🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 326
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Лудницата е пълна! Joy Не зная защо съм изненадана, че една нормална няма, за цвят поне. Но пък като изключим скандала в басейна, беше комично.
Елвира явно смяташе, че стихотворението, звучащо като писано от третокласничка, е някакъв поетичен връх, щом толкова настояваше да му го изрецитира прочувствено, вместо да му го даде да си го прочете насаме човекът. Габриела изобщо не е сама на горния етаж - да млъкнели шумните, за да можело тя да вика на воля. Онези двете, които дошли да прекъснат срещата й с Ергена и Дениз какво се влачели по две, били като баба и внучка?! Защото тя отиде сама, нали. Joy
Венета е добро и хубаво момиче, но защо трябва да вокализира всичко, което й мине през главата?
Изгледах интервюто и на тази изгоненаната - ми тя едва се изразява милата, голяма мъка. Не знае какво е състоятелен и като цяло много неадекватно отговаряше. Шпагатът имал за цел да покаже, че е спортистка, но Той не я разбрал. Ми то толкова дълбока МислА не всеки простосмъртен може да разбере.

# 1 051
Дали участничките четат темата?

Подозирам, че да. Получих много странно ЛС.
Снощи беше супер тъпо. Тая Марта да си ходи. Дениз също.Егати претенциите.
За Венито мнението ми се затвърди. Другите още не мога да ги преценя.
Без грим или с малко грим ни една не можах да харесам.

# 1 052
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Те са го снимали преди 4- 5 месеца, пък сега ги канят изгонените. Те са забравили как и какво

# 1 053
Телевизията на Слави Трифонов – 7/8 се изгаври по жесток начин с популярното предаване „Ергенът“. В шоуто на Иво Сиромахов се появи Мариян Бачев в ролята на една от най-смехотворните участнички – Габриела от Сливница, която още с появата си предостави прашките си на ергена Виктор и обяви, че ходи без бельо на първа среща. Това бил номерът на Шарън Стоун, твърдеше изкуствената блондинка.

Мариян Бачев направи невероятен образ, който си заслужава да изгледате.

„Половината участнички в шоуто сме като от картини на Зуека, а другите приличаме на самия Зуек. Имаме зачислени трима екзорсисти, а в устните ни има толкова пластмаса, че дойде активист на Грийнпийс. Всички ми се подигравате, че съм проста, но не е вярно. Последното ми гадже беше доцент в БАН – Билковата аптека на науките“

https://www.flagman.bg/article/260814?fbclid=IwAR1THwKgO77fWP7o7 … LIg5udQAGS2S9h3js

# 1 054
Предполагам, че за изненадващия шпагат повечето от гледащите зрителки си помислиха - "край, момичето се спънА и утрепА" , а повечето от гледащите зрители се притесниха, че забрави да се хване за ципа на Ергенина 🤣🤣🤣

# 1 055
  • Варна
Все забравям да кажа, че тази със шпагата, не й запомних името и явно няма смисъл тепърва да го запомня, като направи шпагата, аз помислих, че падна и дори си затворих очите от неудобство и жал.

Като ги отворих, тя вече се надигаше с негова помощ.

От вас разбрах, че тя не била паднала като онази актриса на церемонията Оскар, а била направила шпагат!

# 1 056
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А тя се оказа танцьорка в нощно заведение

# 1 057
  • София
dariVale, евала! Grinning Simple Smile))))))))))))))))))))))

Роузи, няма лошо, щом ѝ носи добри доходи.

# 1 058
Хахха с глас се смях Joy
Мале голяма излагация това "шоу"

# 1 059
Момата със странния поглед и шпагата ми е позната от накъде, дали не правеше шпагати в "Мис Левски Г" ?
Жената АЕЦ ,с много паднал клепач и грозния грим го подчертава.
На художничката бюста й е на пъпа, да си беше купила книги вместо силикон ...и докато "виси по площадките " да си разшири кръгозора. Много постна.
Много ми хареса високото Вики, не е обиграна, груба и нежна едновременно.
Няма излъчването на злобна мома, което има Дениз примерно.

# 1 060
  • София
Според оценките ви излиза, че е трудно един нормален мъж да срещне чаровна, интелигентна, с хубав характер и темперамент жена. Сигурно и обратната ситуация е логична, като чета какви "атаки" получават някои публични жени като Яна Маринова, заради изразена гражданска позиция. Все пак в социалните мрежи цари почти пълна тишина и не знам кой, какво и дали търси там. Май мета-вселените ще ни дойдат много добре. Инак сеир в ефира все ще се намери.

# 1 061
Според оценките ви излиза, че е трудно един нормален мъж да срещне чаровна, интелигентна, с хубав характер и темперамент жена. ......
Не е трудно, просто няма да я срещнеш в реалити, където влизат самотни егоцентрички за да си рекламират каквото им е останало.
Според мен българските момичета стават разкошни съпруги, стараят се с децата, поддържат се във форма, от нищо нещо правят, успяват и с много и с малко.
Не всички разбира се,  ако видиш, че е започнала с джуките от 20 годишна и виси във фитнеса с часове мечтаейки за Малдивите , явно я интересува да се продаде на най-добра цена и не влиза в категорията, която описах.

# 1 062
  • София
dany_nik, благодаря ти за отговора. Имаш право. Все пак моят личен опит сочи това - десетки безуспешни опити за запознанство и духовно общуване, поне това на този етап, а там където все пак се зароди някаква комуникация, тя е капризна и непостоянна (както във Фейсбук, така и в Инстаграм). Най-нормално общувам с мъже приятели, приятелки от години и едно бивше гадже. Нови контакти почти не се получават, дори го наричам масово безлюбовие. Може аз да имам своите несъвършенства, своите комуникационни грешки, да пиша на неподходящи жени и момичета, ама чак толкова... Екатерина, която първа отпадна от предаването, сподели същите впечатления от социалните мрежи - че там трудно ще срещне сродна душа. Да, вярно е, че в последно време не излизам много-много, но следва ли това да е пречка хората да се свързват в дигиталните времена, в които живеем? Иначе не споря за красотата и оправността на българките.

# 1 063
Разгледах профила на Марта в Инстаграм - ми, не виждам да е била лишена от излизания, почивки, даже и като модел се е изявявала? Има нещо, което издиша в историята й. Дали пък не е влязла да натрие носа на мъжа си? Тя каза ли той на колко е години? Има снимки с него в профила й. Хм, странна птица е. Няма и следа от рисунки, изкуство, нещо да подсказва, че е запалена по рисуването. Карина на снимки ми харесва много, но в предаването - не особено.

# 1 064
  • София
Brielle, права сте. И моите наблюдения са същите.

Общи условия

Активация на акаунт