🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 312
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 035
Във ФБ разконспирираха Гергана, че лъже за годините си.
Ето статия от 2017, в която се споменава, че е на 24:
Скрит текст:
А в страницата на БТВ(от тази година) първо са писали, че е на 26...
Скрит текст:
...после на 24:
Скрит текст:
В действителност е родена 1992 и е на 30 години. Joy Смятайте колко реална е възрастта и на госпожа АЕЦ.

# 1 036
  • Берлин
Аз на АЕЦ давам 45+

# 1 037
Винаги съм се впечатлявала като някой говори за децата си като "щерката", "дъщерята", "сина", без принадлежност, звучи ми като предмет, не го разбирам. А тая жена, по никакъв друг начин не нарича дъщеря си, освен щерката, все едно е някакъв досаден придатък към нея.

# 1 038
Тя пък Марта не разбирам що го изтъква постоянно като аргумент"ами гледах дете и семейство и не съм се наживяла" и сега ѝ се полага да се юрне по купони и дискотеки ли? Инфантилно!Ами да си живяла когато му е било времето. За мен не са много логична картинка лелички по на 40(тя не е далеч от тях:)) и 50 г по дискотеките. Живее се и по друг начин - театър, кино, клубче, пътувания. Но всекиму според капацитета и вкусът към живота, предполагам.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:13 от Amber*

# 1 039
Изводът от случая Марта е ,че не е добра опция голямата възрастова разлика - след 10 години пропастта става фрапираща и различията непреодолими.

Освен това е голяма грешка в най-активните години това нищоправене, ставаш неадекватен и скучен. А годините не се връщат.

# 1 040
Венета вчера ми заприлича на нещо между Ити и Жокера. Такава гадна уста като е без червило, ужас. И в челюстта и скулите има нещо гадно.

# 1 041
Ще цитирам класикът и ще кажа-просто ѝ се живучка! Всъщност подозирам,че не е била затворена вкъщи 15-16 години и тогава си е живяла,но не точно както би могла ако е свободна. Моя позната,за 2 години свали 40 кила,разкара мъж ѝ,извика майка ѝ да гледа децата и яко го удари на живот. Моя възраст е,на около 50,вика,че по-щастлива не е била никога.

# 1 042
Екатерина - тип селска хубавица, присъствие - съответстващо.
Да не би да бъркаш името? Това е Екатерина, тя си тръгна, не отразих никакво присъствие, за да си направя изводи. Хубавица...?
Скрит текст:
Права си, благодаря. Теодора съм имала предвид. Нали тя се притесняваше за червилото, сакън да не си помисли някой, че я е целунал. Доста "тънко" подсещане.

# 1 043
Екатерина - тип селска хубавица, присъствие - съответстващо.
Да не би да бъркаш името? Това е Екатерина, тя си тръгна, не отразих никакво присъствие, за да си направя изводи. Хубавица...?
Скрит текст:
Права си, благодаря. Теодора съм имала предвид. Нали тя се притесняваше за червилото, сакън да не си помисли някой, че я е целунал. Доста "тънко" подсещане.

Радостина  (тази с доматките в двора) се тревожеше за червилото и очната линия.
Но не дадоха целия разговор и така извадено от контекста действително звучеше странно.

# 1 044
  • Sofia
Какво пее Гергана,попфолк ли?
Като актриса къде е играла?

# 1 045
Причиних си психотравма с видеото на Вероника от сутринта. Е, няма такава мъка! Откъм изказ, дефицит на лексика, ужасна напрегнатост на изражение в тяло и лице....Плюс едно странно фамилиарничене от нейна страна към водещата. Деси -Аз не те забелязах там/вероятно в калабълъка/. Вероника- И аз  теб, Деси.
Да, Деси....та Деси.
И с тая зона на комфорт вече ми писва да извиняват всичко. Абе, девойко, като нямаш г** за панаир, къде си хукнала да ми се качваш на люлките със синджир?!  То е ясно, че на първо залюляване ще изпаднеш, ама не ти е проблемът, че си стеснителна. Тук бизнес гуруто Зори Джи има потенциален клиент, дано и продаде постфактум някой  и друг урок по държане с кавалер, сред хора и в студио.

# 1 046
Съвсем си се овъртолила Joy , но те разбирам, как да ги забравиш като не можеш да ги запомниш тия моми...
Теодора или Радостина последно?

# 1 047
Ами приличат си двете. Теодора е с по-фини черти.

# 1 048
Според мен Радостина искаше да покаже увереност, т.е. че освен да й се е изтъркало червилото и да й се размазала очната линия - нищо друго не би могло да я притесни.
Е, може и да не е това, но така ми се стори.

# 1 049
Гледам на запис и се смея, смея. Smiley Чудни хубавици до една девици! Wink
ВикиГ дали е била наясно, че ще е шута на предаването?! В някой от последващите епизоди дори ще ни е мъка за нея, мисля.
Виктор сигурно е минал тест за стоицизъм. Яки нерви и психика си трябват за да избуташ 1-2 снимачни месеца с тези нежни прекрасници.

Общи условия

Активация на акаунт