🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 267
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Ама какъв беше въпроса, че тази се разплака? Нещо изпуснах май...

# 1 126
Кое е най-трудното нещо, коеот си преживяла?

# 1 127
Защо го измъчват тоя момък с това мазане, как ще сдържи ерекция евентуална? Трябва да му дават бром или друго предварително.

Много криви крака има Дениз.

# 1 128
  • Бургас
с тези лексиконски разговори.....

# 1 129
Съвсем си се овъртолила Joy , но те разбирам, как да ги забравиш като не можеш да ги запомниш тия моми...
Теодора или Радостина последно?
Радостина, последно 😄.
Ох, кой все още мисли Александра за интелигентна?!

# 1 130
  • Terra incognita
Много се кикоти тая Александра.

# 1 131
Въпросът наистина беше много глупав,но и нейната реакция ми се стори малко преувеличена.Не са в детската все пак.

# 1 132
Как се илюстрира затварянето от болка с инфантилен хилеж?! Какво, каквооо и харесвате на тази??

# 1 133
Александра прилича на Теди Велинова - с тази уста от ухо до ухо.

Освен това хихика като Мара дамата.

# 1 134
Малкото високо Вики не е за това предаване. Да се разплачеш на такъв въпрос все едно е лична атака и си длъжен да отговориш истината и само истината пред камера, когато винаги можеш  да откажеш както тя направи или да измислиш нещо, е прекалено, не е за пред камера.

Александра не ми харесва, колкото повече я гледам, инфантилна ми е с това кикотене.

А от инстаграма на Марта изглежда като да си е живяла много добре, моткане насам-натам, без работа...Ама някак не върви това да ти е визитката.

# 1 135
Хм, на мен този Виктор и Александра ми изглеждат екстра един с друг. Той се хили, тя се хили - идеални са.

# 1 136
Много се кикоти тая Александра.
Въздух под налягане с непропорционална долна устна. Не намирам усмивката и за красива, а за еластична.

# 1 137
  • Варна
Александра филър в брадичката ли има?
Като Баба Яга е!!!
Не мога да спра да я гледам там.
Май е с така модерния и нашумял филър в брадичка и устни и всички стават баба Яга.

# 1 138
Виктор спомена интимност и тя ведвага 24-каратова усмивка.Мисля,че тази жена отдавна не е била заглеждана от мъж 🙄

# 1 139
  • София
Тези въпроси са като от лексикон, а отговорите още по-тъпи.
А пък разговорът на яхтата 🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт