🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 342
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Пак гледах промото за довечера.. мадамата, която е на среща с Виктор май е Александра, по устните ми прилича на нея.
А за малкото Вики ми става мъчно, явно някоя хиена я е захапала с неудобен въпрос пред Виктор..
Александра и тя си е правила устните, нали?

Как може изобщо да се чудиш Grin

# 976
  • Terra incognita
Според мен определени момичета стоят в сянка не защото не взимат участие, а защото се следват определени сюжетни линии, които не включват тях, т.к. са само за пълнеж. Участията с тях се изрязват за сметка на други участнички.

# 977
Ама Ева все едно са я сменили, явно много добре са я гримирали за началото. Сега нос, уста, чудооо:

# 978
Търновката ме изненадва мен. Във визитката голяма кифла ми се видя, а пък сега една така обрана, на ниво се държи...

# 979
  • Terra incognita
Кой това?

# 980
За довечера залагам, че точно Полина ще си тръгне. А и ако следвам мойта логика, че първи си тръгват тези без визитки, то тя е една от тях.

За скандала на басейна - винаги ми е било чудно когато съм на басейн, река, море и някой, който е в мокрото иска да не бъде мокрен... Разбирам Дениз да беше на някой шезлонг, настрани от басейна и да е пръскана нееднократно от Александра /а не вярвам тя да го е правила нарочно, просто се е забавлявала с други момичета, но Дениз нея си е нарочила/, тогава е напълно логично да изискаш да не те мокрят. И тези обиди, че Александра никаква психоложка не била - момичето не е на работа и не е настроено да работи, а да се забавлява.
Тъй като разгледах профила на Александра и се сетих от къде ми е позната. Декември месец беше, когато прибирайки е от работа слушах предаването Пресечна точка по радиото. Там чух освен Ники Кънчев и Светльо /от Хиподил/ един много приятен женски глас. Не помня тогава на кого я припознах, но като се прибрах си включих предаването само за да видя, коя е жената с хубавия глас. Естествено не ми беше позната като визия. Но сега разглеждайки инстаграма ѝ видях, че всъщност цяла седмица е била гост в предаването. Сигурна съм, че е от хората, с които ще има какво да си кажеш.

# 981
Болярката ...Радостина ли да беше, не помня името..с червената рокля на снимката, зад Габито в дясно отзад...

# 982
Скандалът между Денис и Александра ми се стори доста пошъл и грозен, но в действителност първоначално Денис помоли Александра най-учтиво ако ще пръска да и каже за да излезе, от там Александра и отговори по начин, който провокира този конфликт.
Ако имаше поне един разумен от двете страни нямаше да протече по този начин диалогът.

# 983
"Ще съжаляваш!"- "Няма"- "Ще съжаляваш"-"Няма"-"Ще съ-жа-ля-вааааш"- "Не"- "Ама казвам ти, ще съжаляваш" - "Остави ме на мира" - "Ще съжаляяяяяяваааааш!" ..... Вече мисля да гледам без звук.

Аз продължавам да недоумявам защо Марта продължава да нарича дъщеря си "щерка".
Беден речник и то предимно жаргон, разочароващо спрямо потенциала който има и нула усилие да направи нещо с него. Освен това май е ужасно притеснена в кадър и буквално си глътна граматиката.

# 984
Искам да си тръгне Марта или Людмила.
Залагам, че ще си тръгне Полина или Ния - Косара (то име и чудо). На малкото Вики не й е там мястото. Прекалено безинтересна, висока, дава вид на девствена.

# 985
Александра взе да ми става анти... истинската й същност е глезанка..иска да я обожават харесват, понеже има приятна външност, а Хайрулата това я дразни и затова я напада...Тя си го каза...
Ами остави я да е център.. така ще се представи пред зрителя...
И двете злобееха, но едната по просташки начин.
Ще се окаже, че Венетка е най искренна..
Радостина ще се разгърне, ако я оставят
Във визитката ми хареса, че градинарства, отглежда доматки..не се присмивам, винаги съм искала да имам моя градина и да си садя каквото ми е кеф Simple Smile Много успокоява и зарежда това, като хоби🌷🌷🌷

# 986
Вчера, след ужаса с Украйна и натоварващият бг сериал по Нова от 8ч., Ергенът ми дойде като мехлем. Ами любимото ми предаване е!
Тази със шпагата ме потресе повече и от гащите. Гащите ми бяха очаквани от тая персона, ама шпагата - шок. Тъй че не съжалявам че си тръгна, то много пълнеж има. Зори и Венета са ми любимки, внасят свежест, без тях ще е скука.

# 987
"Ще съжаляваш!"- "Няма"- "Ще съжаляваш"-"Няма"-"Ще съ-жа-ля-вааааш"- "Не"- "Ама казвам ти, ще съжаляваш" - "Остави ме на мира" - "Ще съжаляяяяяяваааааш!" ..... Вече мисля да гледам без звук.

Аз продължавам да недоумявам защо Марта продължава да нарича дъщеря си "щерка".
Беден речник и то предимно жаргон, разочароващо спрямо потенциала който има и нула усилие да направи нещо с него. Освен това май е ужасно притеснена в кадър и буквално си глътна граматиката.

Ефи, ама как без звук ... Worried Ще изтървеш толкова смислени диалози ... Sweat Smile
Не знам Марта какво толкова е превъзнасяна в темата от началото на предаването. То се вижда, че е празна, празна, празна. Тя 15 години лежи в къщи и по пейките в градинките и какъв разговор мислите е в състояне да проведе на 16-тата, когато решила отново да живее. Рисуването беше само повод да не е с празна визитка, пък не могат да снимат "щерката" (в качеството й на единствено занимание). Ако я питат дори елементарен въпрос за картини, художници, техники - убедена съм че бъкел няма да знае.

# 988
Шпагата обясни в "Преди обед", че така искала да покаже, че с Виктор имали допирни точки Grinning Водещата гледа стъписано и добре, че после девойката допълни, че имала предвид спорта, а водещата вика: "Ааа ами може би трябваше да му разясниш малко повече", а Вероника: "Ами той не ме е питал". Загубени в превода пак Grinning

# 989
Искам да си тръгне Марта или Людмила.
Залагам, че ще си тръгне Полина или Ния - Косара (то име и чудо). На малкото Вики не й е там мястото. Прекалено безинтересна, висока, дава вид на девствена.
Как така прекалено висока? Някой да не би да си избира колко висок да бъде. Плоско изказване.
На мен ми е симпатична - възпитана, обрана, нежна.

Общи условия

Активация на акаунт