🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 814
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 320
Ама те не живеят в тази вила, че да пускат видео от ежедневието им. Денят им е запълнен със снимки, а те спят в хотел.
Така ли? Т. е. всеки си е в стаята и се събират само за снимки?

# 1 321
  • Terra incognita
Според мен е така. Продукцията е евтина и мисля, че вилата е наета само за снимките.

# 1 322
То на актьори им е трудно да играят интимни сцени пред камера,заобиколени от 100 човека -осветители,озвучители и всякакви, няма как тука да стане нещо неизкуствено и искренно от тия срещи на четири очи. Пък и не всеки издържа на прожекторите и блокира - кой се смее не на място, кой говори безмислици само да няма неловко мълчание.

Зорито просто е колоритна личност, и си е естествена - притеснена или не, тя си се държи по еднакъв начин почти, просто е от "друга планета" Joy Сега , за нас от косата и е излетял комар, обаче за нея е светулка Wink Аз забелязвам очите и - хубави са и блестят , ако си сложи маска ще изпъкнат и ще е 90% по-привлекателна.Simple Smile

# 1 323
Вилите са 3 но според сайта им максималния им капацитет е за 22 човека. Така че VickyTaylor сигурно е права. Вероятно екипа спи там.
https://www.gokcegemile.com/the-estate/

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 09:10 от ESPACE

# 1 324
  • София
За мен и Зорница не става. Единствено се чудя дали играе роля или наистина е толкова заблудена. Изглежда тъповато.

# 1 325
  • SF
Вилата е декор. Изхранването е кетъринг. Никой не готви. За тв екипа, гримьори и коафьори също има кетъринг. Може и да има изхранване в ресторант. Камериерки поддържат снимачната площадка. Не е тип Биг Брадър и няма как да опънат кабели, камери и микрофони из цялата вила - отвън, вътре, баните, стълбите, на покрива. Заснемането се прави от тв екип на терен. Тоест, ако двама души се сбият, екипът трябва да е около тях, за да го заснеме - озвучители с микрофони, оператори, асистент режисьори и осветител. Така е и с другите риалитита, които не са в специално построен за целта сет, а в реални, наети за целта бази, които служат за декор.
Не вярвам да спят във вилите. Спят извън тях, извозват ги до терен и ги подреждат с лице към камерата, удобно за снимане.
По време на коктейлите, дамите купонясват на масата и не щъкат из къщата. Кога сте били на купон  с приятели в просторна вила с градина  и басейн, и като седнете на дивана, да не станете цяла вечер. На масата няма нищо за ядене. Само чаши с вода и вино.

Стана ми смешна оскъдната почерпка на яхтата. Дребни мезенца от Лидл в десертни чинийки. И когато, горкичките, трябваше да си говорят легнали. Александра се чудеше как да си държи главата, за да не се сплеска шапката.

# 1 326
Относно Александра - очаквах повече от нея като интелект предвид заявката ѝ в началото, мислех, че по-задълбочени разговори ще водят, а тя след всяка дума се хилеше, което показваше колко се притеснява и запълваше това, че нямаше какво да отговори. В тяло е стегната, тренирана и явно на Ергенът това му харесва. В лице няма да коментирам, за мен е пренаправена и няма нищо запомнящо се. Изглежда състарена от толкова много корекции.

До целувката с Ева се стигна, защото според мен на него не му пука кой знае колко за нея, а тя дава вид на лека, лесна и фриволна жена, младо момиче е и той няма какво толкова да си каже с нея. Той дори ѝ го каза в прав текст: "Не се влюбвай в мен".

С жените, които действително му харесват, като Марта и Александра, не се е целувал, защото явно иска да види с времето как ще се развият нещата, а и не е искал да избързва. Докато с Ева няма какво друго да изживее...

# 1 327
  • Варна
И аз забелязах, че всички стоят плътно наредени на диваните пред тая маса и не щъкат настрани, най много до пейката и близкия шипков храст.

# 1 328
  • София
Този много лесно се целува. На мен хич не би ми харесало вчера да се целува с една, днес да иска с друга, а утре с мен. Много лесен тоз ерген!

# 1 329
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Габи Ерес: за да покажете кожа и класа, голият гръб е вашият коз!
https://fb.watch/bpAsxg5pXb/

# 1 330
Тези, които ми бяха симпатични една по една ме разочароват.
Марта-повърхностна. Но пък наистина са красиви със съпругът ѝ.
Александра-що за инфантилно поведение и хильотене.И на него се видя, че му хареса.. Кое? Хилене на всяка дума, и в повечето случаи неадекватно. И отговори  с "да, разбира се, да" и... това беше.
Гергана ми е също симпатична, но предполагам и нея когато я заведат на разходка и тя ще се изложи. Joy
Толкова си могат.
Венета и Зорница са ми там за цвят и колорит, изобщо не ги възприемам като негови потенциални партньорки.
А пък напористите - Дениз, Благовеста и Виктория К. са ми тотално несимпатични, да не кажа по - силна дума.
Госпожица - юхуу красива и то за Мис?!
Хареса ми този епизод, раздвижиха ги малко да не скучаят- и те и ние.

# 1 331
Много унизително поведение вчера от Ева. Личи си, че изобщо не е негов тип. Не че е виновен за това де, сега не може да си наложи кой да харесва, пък и тя е.....думи нямам.
Но и друго ме шокира - Ева му каза, че се влюбва, той и вика недей, а тя - ми виж се.
Сериозно ли жена може да се влюби единствено във външния вид на някой мъж? Това попринцип е по-обичайно за мъжете. Да не говорим, че той и Виктор има един външен вид ала мъжка плеймейтка. С тези кичурчета коса, които му се мятат постоянно пред очите и тонове гел. Гони явно захаросаната визия на Лео Дикаприо, ама с тази разлика, че той като се подвизаваше така беше  20 годишно момченце, не 30+ годишен мъж. Има нещо феминизирано в него.
В реалния живот, където продуцентът не плаща яхтите и вечерите, ергенът не би имал шанс с голяма част от жените там - особено Марта, Радостина, Деница, а дори и откровената златотърсачка Дениз.

# 1 332
  • SF
Той даже в един и същи ден ще го прави.
На мене също ми стана гадно, когато се канеше да целуне Александра, тя го окуражи. А половин час по-късно целуна Ева.
Как ли се е чувствала Александра - цял ден заедно и нищо по-интимно, а вечерта 1 минута с Ева и вече се целуват.
Ние няма как да знаем дали не са се целували с Александра. Може да са си говорили, каквото си искат, на изключени камери.
Първо плуваха някъде, после Александра беше на грим, прическа и преобличане за сцената с полягването на палубата.

# 1 333
  • Някъде там
Според мен е така. Продукцията е евтина и мисля, че вилата е наета само за снимките.
Обаче на Наумчо и семейство му плащаха вилата цял месец, докато течаха снимките.
Приоритети все пак. Водещият е важно да се е наспал, че иначе прав може да падне в басейна 😀

Това с целувките ми е много гнусно на мен.

# 1 334
Наши Лепотици е ово е стандарт Wink

Общи условия

Активация на акаунт