🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 346
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 065
Дайте линкче към профила

# 1 066
Преди 20 години беше различно, като срещнеш някой гледаш очите, чуваш гласа, той те покани на блус...и магията станала.
Сега гледаш с филтри ли са снимките в профила, грамотност някаква личи ли, къде и кога е била на почивка и с кого...доста инфо имаш преди да решиш дали да проявиш интерес и това прецаква понякога тръпката.
По темата, Виктор се справя по-добре, отколкото очаквах, а момите по-зле.

# 1 067
Разгледах профила на Марта в Инстаграм - ми, не виждам да е била лишена от излизания, почивки, даже и като модел се е изявявала? Има нещо, което издиша в историята й. Дали пък не е влязла да натрие носа на мъжа си? Тя каза ли той на колко е години? Има снимки с него в профила й. Хм, странна птица е. Няма и следа от рисунки, изкуство, нещо да подсказва, че е запалена по рисуването.
Трябва да е на минимум 50, тя каза, че са с голяма разлика, родила на 20, той около 35 г. +/-, ако помня добре..

Рисуването и според мен е изсмукано от пръстите.. А майчинството не бива никога да се ползва за оправдание, независимо колко дълго е продължило и кога ти се е случило!

# 1 068
Марта каза ли на лодката, че бившия ще одобрява бъдещия😁
Или нещо не съм дочула, или бившия е в ролята на бащата за Марта . Късмет пожелавам на бъдещите й мъже.

# 1 069
Дали участничките четат темата?
Подозирам, че да. Получих много странно ЛС.
Какво?

Аз пък не мисля, че биха изчели над 200 страници.. Но пък от друга страна, може би имат доста време за губене. Отделен е въпросът дали ще схванат правилно по-голяма част от написаното тук!

# 1 070
АЕЦ-а е учила със сестра ми, та възрастта ѝ си е тая, максимум година да са спестили.

Аз още се чудя китчъна ли да гледам или ергенинът. Много тъпа серия беше вчерашната и за днес не очаквам нещо интересно. Като останат пет-шест може да стане по за гледане.

# 1 071
# 1 072
днес ще готвя в Селск китчен Simple Smile "Завалията" ще пропусна . Ще ви чета после и ако си е струвало, че снощи беше загуба на време!

# 1 073
Дайте снимка на мъжа на Марта? За тези, които нямаме Инстаграм. Simple Smile

# 1 074
Интересно ми е към коя групичка ще се ориентира Ергенът в следващия епизод, дали ще опита със срамежливите мимози или ще го удари на купон.

Дали пък не е влязла да натрие носа на мъжа си?
Не знам, ама като го спомена първо говореше в сегашно време, все едно още са заедно. Веднага се усети и се поправи, но явно още няма навик да го мисли за бивш.

Преди 20 години беше различно, като срещнеш някой гледаш очите, чуваш гласа, той те покани на блус...и магията станала.
Кви 20г, мен не са ме канили на блус от 7-ми клас 😂

# 1 075
Sweat Smile Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Яко смях Simple Smile)
Мен репликата на Пиндето ми харесва там са като на "санариум"  Simple Smile
И какво да ги карат да правят, както обсъждате, че те половината не изглежда да правят нещо Смислено и извън "санаториума" Wink

Ния-Косара ми хареса на визия, освен Марта.

# 1 076
Ерагена по бели гащи на зъболекар

# 1 077
  • UK
Ау, какъв фотос Yum

Няма химия с Марта, но с АЕЦ-ката определено има и ръката много романтично и държеше.
Предвиждам, че Виктор ще стане актьор.

# 1 078
Като му погледнах профила, той все с тези гащи ходи.

# 1 079
  • София
Като му погледнах профила, той все с тези гащи ходи.

Маркови ли са поне?! Smile

Общи условия

Активация на акаунт