия според мен.
Като видях какво ще става в днешния епозод се хванах за главата колко са нестабилни психически всички участнички там и колко комплекси има в тях.

# 1 024
Тъй като разгледах профила на Александра и се сетих от къде ми е позната. Декември месец беше, когато прибирайки е от работа слушах предаването Пресечна точка по радиото. Там чух освен Ники Кънчев и Светльо /от Хиподил/ един много приятен женски глас. Не помня тогава на кого я припознах, но като се прибрах си включих предаването само за да видя, коя е жената с хубавия глас. Естествено не ми беше позната като визия. Но сега разглеждайки инстаграма ѝ видях, че всъщност цяла седмица е била гост в предаването. Сигурна съм, че е от хората, с които ще има какво да си кажеш.
Знаех си, че и нея съм я гледала някъде.

# 1 025
  • София
Дениз, че е проста и невъзпитана, така е, но и Александра не й отстъпва. Въпрос на елементарно възпитание е  като ти каже някой, че не му е приятно да го пръскаш да не го правиш, а  не да се връткаш като примадона и да отвръщаш, че ще правиш каквото си искаш. Що за възпитание и такт от тази уж психоложка ...

# 1 026
  • Terra incognita
Последните години националните телевизии такива психоложки ни натрапват, че страх ме хваща.

# 1 027
Всички са като в детската градина, а и свалките им такива.

# 1 028
Сега изгледах 2 епизод (благодаря, Мари Мар, страхотна си, както винаги).
Ергенът - готино е момчето,  още се стяга, но гласът и усмивката компенсират.
Дамите:
Александра - малко Ани Салич, малко Джулия Робъртс (широката уста и усмивка) на вид, умерено поведение, но без да е в миманса. Неслучайно опитната Денис се заяде с нея,  отчита я като конкуренция. Не реагира добре на провокацията,  нормално, знае,  че е на показ, пък и, явно, не е нагло-конфликтна.
Виктория - опитна пред камера,  опитва да изпъкне, за сега за мен неуспешно.
Елвира -  нали тя беше със стихотворението?! На вид зле, поведение - зян.
Екатерина - тип селска хубавица, присъствие - съответстващо.
Венета - Софи и на вид,  и като общуване, мисля, че е отработено, знае, че така печели симпатии.
Зорница - аз харесвам много такива пъстри птици. Не е хубава,  но е с индивидуалност, запомнящ се вид. Впечатлена съм от размаха на изпълнение на идеите си, абсолютно разнопосочни желания, които, обаче,  е привела в изпълнение. Е,  не всички (пеенето) много ѝ пасват, но тя си се е изкефила. Харесвам я.
Деница - тъжовна физиономия, грим, положен сякаш за първи път опитва, не знам защо ѝ се приписва интелигентност, не я е изявила по никакъв начин. Той, според мен,  я толерира не защото я харесва, а защото е сиво врабче и я покровителства.
За Дениз и.. забравих ѝ името всичко сте казали, подкрепям.  😁

# 1 029
  • гр.София
Кой е онлайн магазинът на Радостина?
modern.bg

# 1 030
след вчершаната серия отказвам да гледам повече !

# 1 031
Снощи претърпях буря от емоции,така да се каже,направо ме удари в тях.Първо на стихотворението ме побиха тръпки,изпитах неудобство и после избухнах в смях по въпроса за пчеличките.После,Зорито ме довърши с урока по етикет и ме закопа с животинчето,което излетя и беше толкова романтично.
Имам вече партизански имена за някои дами-Марта Уникалната( всичко беше уникално и готино почти като бившия)
Зори Дамата( да ме прощава Мария) -тази има дипломи за всичко,евала.
Бонбона Депресията,не знам ако и на “участия” така я кара на рев,тарифата ѝ е скъпа даже 🙈
Венета Любимката,казах ви аз,че е симпатяга. Ако намали алкохола,поеме въздух и спре за миг ще е екстра! Наистина ми е симпатична,крайно незлоблива и не е тъпа,малко невъзпитана и невъздържана е само.
На другата крайност ми е Дениз,много противна и бая грозновата.
Ревизирам си мнението за Александра,обиграна и неискрена е.
Момичето с целувката изглежда много млада и симпатична без грим и с пусната коса,но е голяма оса.
Деница без грим има по -меко излъчване,но пак изглежда по-възрастна. Мисля,че е чуствителна и възпитана дама.
Полина,Весела и едно високо  момиче с хубава розова рокля мисля,че ще са следващите изгонени.
Малката Вики не е за този змийски сбор,нито за тоЗ ергенин,да си върви при наборите. Добро дете ми се вижда.
Иска ми се да кажа и няколко думи за темата. Тук обсъждаме предаването,нали? Каквито участниците,такива и коментарите. Съжалявам за по-чуствителните дами. Гледаме ЕргенИНЪТ БГ,може в американския формат да е едно,но тук е друго 😀.

# 1 032
Някой, който е гледал някой чуждестранен сезон, може ли да сподели дали така си го привикват ергена настрани за индивидуални разговори?
Така е. Понякога той си извиква някоя да поговорят.

# 1 033
Екатерина - тип селска хубавица, присъствие - съответстващо.
Да не би да бъркаш името? Това е Екатерина, тя си тръгна, не отразих никакво присъствие, за да си направя изводи. Хубавица...?
Скрит текст:

# 1 034
Марта, според мен няма особен житейски опит към момента, различен от мъж/щерка. В същото време знае, че е хубава жена и не би се натискала по модела на Денис,Бонбонова.
Дали е говорила само за мъжа си или само това са дали, не е ясно, но определено не изглеждаше като затворена страница от нейният живот. Тя си е “дала” цялата младост на изграждането на семейство, знае какво е да си омъжена и да имаш дете. Спомена, че не се е наживяла и в момента прави неща, които преди не е имала възможност, едва ли иска кой знае колко сериозна връзка. Ще им се разминат пътищата това в ясно…

Общи условия

Активация на акаунт